تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872135002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون مطبوعاتی ارشاد: بیمه خبرنگاران از سال بعد اجباری می‌شود/ برخورد با سایت‌های خبری بدون مجوز


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
معاون مطبوعاتی ارشاد: بیمه خبرنگاران از سال بعد اجباری می‌شود/ برخورد با سایت‌های خبری بدون مجوز

معاون مطبوعاتی ارشاد: بیمه خبرنگاران از سال بعد اجباری می‌شود/ برخورد با سایت‌های خبری بدون مجوز
معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اینکه وزارت ارشاد خبرنگاران را بیمه کند، برداشت غلطی است و صاحبان امتیاز نشریات باید خبرنگاران را بیمه کنند که از سال بعد این مسئله اجباری می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، حسین انتظامی‌ عصر امروز در نشست مشترک با مدیران مسئول و اصحاب رسانه استان کرمان اظهار داشت: الگوی مصرف رسانه‌ای تغییر پیدا کرده است و رسانه‌های ملی نیز رو به کم رنگ شدن هستند و یکی از اصلی‌ترین دلایل این امر ظهور فناوری‌های جدید و ساختارهای اجتماعی است.

وی بیان داشت: با کم‌رنگ شدن رسانه‌های ملی، رسانه‌های بین‌المللی، اجتماعی و محلی جایگزین آن‌ها می‌شود و این یک فرصت برای نشریات دیگر است.

انتظامی افزود: یکی از آسیب‌های موجود در رسانه محلی این است که می‌خواهند همانند رسانه ملی باشند در حالی که هر کدام در جای خود ارزش دارد.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه توسعه نشریات محلی به عنوان یکی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید است، گفت: این سیاست تنها در بحث کمیت نیست، بلکه باید کیفیت آن نیز مدنظر باشد.

انتظامی تصریح کرد: توسعه کمی نشریات باید براساس آمایش سرزمینی یعنی نیازسنجی و اعتبارسنجی منطقه صورت گیرد و وظیفه دولت این است که اطلاعات دقیق آماری را در حوزه مطبوعات به دست آورد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه نشریات محلی تنها در زمینه تعدد آن‌ها نیست، بلکه می‌توان با ادغام چند نشریه، مجموعه‌ای قوی‌تر و باکیفیت‌تر ارائه داد.

انتظامی با اشاره به اولویت‌های نشریات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: از اولویت‌های وزارتخانه نشریات قرآن و احکام، فرهنگ ایثار و شهادت، بندهای ۲۴ ‌گانه اقتصاد مقاومتی، ترویج زبان فارسی، تقویت همبستگی ملی، انتشار نشریه علمی و بنگاه‌‌سازی است.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر حمایت از خبرنگاران افزود: خبرنگاران حق دارند که توسط صاحب امتیاز نشریه خود بیمه شوند و حتما این امر را اجرایی می‌کنیم.

وی عنوان کرد: یکی از دلایل خانه به دوشی خبرنگاران بیمه نبودن آن‌ها است، اینکه وزارت ارشاد خبرنگاران را بیمه کند، برداشت غلط است، صاحبان امتیاز نشریات باید خبرنگاران را بیمه کنند و از سال بعد این مسئله اجباری می‌شود.

به گزارش فارس، انتظامی بیان داشت: باید خبرنگاران با بنگاه خود احساس هویت و نزدیکی داشته باشند، نشریاتی که خبرنگاران را بیمه کنند در قالب بسته حمایتی ۱۵ درصد به یارانه آن‌ها اضافه می‌کنیم.

وی تصریح کرد: در یارانه نشریات نیز در هفت استان کم‌برخوردار، میزان یارانه افزایش داده می‌شود و یارانه نشریات تک شهر ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ادارات استانی نمی‌توانند بیش از ۳۰ درصد حجم کل پول گردشی را به روزنامه‌های سراسری بدهند، ۷۰ درصد آن مربوط به نشریات محلی است.

انتظامی اظهار داشت: ورود نشریات سراسری به استان‌ها آزاد است، اما ویژه‌نامه استانی حتما باید ضمیمه آن باشد و از ۱۵ روز آینده روزنامه‌هایی که خلاف آیین‌نامه اجرایی عمل کنند، جمع‌آوری می‌شوند.

وی بیان داشت: اگر در ویژه‌نامه‌های سراسری نیز بیش از ۳۰ درصد آگهی داشته باشند، جمع‌آوری می‌شود و حاکمیت باید جلوی تعدی این نشریات را به نشریات محلی بگیرد.

انتظامی تصریح کرد: روزنامه‌ها نمی‌توانند هر چیزی که جزو ضمائم و صفحات آن‌هاست، مجزا توزیع کنند و از ۱۰ روز آینده این مسئله را به جد پیگیری می‌کنیم.

وی ادغام نشریات محلی را راهکاری برای رفع مشکلات آن‌ها دانست و افزود: یک هفته‌نامه خوب و روزنامه خوب می‌توانند تبدیل به یک موسسه شده و در این صورت بسیاری از مشکلات اقتصادی آن‌ها کاهش یافته و تزاحم موجود ناشی از عدم آمایش سرزمینی از بین می‌رود.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در مطبوعات نیاز به نوسازی داریم، ما تحولی را در نظام توزیع مطبوعات شاهد نیستیم.

انتظامی با بیان اینکه الگوی مصرف تغییر کرده است، بیان داشت: تمایل مردم به روزنامه خواندن کم شده و باید روابط جدیدی تعریف کنیم که پایدار باشیم.

وی گفت: روح حاکم بر اقتصاد مقاومتی بهره‌وری است که توسط مردم ایجاد می‌شود و دولت باید روزنامه‌های خود را به نفع بخش خصوصی، تعطیل و یا واگذار کند.

انتظامی در مورد سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها عنوان کرد: مطابق مصوبه سال ۸۸ مجلس، خبرگزاری و سایت‌های خبری از حمایت‌های مندرج در قانون مطبوعات بهره‌مند شدند.

وی افزود: سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها حتما باید مجوز داشته باشند و در غیر این صورت برخورد قانونی با آن‌ها صورت می‌گیرد.

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قرار نیست خانه مطبوعات از حقوق مدیران مسئول یا خبرنگار و یا صاحبان امتیاز به تنهایی حمایت کند، هر صنف اگر می‌خواهند از حقوقشان دفاع شود، باید انجمن صنفی تشکیل دهند و دفاع از صنوف در این تشکل‌ها انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اجرای طرح نیم‌بهای اشتراک مطبوعات تصریح کرد: خرید نشریه در سبد خانوار‌ها وجود ندارد و یکی از راه‌های کمک به برگشت این موضوع به سبد خانوار، اجرای طرح نیم‌بهای اشتراک مطبوعات است.

انتظامی خاطرنشان کرد: طبق این طرح اگر برای خرید نشریه اشتراک بگیرند، نصف هزینه را وزارت ارشاد پرداخت می‌کند و در عوض آن ۱۰۰ درصد پشت جلد نشریه به نشریه برگردانده می‌شود.

وی گفت: این طرح می‌تواند به ورود بیشتر مطبوعات به خانه‌های مردم کمک کند و بخشی از اهدایی‌ها نیز می تواند وارد این سرویس شود.




1393/3/27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن