تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819184256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملیات جراحی نجات اندام، جدیدترین روش بازسازی عضلات آسیب دیده


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عملیات جراحی نجات اندام، جدیدترین روش بازسازی عضلات آسیب دیده تهران - ایرنا -دبیر انجمن علمی جراحان ارتوپدی شاخه مشهد به تشریح جزئیات عملیات ˈ اعمال جراحی نجات اندامˈ پرداخت و گفت:اعمال جراحی نجات اندام به معنای بازسازی نسج نرم و بازسازی کمبود استخوانی اندام هایی است که در حال قطع شدن و صدمه شدید هستند.


به گزارش ایرنا از انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران، دکتر فرشید باقری افزود:اندام هایی که متحمل صدمات شدید شده اند از لحاظ استخوانی، عضلات و پوست نیازمند بازسازی برای حفظ اندام هستند.
وی با بیان اینکه حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی از جمله عوامل بروز آسیب های شدید در اندام ها هستند، گفت: مکانیسم بازسازی نسج نرم بر اساس استفاده از بافت های سالم مجاور یا دورتر از نقطه آسیب دیده است و ارتباطی با سلول های بنیادی ندارد.
دبیر انجمن علمی جراحان ارتوپدی شاخه مشهد افزود: در واقع در این عملیات نوعی پیوند از خود به خودی یا جایگزینی بافت از بخشی به بخش دیگر بدن انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه این عملیات به صورت دومرحله ای انجام می شود، گفت: این اعمال جراحی پیش از این نیز انجام می شده اند اما جدیدترین و سریعترین روش برای بازسازی بافت است و با انتقال فلپ عملیات به اتمام می رسد.
باقری ادامه داد:عمل دیگری تحت عنوان میکروسرژی وجود دارد که پیوند عضله همراه با عروق از نقاط دورتر است که در یک جلسه و به صورت گروهی انجام می شود.
این متخصص ارتوپدی گفت :به علت اینکه پیوند از خود بدن انجام می شود معمولا شانس موفقیت پیوند بالاست، مگر آنکه بافت در محل جایگزین شده نکروز و لخته شود که در این صورت بلافاصله بافت پیوند از بین می رود و معمولا در 15 تا 30 درصد موارد اتفاق می افتد، ولی به معنای ترمیم ناموفق است و نه رد پیوند.
علمی (1)**1354**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن