واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران: ایجاد هم افزایی کلانشهرها در راستای استقرار نظام یکپارچه شهری است تهران بزرگ-ایرنا- معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت: ایجاد هم افزایی بیشتر کلانشهرها در راستای استقرار نظام یکپارچه شهری از نتایج گردهمایی معاونان و مدیران برنامه ریزی شهرداری های کلانشهرهای کشور است.
به گزارش روزشنبه ایرنا از روابط عمومی معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران محمود صلاحی خاطر نشان کرد: امروزه با صنعتی شدن جوامع، شهرها نیز به کلان شهرها تبدیل شده و مسائل و مشکلات گوناگون و پیچیده ای را ایجاد کرده اند.
وی ادامه داد: افزایش جمعیت شهرها، خواسته ها و نیازهای فزاینده شهرنشینان، لزوم بازنگری و در صورت امکان تغییر و تحول در شیوه متداول مدیریت و اداره امور شهری را امری اجتناب ناپذیر ساخته است.
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران افزود: ادامه روند کنونی در صورتی که مشکلات شهری به شیوه مناسبی مورد توجه قرار نگرفته و خواسته ها برآورده نشوند، موجبات افزایش نارضایتی مردم را فراهم کرده و بحران هایی را ایجاد خواهند کرد.
وی ادامه داد: برنامه ریزی و مدیریت شهری کارآمد، به عنوان ابزاری موثر و اثربخش در جهت کاهش این چالش ها و ناملایمات شهری عمل خواهد کرد.
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران بیان داشت: لازم است مدیریت شهری وظایف چند وجهی خود را در زمینه های مختلف از قبیل اجتماعی – فرهنگی، اقتصادی، عمرانی، حمل و نقل، تحقق شهر و شهرداری الکترونیک را در راستای نیل به رضایتمندی شهروندان، پاسخگویی و تامین نیازهای شهر با ارتقای کیفیت زندگی به فعلیت درآورد.
وی اضافه کرد: این امر محقق نمی شود مگر با برنامه ریزی دقیق که اهداف مذکور را با رعایت هزینه کمتر، استفاده بهینه از فرصت ها و تهدیدهای درون سازمانی و برون سازمانی، شفاف سازی،پاسخگویی، مسئولیت پذیری، توزیع و تامین عدالت در سراسر شهر و بهره مند ساختن یکسان شهروندان از امکانات موجود را میسر سازد.
صلاحی تاکید کرد: ایجاد هم افزایی بیشتر کلانشهرها در راستای استقرار نظام یکپارچه شهری در امور شهری، فراهم آوردن زمینه مشارکت استفاده از ظرفیت ها در امور مربوط به شهرداری و اشاعه فرهنگ مشارکت و تحقق اهداف مشترک در امور شهری می تواند فرصت های ایجاد شده برای بهبود مدیریت شهری را تحقق بخشد و از بالقوه به بالفعل درآورد.
صلاحی با اشاره به اینکه مشورت یکی از ارکان برنامه ریزی، تصمیم سازی و تصمیم گیری است، اضافه کرد: کمیسیون برنامه ریزی کلانشهرها نیز می تواند در به اشتراک گذاشتن نظرات، خردجمعی و تجربیات برتر شهرها و تبادل اطلاعات در راستای تحقق بهبود مستمر کیفیت، رفع چالش ها و عدم تکرار اشتباهات در برنامه ریزی آتی خود عملکرد مدیریت شهری خود را بهینه سازد.
وی با اشاره به اینکه این کمیسیون با شناسایی مسائل و مشکلات مشترک و مبتلا به کلانشهرها تاکنون اقدامات عملی بسیار مطلوبی انجام داده است، ادامه داد: با استمرار این همفکری و با استقرارنظامات مدیریتی جدید می توان گام های بلندی در جهت ارتقاء همکاری برداشت.
صلاحی افزود: این کمیسیون با ایجاد تعامل مناسب با بخش حکومتی از قبیل مجلس و دولت نیز گام هایی برای رفع بعضی از مشکلات از قبیل تامین منابع مالی پیش بینی شده در احکام بودجه سالانه کشور و معضلات شهری از قبیل آلودگی هوا، حمل و نقل و ترافیک را در دستور کار خود قرار داده است.
تهرام/1393/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
31/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]