واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون استاندار آذربایجان شرقی: امکان برگشت پذیری از مواد مخدر صنعتی بسیار کم است تبریز - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مصرف مواد مخدر صنعتی بسیار اعتیاد آور است، بطوری که امکان ترک و برگشت پذیری از این مواد فوق العاده اندک است.
سعید شبستری خیابانی روزیکشنبه در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده افزود: اعتیاد یکی از معضلات و از آسیب های بزرگ اجتماعی است که بعد از تجارت اسلحه و طلا قاچاق مواد مخدر بزرگترین گردش مالی را در دنیا به خود اختصاص داده است.
وی گفت: دشمنان نظام و انقلاب از طریق جنگ نرم بنیان خانواده ها و جوانان را هدف قرار داده و در این راستا با روش های مختلف اعتیاد را در جامعه گسترش داده اند.
وی با بیان اینکه هر فرد معتاد 9 نفر دیگر را تحت تاثیر قرار می دهد، افزود: نحوه و شیوه مصرف مواد مخدری که از سنتی به صنعتی تغییر یافته متفاوت بوده و خطرات و عوارض آن صدها برابر بیشتر از مواد مخدر سنتی همچون تریاک است که باید در این خصوص اطلاع رسانی و آگاه سازی شود.
شبستری خیابانی با بیان اینکه سیگار دروازه ورود به اعتیاد است، گفت: متاسفانه سن اعتیاد در کشور کاهش یافته و طلایی ترین سن بین 18 تا 25 سال است.
وی با بیان اینکه اخلاقیات با اعتیاد به زیر صفر می رسد و هیچ چیز جلودار فرد معتاد نیست، افزود: اعتیاد حد و مرزی ندارد و برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی که اعتیاد به همراه دارد، باید این موضوع در جامعه حساس سازی شود.
وی با اشاره به سیستم عرضه و تقاضای مواد مخدر ادامه داد: برای مقابله با این معضل اجتماعی ضروری است با آموزش مهارت های زندگی به افراد سعی کنیم تقاضا برای خرید و مصرف این مواد در جامعه را کاهش دهیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: بزرگترین گروه در معرض خطر را دانشجویان و دانش آموزان تشکیل می دهند که ضروری است در این خصوص اقدامات اساسی صورت گیرد و دانشگاه و آموزش و پرورش تنها محل علم آموزی نباشد، باید مهارت های زندگی نیز در آن ها آموزش داده شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه بر اساس آمار سن اعتیاد در بین دختران به زیر 18 سال کاهش یافته که این خطر بزرگی برای جامعه است و باید سریع وارد عمل شد.
سرپرست امور خانواده و بانوان استانداری نیز گفت: اعتیاد زنان مساله مهمی است که بنیان خانواده را بر هم می زند و 80 درصد خانواده هایی که مادر اعتیاد دارند، فرزندان نیز معتاد می شوند.
سهیلا امیری افزود: آسیب های اجتماعی که با گرفتاری زنان در بند اعتیاد در جامعه رخ می دهد، به مراتب بیشتر از و سخت تر از اعتیاد مردان است.
وی تاکید کرد: ضروری است غیرت اجتماعی در این زمینه افزایش و مسوولان با احساس مسوولیت بیشتری در خصوص اعتیاد اقدام کنند.
6120/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
01/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]