تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826328917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فناوری ساخت واگن های قطار درحال بومی شدن است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس جهاد دانشگاهی: فناوری ساخت واگن های قطار درحال بومی شدن است تهران- ایرنا-رییس جهاد دانشگاهی از ˈطراحی و ساخت واگن ملیˈ و ˈسیستم رانش ملی واگن های متروˈ به عنوان پژوهش های فنی و مهندسی در دست اجرای جهاد دانشگاهی نام برد و گفت این دو فناوری در کشور در حال بومی شدن است.


دکتر حمیدرضا طیبی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با بیان اینکه شرکت های واگن ساز داخل کشور، فناوری ساخت برخی واگن ها را دارند اما این فناوری هنوز به یک طرح ملی و بومی ایرانی تبدیل نشده است، افزود: در طرح ساخت واگن ملی قرار است این فناوری بومی شود و سیستم رانش ملی واگن های مترو نیز پس از اجرا بر روی این واگن ها نصب شود.
وی گفت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با همکاری شرکت واگن پارس طراحی واگن ملی را انجام داده و قرار است این طرح با همکاری جهاد دانشگاهی اجرایی شود.
طیبی در مورد طراحی و ساخت سیستم رانش ملی واگن های مترو نیز توضیح داد: جهاد دانشگاهی این طرح را با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دست اجرا دارد.
وی با ابراز امیدواری از اتمام اجرا و بهره برداری از این طرح تا پایان سال جاری یا اوایل سال آینده، افزود: قرار است این سیستم پس از اجرا بر روی واگن های مترو ساخت داخل نصب شود.
طیبی در مورد نحوه عملکرد سیستم رانش واگن های مترو توضیح داد: موتورها و مبدل های فرکانسی مترو در زیر واگن ها قرار دارد؛ به این صورت که در زیر هر واگن 4 دستگاه الکتروموتور است که به واسطه گیربکس به چرخ های واگن متصل می شود. همچنین یک مبدل فرکانسی در زیر هر واگن قرار دارد که سبب تغییر سرعت و دور الکتروموتورها برای تنظیم حرکت و سرعت قطار می شود. یک سیستم کنترلی نیز وجود دارد که همه واگن ها را کنترل می کند.
وی اظهار کرد: قرار است طی این برنامه الکتروموتورها و مبدل فرکانسی آنها و مبدل فرکانس ثابت که برق مترو را به طور کامل برای تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، نور و ارایه اطلاعات به مسافران تامین می کند، در کشور ساخته شود.
طیبی گفت: این سیستم با توجه به حساسیت و اهمیت واگن های مترو، بسیار مهم است و با توجه به تعداد زیاد واگن های موجود در کشور، فعالیت در این زمینه صرفه اقتصادی قابل توجهی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تکنولوژی اصلی این سیستم، الکترومیکرو قدرت است، افزود: جهاد دانشگاهی در این زمینه صاحب تکنولوژی روز دنیا است و تاکنون فعالیت های زیادی در این حوزه انجام داده است.
طیبی گفت: تاکنون طراحی و ساخت این سیستم 70 درصد پیشرفت داشته و قرار است تا پایان امسال و اوایل سال آینده به بهره برداری برسد.

**ساخت رکتیفایرهای تغذیه برق واگن های مترو
رییس جهاد دانشگاهی ساخت رکتیفایرهای تغذیه برق واگن های مترو را از دیگر اقدامات این نهاد عنوان کرد که برای نخستین بار در کشور اجرا شده است و از حدود 8 ماه گذشته گذراندن مرحله آزمایش اولیه آن در یکی از خطوط مترو آغاز شده است.
رکتیفایر وسیله الکترونیکی است که برای تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم (a.c./d.c.) به منظور تغذیه برق واگن های مترو به کار برده می شود.
طیبی گفت: این سیستم اکنون در ایستگاه باقرآباد متروی تهران نصب شده و درحال بهره برداری آزمایشی است.
وی با بیان اینکه این تجهیزات پیش از این وارداتی بوده است، افزود: جهاد دانشگاهی درحال مذاکره با پیمانکاران خطوط مترو برای تامین این تجهیزات از داخل کشور است.
طیبی با تاکید بر اینکه ساخت این دستگاه در داخل کشور صرفه اقتصادی زیادی برای کشور دارد، اظهار کرد: حتی در شرایط تحریم که هزینه های زیادی به تامین قطعات این تجهیزات بر کشور تحمیل می شود، ساخت آن حداکثر حدود 60 درصد قیمت نمونه خارجی هزینه براست.
علمی(4)1834**1599

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن