محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844823714
تاسیس انجمن های بیمه و ریسک و اکچوئری در صنعت بیمه
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس پژوهشکده بیمه: تاسیس انجمن های بیمه و ریسک و اکچوئری در صنعت بیمه تهران - ایرنا - رییس پژوهشکده بیمه از پیگیری این پژوهشکده برای تأسیس انجمن بیمه و ریسک و انجمن اکچوئری خبر داد و گفت: انجمن های یاد شده که تشکل های مستقل علمی و حرفه ای و مرکب از فرهیختگان صنعت بیمه هستند بزودی تاسیس می شوند.
غدیر مهدوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه، بدون تردید نهادینه سازی تشکل های حرفه ای، علمی و فنی یکی از اقتضائات جوامع پیشرو قلمداد می شود، افزود: پژوهشکده بیمه نیز با درک اهمیت این موضوع اقدامات مؤثری را برای تأسیس انجمن بیمه و ریسک و همچنین انجمن اکچوئری صورت داده است.
وی درباره برنامه های در دست اقدام پژوهشکده بیمه افزود: تغییر ساختار تشکیلاتی پژوهشکده بیمه و متناسب سازی عناوین و مأموریت های گروه های علمی پژوهشی ساختار مزبور مراحل نهایی ابلاغ خود را سپری می کنند و با اجرای آن پژوهشکده بیمه با تحولات اثربخشی در بدنه اجرایی و مأموریت ها رو به رو خواهد بود.
مهدوی تعامل با شرکت های بیمه را از دیگر برنامه های این پژوهشکده اعلام کرد و اظهار داشت: پژهشکده بیمه برای ایجاد تعامل هدفمند با شرکت های بیمه هم اکنون نشست های تخصصی خود را با نمایندگان علمی شرکت های بیمه که رسماً به این پژوهشکده معرفی شده اند دنبال می نماید.
وی با بیان این که، اقدام دیگر پژوهشکده بیمه که با تأکید و حمایت بیمه مرکزی همراه است در قالب استفاده از بدنه صنعت بیمه در طرح های پژوهشی است گفت: به این ترتیب طرح های پژوهشی با همراهی و متناسب با نیازهای صنعت بیمه توسط نخبگان فعال در شرکت های بیمه هدایت می شود و از سوی دیگر موضوع نیازسنجی پژوهشی با محور قراردادن دیدگاه های شرکت های بیمه برای تعیین اولویت های طرح های پژوهشی سالانه پژوهشکده بیمه مورد نظر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: این روند برای تعیین محورهای 20 گانه اولویت های پژوهشی سال 93 با نظر شرکت های بیمه هماهنگ شده است.
رییس پژوهشکده بیمه با بیان اینکه، تشکیل اتاق های فکر نیز یکی دیگر از حوزه های مورد نظر برای تعامل با شرکت های بیمه است که در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: همچنین برای ساختار مند کردن ارتباطات پژوهشکده با صنعت بیمه هم اکنون حمایت از پایان نامه های دانشجویی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری به طور هدفمند و در قالب نیازهای اعلام شده شرکت های بیمه ساماندهی می شود. به این منظور در حال حاضر اولویت های پژوهشی در بخش پایان نامه ها در 104 اولویت و با پیشنهاد شرکت های بیمه تعیین اطلاعات و بر روی آن پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده بیمه قرار گرفته است.
وی گفت: برگزاری همایش سالانه بیمه و توسعه، جذب اعضا هیأت علمی و اقدامات لازم برای تکمیل اعضای هیأت علمی، توسعه برنامه های آموزشی تخصصی در سطح ملی و بین المللی، توسعه زیر ساخت های فناوری اطلاعات، توسعه و پشتیبانی مرکز داده و شبکه، ارایه خدمات آنلاین از طریق سیستم آموزش مجازی و نصب و راه اندازی سیستم تحت وب کتابخانه و سیستم مکانیزاسیون نشریات و همچنین توسعه و پشتیبانی وب سایت از جمله اقداماتی است که از سال گذشته به طور جدی در پژوهشکده بیمه آغاز شده است و در سال جاری نیز شاهد تداوم آن خواهیم بود.
رییس پژوهشکده بیمه با بیان اینکه، چالش دنیای امروز برنامه ریزی برای تغییر نیست، بلکه یادگیری این نکته است که چگونه باید با تغییر زندگی کرد، اظهار داشت: با این باور که ریسک ها و مخاطرات نیز ناشی از همین تغییرات ناخواسته اند، به نظر می رسد لازم است چگونگی مواجهه با آن و کاهش آسیب ها و تحمل پذیریشان را از طریق شناخت انواع پوشش های بیمه ای و نحوه به کارگیری آنها آموخت.
وی ادامه داد: البته با پیچیدگی و تنوع امور، مسلما ریسک ها نیز غامض تر خواهند شد و صنعت بیمه لاجرم باید خود را برای رویارویی با این تحولات آماده و مهیا نماید.
رییس پژوهشکده بیمه تصریح کرد: تحقیق و پژوهش یک الزام در مسیر پاسخگویی به نیازهای متنوع و پیچیده پیش روی ماست و پژوهشکده بیمه نیز برای پاسخ به همین نیاز و برای سامان دادن به مطالعات و تحقیقات بیمه ای و همچنین فراهم آوردن بستر مناسب رشد و توسعه پژوهش در صنعت بیمه کشور در سال 1376 تأسیس شده است.
وی درباره عملکرد صنعت بیمه طی سال های گذشته و به خصوص در سال گذشته، خاطر نشان کرد: پژوهشکده بیمه 60 سال پس از تصویب قانون بیمه در کشور تأسیس شد و طبیعی است در آن شرایط در عرصه تحقیق و ساماندهی یافته های پراکنده تحقیقاتی و پژوهشی و شناسایی نیازهای جدید و روز آمد صنعت بیمه با پژوهش آسان به نظر نمی رسید.
مهدوی تصریح کرد: پژوهشکده بیمه پس از پایان هشت سال تلاش در حالی نهمین سال تأسیس خود را آغاز می کند که با حمایت های بیمه مرکزی تاکنون این توفیق را داشته تا گام های اساسی و ارزشمندی را برای تحقق اهداف خود بردارد.
وی، اجرای طرح های پژوهشی مورد نیاز صنعت بیمه، انتشار نشریات علمی، انتشار کتب علمی و تخصصی، تجهیز کتابخانه و مراکز اسناد علمی، حمایت از پایان نامه های دانشجویی و آموزش را از اهداف پژوهشکده بیمه اعلام کرد و اظهار داشت: پژوهشکده بیمه برای تأمین نیازهای صنعت بیمه های بازرگانی کشور اقدام به اجرای طرح های پژوهشی با تأکید بر طرح های کاربردی نموده است و در این مسیر از طریق نیازسنجی و بهره گیری از توانمندی شرکت های بیمه، اولویت های این صنعت را شناسایی و در آغاز هر سال طرح های پژوهشی را با اعلام اولویت های مورد نظر به آگاهی نخبگان و فعالان صنعت بیمه رسانده است.
به گفته مهدوی، طی سه سال اخیر از آغاز سال 1390 تا پایان سال 1392 در این پژوهشکده تعداد 32 طرح بزرگ پژوهشی اجرا و خاتمه یافته است و هم اکنون 26 طرح پژوهشی در مرحله اجرا است.
وی ادامه داد: بدیهی است طرح های پژوهشی یاد شده به منظور پاسخگویی به اساسی ترین سوالات صنعت بیمه در حوزه های بیمه های اشخاص، بیمه های اموال و مسئولیت، بیمه های الکترونیک، مطالعات اسلامی بیمه و حوزه عمومی بیمه و توسط افراد برجسته علمی و نخبگان صنعت اجرا شده است.
رییس پژوهشکده بیمه درباره انتشار نشریات علمی نیز گفت: پژوهشکده بیمه چهار عنوان نشریه علمی را در قالب های فصلنامه، دو ماهنامه، ماهنامه و همچنین یک نشریه عمومی را به طور ماهانه منتشر می نماید.
وی ادامه داد: فصلنامه علمی و پژوهشی پژوهشنامه بیمه با درجه علمی و پژوهشی یک نشریه تخصصی است که در پی ایجاد زمینه های لازم برای تبادل آرا و دیدگاه های فنی و علمی پژوهشگران آشنا با مسایل بیمه ای است.
این مقام مسوول در صنعت بیمه تصریح کرد: نشریه گزارش موردی نیز به صورت دو ماهانه و با هدف بررسی دستاوردها و موضوعات خاص بیمه ای و بررسی نسبتاً گسترده تر چالش های فراروی صنعت بیمه انتشار می یابد. این نشریه دارای رویکرد آموزشی، پژوهشی و تحلیلی در زمینه علوم انسانی و مدیریت بیمه است که اولین شماره آن در تیرماه 1377 به چاپ رسید و تا اکنون بدون وقفه در زمان بندی انتشار خود در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
وی نشریه دیگر پژوهشکده بیمه را تحت عنوان تازه های جهان بیمه عنوان کرد و اظهار داشت: این نشریه با هدف انتقال جدید ترین یافته ها و تحولات بیمه ای و همچنین ارایه تصویری از رویدادهای بین المللی بیمه به صورت ماهنامه انتشار می یابد و دارای رویکرد خبری - آموزشی است که انتشار نخستین شماره آن به بهار سال 1377 برمی گردد.
مهدوی، نشریه افق بیمه را یکی دیگر از نشریات پژوهشکده بیمه دانست و گفت: این نشریه به صورت ماهانه انتشار می یابد و این مجله دارای گرایش تحلیلی، خبری، اطلاع رسانی است و اخبار و اطلاعات عمومی صنعت بیمه را از طریق بررسی و واکاوی این اخبار در دسترس علاقه مندان قرار می دهد. گستره توزیع این نشریه سراسری است و امکان مناسبی را برای تعامل با مخاطبان عمومی و فراگیر صنعت بیمه فراهم آورده است.
رییس پژوهشکده بیمه درباره انتشار کتب علمی و تخصصی نیز گفت: کتاب های علمی و تخصصی پژوهشکده بیمه عمدتاً در قالب تألیف و ترجمه تهیه می شود.
وی، آمار کتب منتشر شده پژوهشکده را از سال 1390 تا پایان سال 1392 حدود 108 عنوان کتاب اعلام کرد و افزود: 38 عنوان آن در قالب کتب تألیفی و 70 عنوان آن در قالب ترجمه، انتشار یافته است.
به گفته وی، فعالیت پژوهشکده بیمه در زمینه انتشار کتاب در مقایسه با سایر مراکز علمی مشابه بسیار چشمگیر است و از این مرکز علمی و پژوهشی در حوزه انتشار کتاب به عنوان یک مرکز پژوهشی پیشرو یاد می شود. یادآور می شود که پژوهشکده بیمه فقط در سال 1392 موفق به انتشار 39 عنوان کتاب شده است.
رییس پژوهشکده بیمه درباره تجهیز کتابخانه و مراکز اسناد علمی نیز گفت: هم اکنون کتابخانه پژوهشکده بیمه به عنوان غنی ترین و بزرگترین کتابخانه بیمه ای کشور شناخته می شود در این کتابخانه بیش از 8 هزار نسخه کتاب وجود دارد که تقریباً نیمی از این منابع به صورت منابع اصلی و لاتین است.
به گفته وی، تبادل کتاب با سایر کتابخانه های مراکز علمی کشور، اشتراک نشریات با رویکرد های علمی، پژوهشی، تخصصی و ترویجی، ارایه بیش از 700 عنوان پایان نامه و 3700 عنوان کتاب الکترونیک، به همراه 2300 فایل مقاله تخصصی و بیش از 1000 نسخه لوح فشرده حاوی اطلاعات بیمه ای از جمله امکانات و منابعی است که کتابخانه پژوهشکده بیمه در دسترس مخاطبان گسترده خود قرار می دهد.
وی درباره دیگر اقدامات پژوهشکده بیمه نیز اظهارداشت: ارتباط با دانشگاه های مطرح کشور از برنامه های این پژوهشکده است و در این راستا حمایت از راه اندازی رشته های دانشگاهی مرتبط با بیمه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین بازنگری در محتوای دروس دوره های یادشده متناسب با نیازهای جدید صنعت بیمه کشور یکی از دغدغه های بزرگ پژوهشکده بیمه بوده است.
وی با بیان اینکه، در این زمینه تلاش های گسترده و مستمری صورت گرفته و دستاوردهای آن می تواند آینده روشنی را فراروی صنعت بیمه کشور قرار دهد، گفت: امضای تفاهم نامه با دانشگاه شهید بهشتی برای ایجاد رشته آمار بیمه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از آن جمله است که برنامه های آموزشی دوره های یاد شده طراحی و تدوین شده است و اخذ مجوزهای لازم برای برگزاری دوره های مزبور در حال نهایی شدن است.
مهدوی افزود: اقدام مهم دیگر پژوهشکده در این زمینه، امضای تفاهم نامه با دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برای برگزاری رشته اقتصاد بیمه در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. پس از طراحی و تدوین برنامه های آموزشی این دوره ها، مراحل اخذ مجوز برگزاری و پذیرش اولین دوره دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حال نهایی شدن است.
وی، امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علامه طباطبایی برای برگزاری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری بیمه برای پژوهشگران صنعت بیمه را نیز یکی دیگر از دستاوردهای علمی پژوهشکده بیمه برای تعامل هدفمند صنعت با دانشگاه دانست و افزود: تمامی سرفصل های آموزشی دوره یا شده تدوین شده است و سایر اقدامات اجرایی در حال پی گیری است.
رییس پژوهشکده بیمه از حمایت این پژوهشکده از پایان نامه های دانشجویی خبر داد و گفت: پژوهشکده بیمه برای حمایت از دانشجویان این رشته حمایت از پایان نامه ها را در دستور کار خود قرار داده است. آمار تلاش های این پژوهشکده نشان می دهد طی 3 سال اخیر 358 عنوان پایان نامه دوره دکترا و کارشناسی ارشد توسط این مرکز علمی و تحقیقاتی مورد حمایت قرار گرفته است که از این تعداد 265 پایان نامه خاتمه یافته و بقیه در دست اجرا می باشد.
وی درباره آموزش که دیگر فعالیت این پژوهشکده است،گفت: صنعت بیمه کشور دریافته است که مهمترین و اساسی ترین راهکار اصلاح فرآیند عرضه و تقاضای بیمه وابسته به آموزش و سرمایه گذاری برای تربیت افراد متخصص و مرتبط با حوزه بیمه است.
مهدوی خاظر نشان کرد: به همین منظور پژوهشکده بیمه برای ایجاد مرکز آموزش های تخصصی بیمه با همکاری بیمه مرکزی و وزارت علوم و دریافت مجوز های لازم برای برگزاری دوره های آموزشی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با استفاده از تجربه و تخصص مراکز حرفه ای بیمه ای تلاش نموده است.
به گفته وی، هم اکنون آموزش حرفه ای مدیران، آموزش کارشناسان و کارکنان صنعت بیمه و به روز نمودن اطلاعات آنان از ضرورت های بخش آموزش صنعت بیمه است و گروه آموزش های آزاد پژوهشکده بیمه برای پاسخ به این نیازها در برگزاری دوره های آموزشی، کارگاه ها، سمینارها و نشست های علمی، دوره های بین المللی، آموزش های مجازی و برگزاری آزمون های مرتبط اقدامات مناسبی را صورت داده است که عملکرد این واحد طی سه سال اخیر منتهی به سال 92 بالغ بر 439 هزار و 257 نفر ساعت خدمات اموزشی را نشان می دهد.
وی افزود: این گروه موفق شده است در زمینه راه اندازی دوره های آموزشی مجازی نیز طی سال های 1391 و 92 برای نمایندگان بیمه های بازرگانی بیش از 61 هزار نفر ساعت آموزش مجازی ارایه نماید و در سال 92 نیز 544 نفر ساعت آموزش از راه دور در قالب آموزش مهارت های حرفه ای مدیران شعب را ارایه کند.
اقتصام(4)** 9141**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
02/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
پوشش بیمه ای واحدهای صنعتی فارس اجباری شد
پوشش بیمه ای واحدهای صنعتی فارس اجباری شد شیراز -ایرنا- رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت تمام واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی این استان ملزم هستند که پوشش بیمه ای داشته باشند به گزارش دریافتی یکشنبه ایرنا علی صداقت پور افزود بر اساس بخشنامهتوازن اقتصادی بین بانکها و بیمهها برقرار نیست
اقتصادی بانک - بیمه بورس توازن اقتصادی بین بانکها و بیمهها برقرار نیست رئیس هیات مدیره بیمه ایران به سپردهگذاری مردم در بانکها اشاره کرد و گفت در حال حاضر توازن و تعادل اقتصادی بین بانکها و بیمهها برقرار نیست و باید با تعامل مناسب در گروههای مختلف این توازن برقرار شودربیعی: مشکل بیمهای کارگران «نیبر» پس از ۱۰سال برطرف شد
ربیعی مشکل بیمهای کارگران نیبر پس از ۱۰سال برطرف شدوزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شرایط سخت کارگران از رفع مشکل بیمهای کارگران نیبر پس از ده سال خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس علی ربیعی در مورد وضعیت کارگران نیبر اظهار داشت این کارگران با وجود شرایط سختی که بردبیر انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در گفتوگو با فارس خبر داد افزایش قیمت پتروشیمیها فقط در یک محصول/ وعده اف
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در گفتوگو با فارس خبر دادافزایش قیمت پتروشیمیها فقط در یک محصول وعده افزایش قیمت کود اوره از اول تیرماهدبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی گفت به ما قول دادند که از ابتدای تیرماه بتوانیم قیمت اوره کشاورزی را افزایش دهیم و ما در این خصوص گزارشی براتوازن اقتصادی بین بانک ها و بیمه ها برقرار نیست
توازن اقتصادی بین بانک ها و بیمه ها برقرار نیست تهران - ایرنا - رییس هیات مدیره بیمه ایران به سپرده گذاری مردم در بانک ها اشاره کرد و گفت در حال حاضر توازن و تعادل اقتصادی بین بانک ها و بیمه ها برقرار نیست و باید با تعامل مناسب در گروه های مختلف این توازون برقرار شود به گزارش ر-
اقتصادی
پربازدیدترینها