تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868419675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهادت و پناهندگی دانایی‌فر تایید نشده


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شهادت و پناهندگی دانایی‌فر تایید نشده
فرمانده مرزبانی ناجا از افزایش 28درصد کشفیات سلاح در مناطق مرزی، عدم تأیید شهادت و پناهندگی دانایی‌فر افزایش 50 درصدی حقوق سربازان مرزبانی خبر داد.
حسین ذوالفقاری فرمانده مرزبانی ناجا در حاشیه نشست فصلی معاونین حوزه مرکزی فرماندهان استان‌ها و مرکز آموزش مرزبانی ناجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر ما هیچگونه نا امنی در مناطق غرب کشور نداشته و نداریم. فرمانده مرزبانی ناجا، گفت: در مورد تحرکات احتمالی تروریستی در مناطق پیرامونی ما قطعاً‌ به طور همه‌جانبه در حوزه‌های مسئول به صورت دقیق رصد می‌شود و اقدامات تأمینی صورت می‌پذیرد. وی ادامه داد: همه موارد در اطراف کشور مورد رصد و توجه لحظه‌ای دستگاه‌های نظامی بوده و هیچ‌گونه تحرکی در مرزهای غربی را شاهد نبودیم. این مقام انتظامی در پاسخ به سؤالی مبنی بر تردد زائران عتبات عالیات گفت: اساساً در مرز مشکل نداریم و بسته به شرایط کشور عراق و در حوزه مسئولین حج و زیارت است که در این زمینه اظهار نظر کنند اما ما برای تردد زائرین در مرز مشکل نداریم. وی به طرح مانیتورینگ ملی اشاره کرد و گفت: این طرح برای کشور مهم است که در سال‌های گذشته شروع شده و با تعامل مناسب با مرکز مخابرات و ارتباطات توافقاتی کرده‌ایم که در حوزه جنوب شهر به سرعت در حال انجام است. فرمانده مرزبانی ناجا، تصریح کرد: امسال بخش قابل توجهی از مانیتورینگ مرزها راه‌اندازی می‌شود و در مرکز نیز بسترها فراهم شده و سیستم انتقال امن دیتا فراهم شده در ساختمان جدید مرزبانی فراهم می‌شود. وی در مورد قاچاق اسلحه اظهار داشت: قاچاق اسلحه به کشور در سال گذشته نسبت به سال قبل افزایش کشف در مرزها را داشته و این نشان‌دهنده کنترل مرزهاست و تا این لحظه ۲۸ درصد افزایش کشفیات سلاح را در مناطق مرزی داریم که عمده سلاح‌ها شکاری است و درصد کمی جنگی و کلت است. سردار ذوالفقاری در مورد گروگانگیری و وضعیت گروهبان دانایی‌فر گفت: بیش از حد لازم در این خصوص مطلب بیان شد اما در خصوص زنده بودن یا شهادت گروهبان دانایی‌فر بر اساس دلایل و قرائن تقریباً نمی‌توانیم اعلام کنیم که به شهادت رسیده چرا که هیچ مدرکی را گروهک نداده که تأئیده شهادت دانایی‌فر باشد. وی در مورد پناهندگی دانایی‌فر به غرب گفت: هیچ منبع رسمی خبر را تأئید نکرده و ما در مسیر دیپلماسی در وزارت خارجه و در دیدار وزیر کشور از پاکستان این موضوع پیگیری شده و قرار است هرگونه خبری در این مورد را مسئولان پاکستان اطلاع دهند. فرمانده مرزبانی ناجا در مورد حقوق مزایای مرزبانان تصریح کرد: فوق‌العاده عملیاتی نیروها نسبت به گذشته وضعیت بهتری شده و در سه سال گذشته دو برابر فوق‌العاده افزایش یافته و به طور خاص برای سیستان و بلوچستان ۵ روز به اضافه فوق‌العاده مأموریت در ماه اضافه می‌شود که تا یک ماه دیگر این طرح عملیاتی می‌شود. وی خاطرنشان کرد: ‌حقوق سربازان شاغل در مرزبانی ۵۰درصد اضافه می‌شود که این امر از ماه‌های آینده اجرایی می‌شود.

منبع : فارس



تاریخ انتشار: 02 تير 1393 - 08:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن