واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ (۱۲:۴۴ب.ظ)
عليشيري خبر داد: توليد کالاهاي وارداتي در داخل رييس کل سازمان سرمايه گذاري و کمک هاي اقتصادي و فني ايران از استراتژي نسل جديد مشوق هاي سرمايه گذاري خارجي در کشور خبر داد و گفت: براساس اين استراتژي فرآيند ساخت توليد در داخل تمام کالاهاي خارجي وارداتي عملياتي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، بهروز عليشيري در ادامه بازديدهاي خود از طرح هاي سرمايه گذاري خارجي در کشور روز جاري پس از بازديد از شرکت اتوشاسي اينترنشنال پارس، گفت: در راهبرد نسل دوم مشوق هاي سرمايه گذاري هاي خارجي در کشور پيشنهاد کرديم با همکاري وزارت صنعت، معدن و تجارت فرصت هاي تجاري کشور به سرمايه گذاري تبديل شود.
وي ادامه داد: بايد تلاش کرد تا ظرفيت تجاري کشور و کالاهايي که به طور مستمر وارد مي شود، به رابطه بلندمدت اقتصادي مثل سرمايه گذاري خارجي تبديل شود تا شکنندگي و تاثير متغيرهاي بيروني کاهش يابد.
معاون وزير اقتصاد اضافه کرد: عليرغم تحريم ها و فشارهاي بين المللي طي سال هاي گذشته بسياري از کالاها وارد کشور نشد و خيلي از تجار خارجي ايران را رها کردند اما شرکت هايي که در ايران به سرمايه گذاري اقدام کردند، در کشور ماندند.
عليشيري تصريح کرد: بايد به گونه اي عمل کنيم تا سطح رابطه اقتصادي ايران با کشورهاي سرمايه فرصت دنيا عميق تر شود و يکي از علايم عميق تر شدن روابط اقتصادي خارجي حجم سرمايه گذاري هاي مشترک است.
وي سپس از آمادگي سازمان سرمايه گذاري و کمک هاي اقتصادي و فني ايران براي حمايت همه جانبه از سرمايه گذاري خارجي در کشور خبر داد و گفت: در کنار سرمايه گذاران خارجي که از دولت مجوز دريافت کرده اند، هستيم و مشکلات و مسائل آنها را برطرف خواهيم کرد.
وي سپس به شرکت اتوشاسي اينترنشنال پارس اشاره کرد و گفت: از ويژگي هاي مثبت اين شرکت آن است که توانسته فرآيند تقاضاها يا کالاهاي وارداتي را تبديل به توليد در داخل کند.
وي درباره سرمايه گذاري هاي خارج از صنعت خودرو نيز اظهار داشت: بايد تصميمي اتخاذ کنيم که برخي از قراردادها با شرکت هاي خارجي به گونه اي باشد که کل فرآيند توليد خودرو وارد کشور شود.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي تصريح کرد: متاسفانه طي سال هاي گذشته نتوانستيم با وجود واگذاري بازارهاي خود به شرکت هاي خارجي، قراردادهاي الزام آور با سرمايه گذاران خارجي منعقد کنيم.
شرکت اتوشاسي اينترنشنال پارس در سال 1384 با سرمايه اوليه يک ميليارد ريال براي توليد شاسي خودروهاي رنو در ايران تاسيس شد. سرمايه گذاري مستقيم رنو در بخش ماشين آلات و تجهيزات اين مجموعه برابر با 10 ميليون يورو است و در حال حاضر با توجه به افزايش سرمايه در سال هاي گذشته سرمايه گذاري فعلي اين شرکت به 300 ميليارد ريال رسيده است.
در بازديد رييس سازمان سرمايه گذاري و کمک هاي اقتصادي و فني ايران از اين شرکت مشکلات و مسائل فراروي سرمايه گذاري خارجي در کشور مورد بررسي قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]