واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان آلودگی زیست محیطی ناشی از فعالیت های نفتی در خوزستان در حال افرایش است اهواز-ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: آلودگی های زیست محیطی ناشی از فعالیت های نفتی در استان در حال افرایش است و در منطقه هیچ نقطه ای وجود ندارد که در آن میدان نفتی احداث نشده باشد.
ˈاحمد رضا لاهیجان زاده ˈ عصرچهارشنبه در جلسه شورای اداری استان در محل استانداری خوزستان در خصوص مشکلات زیست محیطی در خوزستان افزود: یکی از چالش های مهم استان خوزستان خشک شدن بیش از 13 میلیون درخت بلوط در مناطق زاگرسی استان است.
وی با اشاره به وضعیت تالاب های استان خوزستان گفت: تالاب ها و سواحل دریاها از جمله زیستگاه های منحصر به فرد در استان خوزستان است که با مشکلات بسیاری روبرو هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان بیان کرد: خشک شدن بخش هایی از تالاب های شادگان و هورالعظیم ضمن از بین تنوع زیستی در این تالاب ها موجب افزایش پدیده گردو غبار در کشور شده است.
لاهیجان زاده به اشاره به وضعیت خورهای شهرستان ماهشهر گفت: به واسطه فعالیت های منطقه ویژه پتروشیمی خسارات بسیاری به خوریات ماهشهر وارد شده است.
وی با بیان اینکه 42 روز از سال 92 در شهر اهواز وضعیت هوا از نظر آلودگی بحرانی بوده است گفت: در سال گذشته تنها 10 روز از سال در شهر اهواز هوای پاک داشته ایم که این وضعیت تاکنون در هیچ کدام از کلانشهر های کشور وجود نداشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در خصوص طرح انتقال آب گفت: طرح انتقال آب بهشت آباد یکی از نگرانی های مسوولان استان است که این مسئله توسط استاندار خوزستان در شورای عالی آب مطرح شد و همچنان جلسات برای به حداقل رساندن میزان انتقال آب ادامه دارد.
لاهیجان زاده به وضعیت سد گتوند اشاره کرد و گفت: برای رسیدگی به معضلات سد گتوند جلساتی بسیاری با حضور مسوولان و وزیر نیرو برگزار شده و هم اینک تیم های کارشناسی در حال بررسی راهکارهای کنترل میزان شوری آب پشت سد گتوند هستند.
وی با اشاره به اجرای طرح جمع آوری گازهای همراه با نفت در پروژه های نفتی استان خوزستان گفت: این طرح از جمله تعهدات وزارت نفت است که باید اجرا شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان همچنین از حذف جیوه از فرآیند فعالیت های شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) در 15 ماه آینده خبرداد.
وی با ارایه آماری از وضعیت زیست محیطی در کشور گفت: شاخص جهانی EPI که نشانگر وضعیت مسائل زیست محیطی در جهان است بر دوسیاست زیست محیطی بهداشت محیط و سرزندگی اکوسیستم ها استوار است.
لاهیجان زاده افزود: شاخص جهانیEPI مسایل زیست محیطی را در 10 طبقه شامل بهداشت محیط ،آب، آلودگی هوا و تاثیر بر سلامت انسان، آلودگی هوا و تاثیر بر محیط زیست، منابع آب ،تنویع زیستی و زیستگاه ها ،جنگل ،شیلات،کشاورزی و تغییر آب و هوا و انرژی را مورد بررسی قرار می دهد.
538/7161
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]