تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844046824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صرفه‌جويي 90 ميليون دلاري با بريده‌شدن دست دلالان سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: صرفه‌جويي 90 ميليون دلاري با بريده‌شدن دست دلالان سلامت
تجهيزات پزشكي تا 7 برابر قيمت اصلي توسط دلالان فاكتور مي‌شد!


بيش از 45 روز از اجراي طرح تحول سلامت مي‌گذرد؛‌طرحي كه به باور مدير كل نظارت بر تجهيزات پزشكي سازمان غذا و دارو پاشنه‌آشيل آن تجهيزات پزشكي است و حالا با واگذاري تعيين قيمت‌ تجهيزات پزشكي به سازمان غذا و دارو از سوي دولت، ‌دست دلالان از اين بخش از بازار سلامت بريده و 90 ميليون دلار صرفه‌جويي ارزي مي‌شود.
سوداگري در سلامت غير اخلاقي است اما از آنجايي كه خيلي وقت‌ها پاي مرگ و زندگي در ميان است، اين تجارت بسيار پر سود است و هنگامي كه نظارت كافي هم نباشد، دست دلالان و مافيا براي هرگونه فعاليتي باز است به همين خاطر هم هست كه به گفته مهندس سيدحسين صفوي به طور مثال دلالي وسيله ارتوپدي 700‌هزار توماني را 4 ميليون و 900‌هزار تومان فاكتور كرده بود. وي در همايش مديران و كارشناسان تجهيزات پزشكي با بيان اين مطلب افزود: يكي از مزيت‌هاي نظارت بر تجهيزات پزشكي صرفه‌جويي ارزي است و پيش‌بيني مي‌كنيم براي سال جاري 30 ميليون دلار در استنت، 30 ميليون دلار در بالن، 10 ميليون دلار در لنز چشمي و 20‌ميليون دلار در وسايل ارتوپدي صرفه‌جويي ارزي داشته باشيم و هم اكنون هزار و 300 قلم تجهيزات پزشكي قيمت‌گذاري شده است.
   اصلاح شبكه توزيع
شبكه توزيع دارو و تجهيزات پزشكي اگر سالم باشد، بخش مهمي از تخلفات و دلالي‌ها برچيده مي‌شوند. مدير كل نظارت بر تجهيزات پزشكي سازمان غذا و دارو با تأكيد بر اصلاح شبكه توزيع گفت: اگر شبكه توزيع ما اصلاح نشود، در بلندمدت كالاهاي نامرغوب به چرخه تجهيزات پزشكي باز مي‌گردند. همچنين بايد سطح دانش افراد حاضر در شبكه توزيع نيز افزايش پيدا كند. بنا به تأكيد صفوي مديريت نامناسب تجهيزات سرمايه‌اي بيمارستان‌ها هزينه‌هاي زيادي را به كشور تحميل مي‌كند. رئيس سازمان غذا و دارو نيز درباره تجهيزات پزشكي قاچاق در بيمارستان‌هاي دولتي گفت: گاهي مشاهده مي‌شود كه وسايل قاچاق حتي به بيمارستان‌هاي دولتي هم راه يافته است. بيمارستان‌ها موظفند وسايلشان را از منابع مجاز تأمين كنند.
   ورود برخي پزشكان به خط قرمز داروها
وقتي به اخبار مراجعه مي‌كنيد، احساس مي‌كنيد طرح تحول سلامت هم نتوانسته است كمبود برخي از داروها به ويژه داروهاي مربوط به بيماري‌هاي خاص و صعب‌العلاج را بهبود بخشد و داروي بيماران سرطاني هم با وجود اجراي اين طرح گران شده است اما به گفته رئيس سازمان غذا و دارو دليل گراني يا كميابي برخي از داروها اين است كه خارج از داروهاي فهرست رسمي كشورند.
رسول ديناروند با اشاره به فهرست دوم 100 قلمي داروهايي كه همين روزها به داروهاي تحت پوشش بيمه افزوده مي‌شوند، درباره افزايش قيمت برخي داروهاي بيماران سرطاني گفت: تعداد داروهاي سرطاني كه در تفاهمنامه وزارت بهداشت و بيمه‌ها جهت پوشش‌هاي بيمه‌اي و حمايتي وجود ندارد، بسيار كم و انگشت‌شمار است اما برخي پزشكان پا را از خط قرمز سازمان غذا و دارو فراتر گذاشته و خارج از فهرست رسمي كشور و به صورت تك‌نسخه‌اي دارو تجويز مي‌كنند كه اين تجويزها در تعهد سازمان‌هاي بيمه‌گر و وزارت بهداشت نيست.
   كمبود داروهاي تالاسمي خارجي براي حمايت از توليد داخل
به گفته رئيس سازمان غذا و دارو همچنين بر خلاف برخي اخبار هيچ كمبودي در زمينه داروهاي بيماران هموفيلي نداريم. وي درباره افزايش قيمت و همچنين كمبود داروهاي بيماران تالاسمي هم توضيح داد: اين مباحث مربوط به داروهاي وارداتي اين بيماران است. درباره داروهاي توليد داخل تالاسمي مشكلي وجود ندارد اما بيماران از اين داروها استقبال نمي‌كنند. بنا به تأكيد ديناروند سال گذشته در جهت تأمين داروي بيماران تالاسمي 5/5 ميليون ريال هزينه شده بود كه اين رقم در سال جاري به 10 ميليون ريال افزايش يافته است. همچنين تأمين نوع خوراكي داروي اين بيماران نيز دو برابر شده است با وجود اين سياست‌ وزارت بهداشت حمايت از توليد داخل و همچنين اقتصاد مقاومتي است و به همين دليل در نظر دارد كه واردات داروها را كاهش دهد و وابستگي به داروهاي خارجي را كمتر كند. البته در جايي كه به واردات نياز باشد بي‌ترديد وزارت بهداشت آن را ناديده نخواهد گرفت.
   تعيين استانداردهاي سختگيرانه براي برنج‌هاي وارداتي
ماجراي برنج‌هاي آلوده و ورود سموم غير مجاز و قاچاق كشاورزي كه از مزارع و باغات هم سر در مي‌آورد و با نشستن روي ميوه و سبزي سر سفره ما مي‌نشينند، موضوع ديگري است كه رئيس سازمان غذا و دارو براي آن پاسخ‌هايي داشت. وي با اشاره به اينكه حدود يك سوم نياز كشور به برنج از خارج تأمين مي‌شود، افزود:‌امسال ضوابط فني سختگيرانه‌تري را لحاظ كرده‌ايم و وارد كنندگان موظفند بخش واردات برنج را از منابع با كيفيت بالاتر تأمين كنند.
وي تأكيد كرد: از سختگيري براي افزايش كيفيت برنج عقب‌نشيني نخواهيم كرد. به گفته رئيس سازمان غذا و دارو به توليد‌كنندگان داخلي برنج نيز فرصتي داده شده كه محصولاتشان را شناسنامه‌دار كنند و فله‌اي به بازار عرضه نشود. وي درباره كاهش صادرات ميوه ايران به كشورهاي اروپايي و منطقه به دليل بالا بودن سموم در آنها افزود: در جلسه‌اي با مسئولان مربوط در وزارت جهاد كشاورزي اين مسئله تكذيب شد و آنها گفته‌اند كه ميزان صادرات اين محصولات به خارج از كشور افزايش داشته است. به گفته وي مطالعات سال گذشته نشان داد كه در برخي محصولات كشاورزي از سمومي استفاده شده كه حتي مجوز ورود به كشور را نداشته‌اند و در مجموع به دنبال طرحي اجرايي با وزارت جهاد كشاورزي در جهت كاهش سموم و كود در محصولات هستيم.

نویسنده : زهرا چيذري 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: 01 تير 1393 - 21:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن