تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817934031




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای مقابله با بیابان زایی به کارگیری فناوری ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دبیر ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست : برای مقابله با بیابان زایی به کارگیری فناوری ضروری است تهران-ایرنا-دبیر ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست گفت:به کارگیری فناوری هایی که منجر به جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش اثرات خشکسالی و توسعه منابع آبی و بهره وری بیشتر از این منابع می شود، از مهمترین برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای مقابله با بیابان زایی است.


به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر حسینعلی بهرامی افزود:توسعه فناوری های مصرف بهینه آب درکشاورزی، حمایت از تولید خاک پوش (مالچ) های بیولوژیک برای کنترل مناطق مولد ریزگرد و تست اثرگذاری این مواد در عرصه های بیابانی از دیگر برنامه های فناورانه ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست است .
دبیر ستاد آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست گفت : ایران همانند بسیاری از کشورها در معرض بیابان زایی قرار دارد و به عنوان یکی از اعضای فعال کنوانسیون بین المللی مقابله با بیابان زایی (UNCCD) هر دوسال یک بار برنامه های محوری خود را بازنگری و تکمیل کرده و فهرست اقدامات انجام شده طی این دوسال را به کنوانسیون مقابله با بیابان زایی سازمان ملل اعلام می کند.
وی در ادامه گفت:معاونت علمی و فناوری به عنوان عضو ˈکارگروه ملی مقابله با بیابان زاییˈ و با تاکید براهمیت و ضرورت توسعه و بکارگیری فناوری های مقابله با بیابانی شدن، فهرست اقدامات به عمل آورده طی سال های 1391 و 1392 خود را به عنوان ششمین گزارش به کارگروه مربوطه تقدیم کرده است .
بهرامی با بیان اینکه تخریب سرزمین یکی از چالش های پیش روی ایران بوده است افزود:تلاش در امر کاهش روند تخریب سرزمین و مقابله با بیابان زایی، وظیفه ای دینی، قانونی و انسانی است. با توجه به اینکه ماهیت پدیده بیابان زایی محدود به مرزهای جغرافیایی نبوده، در سال های اخیر شاهد بوده ایم که تبعات بیابانی شدن و تخریب سرزمین بصورت گرد و غبار ناشی از فرسایش خاک سلامت و آسایش مردم بخش های وسیعی از کشور ما را مورد تهدید قرار داده است.
وی گفت :این پدیده از یک سو ریشه در تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین دارد و از سوی دیگر با چالش هایی چون، بروز خشکسالی های پی در پی ، کمبود آب ، مدیریت ناپایدار سرزمین و اجرای برخی از پروژه های مرتبط با سدسازی، آب و آبیاری در حوزه های بالا دست آبخیز دشت ها در سرزمین های داخل وخارج از مرزهای کشورارتباط دارد.
بهرامی با اشاره به آسیب پذیری و بهم خوردن تعادل در طبیعت به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک تا خشک نیمه مرطوب جهان گفت : قسمت اعظم سرزمین ما نیز در قلمرو این شرایط اقلیمی قرار دارد و بطور بالقوه از شدت و اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی گفت :در شرایط فعلی که کشور با خشکسالی و کمبود منابع آبی مواجه بوده بطور طبیعی منابع سرزمینی در معرض آسیب جدی ترقرار گرفته است، چنانچه این شرایط با بی توجهی بیشتر هم توام شود، روند تخریبی باسرعت و شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به روز جهانی مقابله با بیابان زایی اظهار کرد : این روز بهانه ای است برای پرداختن بیشتر به مسئله حفاظت از منابع طبیعی و فرهنگ سازی جلوگیری از تخریب آن. تخریب منابع طبیعی به مفهوم تخریب زندگی است، زیرا ما معتقدیم خداوند براساس حکمت خود هر چیز را به اندازه و متعادل خلق کرده پس همانگونه که از تخریب طبیعت باید جلوگیری کرد از توسعه بیابان ها یا به عبارتی از بیابان زایی هم باید جلوگیری کرد.
وی افزود :آنچه امروزه به عنوان مبارزه با بیابان مطرح شده در واقع جلوگیری از بیابان زایی است نه بیابان زدایی وگرنه باروند طبیعی اتفاقات نمی توان مقابله کرد.
علمی (1)**1354**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن