واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون شهردار تهران از ارتقای جریان زندگی در محدوده مرکزی پایتخت خبر داد تهران بزرگ - ایرنا - معاون شهردار تهران گفت: مدیریت شهری مصمم است حیات و سرزندگی را به محدوده مرکزی شهر بازگرداند.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: روزانه حدود دو میلیون نفر در منطقه 12 تردد می کنند و جابه جایی بار و مسافر در این منطقه که از قدیم با روش های سنتی انجام می شود، چهره نازیبایی به آن داده است.
وی با تاکید بر این که با انجام مجموعه ای از اقدامات و ایجاد جاذبه های لازم باید حیات و سرزندگی را به منطقه 12 باز گردانیم، اعلام کرد: به این منظور ارتقای کیفیت زیست شهری و جریان زندگی مادی و معنوی شهر تهران در قلمرو جغرافیایی این منطقه از طریق ایجاد جذابیت های مورد نظر هدف گذاری شده است.
**سرزندگی را با روحیه جهادی به منطقه 12 باز می گردانیم
معاون شهردار تهران با اشاره به وجود بازار و تمرکز مراکز تجاری و اداری به عنوان یک تهدید و در عین حال یک فرصت در منطقه 12، اظهار کرد: عدم وجود سیستم یکپارچه حمل و نقل بار و کالا، روند کاهش سکونت و عدم استفاده از ظرفیت های گردشگری از جمله مسائل و مشکلات این منطقه محسوب می شوند.
تشکری هاشمی با بیان این که واقعیت این است که منطقه 12 دچار نوعی بیماری شده و روند خروج جمعیت ساکنان و کاهش سکونت خانواده ها در این منطقه از نشانه های این بیماری است، تصریح کرد: با روحیه جهادی باید کاری کنیم که سلامتی و طراوت به محدوده مرکزی شهر بازگردد.
وی با تاکید بر این که 10 هزار گاری دستی در محدوده بازار به شیوه سنتی مشغول به کار می باشند، اضافه کرد: با استفاده از مدل های مدرن حمل و نقل کالا و با ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نسبت به ساماندهی وضعیت جابه جایی بار در این محدوده اقدام خواهیم کرد.
**روش های قرون وسطایی جوابگوی نیازهای تهران امروز نیست
معاون شهردار تهران با اشاره به این که استفاده از روش های قرون وسطایی جهت رفع نیازهای شهر و شهروندان جوابگوی نیازهای تهران امروز نیست، اظهار کرد: در موضوعات مختلف از جمله ساماندهی حمل و نقل بار و کالا، کار را به بخش خصوصی خواهیم سپرد و با استفاده از توان این بخش، مدیریت شهری صرفا نقش سیاست گذاری، هدایت گری و سکانداری را ایفا خواهد کرد.
تشکری هاشمی با بیان که منطقه 12 قلب تهران است و به منظور رفع مسائل و مشکلات این قلب تپنده پایتخت، باید موضوعات را در قالب یک فرآیند سیستمی ببینیم، تصریح کرد: به این منظور باید با حفظ کارکرد سیستمی این فرآیند، تمام توان خود را به کار بگیریم تا پیوستگی و همبستگی در آن به خوبی اتفاق بیفتد.
وی با تاکید بر این که به منظور ساماندهی ترافیک از جمله سامان بخشی ترافیک در محدوده مرکزی شهر، اولویت اول بهبود رفتارهای ترافیکی است، خاطرنشان کرد: به این منظور مجموعه ای از اقدامات آموزشی در جهت ارتقای رفتارهای ترافیکی در این محدوده پر تردد به مورد اجرا در خواهد آمد.
**توسعه پیاده روی نسخه نجات بخش تهران است
همچنین در این جلسه سرهنگ سید تیمور حسینی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اهمیت موضوع آمایش سرزمین و اعلام این که آمایش سرزمینی نه تنها در منطقه 12، بلکه در شهر تهران و کل کشور نیز وجود ندارد، گفت: منطقه 12 با یک دنیا خاطره، تاریخ و هویت ما را در دل خود جای داده است.
سرهنگ حسینی با بیان این که احداث و توسعه پیاده راه ها در هسته مرکزی شهر باعث نجات بازار تهران شد، افزود: توسعه پیاده راه ها و ترویج پیاده روی به عنوان نسخه ای نجات بخش، نه تنها در محدوده بازار بلکه در سایر مناطق شهر نیز باید مورد توجه قرار گرفته و به اجرا در آید.
رییس پلیس راهور پایتخت با تاکید بر این که رویکرد هوشمندسازی شهر و کنترل هوشمند ترافیک معابر شهری باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ابزارها و تجهیزات هوشمند که امکان کنترل دقیق ترافیک را فراهم می کند، مکمل اِلمان ها و امکانات فیزیکی است که به منظور بهبود جریان عبور و مرور مورد استفاده قرار می گیرد.
تهرام /7247/1348
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
30/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]