تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871042897




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلودگی زیست محیطی ناشی از فعالیت های نفتی در خوزستان در حال افرایش است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان آلودگی زیست محیطی ناشی از فعالیت های نفتی در خوزستان در حال افرایش است اهواز-ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: آلودگی های زیست محیطی ناشی از فعالیت های نفتی در استان در حال افرایش است و در منطقه هیچ نقطه ای وجود ندارد که در آن میدان نفتی احداث نشده باشد.


ˈاحمد رضا لاهیجان زاده ˈ عصرچهارشنبه در جلسه شورای اداری استان در محل استانداری خوزستان در خصوص مشکلات زیست محیطی در خوزستان افزود: یکی از چالش های مهم استان خوزستان خشک شدن بیش از 13 میلیون درخت بلوط در مناطق زاگرسی استان است.
وی با اشاره به وضعیت تالاب های استان خوزستان گفت: تالاب ها و سواحل دریاها از جمله زیستگاه های منحصر به فرد در استان خوزستان است که با مشکلات بسیاری روبرو هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان بیان کرد: خشک شدن بخش هایی از تالاب های شادگان و هورالعظیم ضمن از بین تنوع زیستی در این تالاب ها موجب افزایش پدیده گردو غبار در کشور شده است.
لاهیجان زاده به اشاره به وضعیت خورهای شهرستان ماهشهر گفت: به واسطه فعالیت های منطقه ویژه پتروشیمی خسارات بسیاری به خوریات ماهشهر وارد شده است.
وی با بیان اینکه 42 روز از سال 92 در شهر اهواز وضعیت هوا از نظر آلودگی بحرانی بوده است گفت: در سال گذشته تنها 10 روز از سال در شهر اهواز هوای پاک داشته ایم که این وضعیت تاکنون در هیچ کدام از کلانشهر های کشور وجود نداشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در خصوص طرح انتقال آب گفت: طرح انتقال آب بهشت آباد یکی از نگرانی های مسوولان استان است که این مسئله توسط استاندار خوزستان در شورای عالی آب مطرح شد و همچنان جلسات برای به حداقل رساندن میزان انتقال آب ادامه دارد.
لاهیجان زاده به وضعیت سد گتوند اشاره کرد و گفت: برای رسیدگی به معضلات سد گتوند جلساتی بسیاری با حضور مسوولان و وزیر نیرو برگزار شده و هم اینک تیم های کارشناسی در حال بررسی راهکارهای کنترل میزان شوری آب پشت سد گتوند هستند.
وی با اشاره به اجرای طرح جمع آوری گازهای همراه با نفت در پروژه های نفتی استان خوزستان گفت: این طرح از جمله تعهدات وزارت نفت است که باید اجرا شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان همچنین از حذف جیوه از فرآیند فعالیت های شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) در 15 ماه آینده خبرداد.
وی با ارایه آماری از وضعیت زیست محیطی در کشور گفت: شاخص جهانی EPI که نشانگر وضعیت مسائل زیست محیطی در جهان است بر دوسیاست زیست محیطی بهداشت محیط و سرزندگی اکوسیستم ها استوار است.
لاهیجان زاده افزود: شاخص جهانیEPI مسایل زیست محیطی را در 10 طبقه شامل بهداشت محیط ،آب، آلودگی هوا و تاثیر بر سلامت انسان، آلودگی هوا و تاثیر بر محیط زیست، منابع آب ،تنویع زیستی و زیستگاه ها ،جنگل ،شیلات،کشاورزی و تغییر آب و هوا و انرژی را مورد بررسی قرار می دهد.
538/7161

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن