واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار قم: برای پیشبرد مباحث علوم انسانی اسلامی از ظرفیت انجمن های حوزه استفاده شود قم - ایرنا - استاندار قم گفت: برای پیشبرد مباحث علوم انسانی اسلامی در کشور از ظرفیت انجمن های علمی حوزه های علمیه استفاده شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری قم، حجت الاسلام والمسلمین ˈمحمدصادق صالحی منشˈ روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با اعضای انجمن های علمی حوزه علمیه، با اشاره به جایگاه رفیع علمی قم و شکل گیری و فعالیت گسترده انجمن های علمی در حوزه علمیه قم، نقش این انجمن ها را در بسیاری از زمینه ها مهم و تاثیرگذار توصیف کرد.
وی اضافه کرد: با کمک این انجمن ها می توان گام های موثری در پیشبرد و کیفی سازی امور در حوزه علوم انسانی اسلامی در سطح کشور برداشت.
وی با اشاره به رسالت حوزه های علمیه در ارشاد و هدایت جامعه و پاسخگویی به شبهات دینی نسل جوان، نیاز وزارت آموزش و پرورش به حضور مبلغان در مدارس کشور را یادآور شد و اضافه کرد: زمینه برآورده شدن این نیاز معنوی ملی، باید با استفاده از وجود حوزویان مستعد در قم فراهم شود.
صالحی منش، اهتمام به رفع نیازها و مطالبات به حق نهادهای دینی و فراهم کردن زمینه ارتقاء این مجموعه ها را از وظایف مسوولان برشمرد.
وی حضور مراجع تقلید و حوزه بزرگ علمیه را بزرگترین افتخار و ظرفیت معنوی قم عنوان و خاطرنشان کرد: بهره گیری از این ظرفیت ارزشمند در کمک به رفع مسائل و مشکلات کشور در حوزه های مختلف بسیار راهگشا است.
وی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی دولت با دفاتر مراجع تقلید در قم، افزود: استانداری قم در راستای بهره مندی از ظرفیت ها، آمادگی کامل برای برگزاری جلسات تعاملی مشترک با نهادهای حوزوی و انجمن های علمی وابسته به این نهادها را دارد.
انجمن های علمی حوزه نهادی در سال 1382 با هدف تقویت و گسترش نظریه پردازی، پرسشگری، آزاداندیشی، نقد و مناظره مبتنی بر آموزه های اسلامی، بهره برداری بهینه از ظرفیت های تخصصی موجود، تقویت ارتباط میان عالمان برجسته و فضلای حوزه، صیانت از سنت حوزوی و شناسایی استعدادها و ذخایر حوزه تاسیس شد.ک/1
/7404/ 553
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]