واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مقتدایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران
تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی ازمون مربیان پیش دبستانی
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی در کارگروهی به همین منظور بررسی میشود.
عباس مقتدایی خوراسگانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در خصوص عدم صدور مجوز از سوی دولت برای برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی گفت: موضوع رسیدگی به مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی که سابقه ی فعالیت در آموزش و پرورش را داشتهاند سالها در دستور کار وزارت آموزش پرورش و مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
وی در ادامه افزود: مجلس نهم برای آنکه بتواند مشکل را حل کند با تصویب قانون این اجازه و اختیار را به وزارت آموزش و پرورش داد که نسبت به تعیین تکلیف مربیان و نیروها اقدام کند.
دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:در قانونی که در اولین ماه های فعالیت مجلس نهم تصویب شد چنین مقرر شده بود که وزارت آموزش و پرورش در مدت دو سال نسبت به تعیین تکلیف مربیان اقدام کند و با توجه به جنسیت، رشته تحصیلی و مکان و محل فعالیت آنان و برخی شرایط دیگر از جمله نیاز وزارت آموزش و پرورش تکلیف را انجام دهد.
مقتدایی با اشاره به اینکه در طول ماه های گذشته چندین بار به وزارت آموزش و پرورش در این خصوص تذکراتی را ارائه داده ایم تصریح کرد: با تشکیل جلسات متعدد در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تلاش کردیم تا زمینهی انجام این تکلیف برای آموزش و پرورش مهیا گردد اما با عنایت به اینکه هرگونه استخدام نیازمند دریافت مجوز از سوی بخشی مربوطه در معاونت ریاست جمهوری است متأسفانه این روند به نتیجهی مطلوبی نرسیده و در نهایت در هفتههای گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مجددا به این موضوع با شتاب و جدیت بیشتری ورود پیدا کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه زمان تعیین شده رو به اتمام است جلسهی ویژهای به همین منظور دور رو گذشته با حضور وزیر آموزش و پرورش، مقامات مسئول در معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهور، مرکز پژوهشهای مجلس و برخی از متولیان دیگر تشکیل شد و در آن جلسه وزیر آموزش و پرورش همچنین کارشناسان معاونت مربوط به ریاست جمهوری توضیحاتی را ارائه کردند و نمایندگان عضو کمیسیون نیز مطالب و مستندات خود را در جلسه بیان داشتند.
دبیر کیمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: شرکت کنندگان در جلسه بر این نتیجه رسیدند که کارگروهی متشکل از یک عضو از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، یک نماینده از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و یک عضو از وزارت آموزش و پرورش تشکیل گردد و در مواقع لزوم متولیان دیگر نیز حضور یابند تا بتوان قبل از اتمام زمان دو سال تعیین شده در قانون راهکاری اجرایی و عملیاتی گرفته شود.
مقتدایی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم این کارگروه که از همین هفته فعالیت خود را آغاز میکنند به سرعت به نتایج مطلوبی دست پیدا کنند تا بدین طریق مربیان و خانوادههای آنان از سردرگمی به وجود آمده نجات یابند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]