واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برق امید چشمانتان، آسایش را از ما ربوده است! بیجار - ایرنا- عکس هایشان را دست به دست می کرد و از چشمهایش آرام آرام، قطرات اشک جاری می شد، بغض آنچنان گلویش را گرفته بود که نمی توانست حق مطلب را ادا کند و در میان هق هق گریه هایش می گفت: برق امید چشمان کودکان این دیار، آسایش را از ما گرفته است!.
به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز ساناز، آریا، محمد، کامران، آنیتا، زانیار، رضا، مهران و محمد یوسف که در سن بازیگوشی و شور و نشاط کودکانه هستند نه در کوچه ها و پارک ها بلکه در گوشه ای اتاق خانه هایشان بسر می برند و از پنجره با حسرت همسالانشان را می نگرند که در رویای کودکانه خود به سر می برند، چون بیماری آنان را زمین گیر کرده است.
معلمی فداکار از دیار گروس همچنان روستا به روستای شهرستان و کوچه به کوچه شهر بیجار را می گردد تا کودکان بیمار را شناسایی کند و آنان را از وضعیت فعلی نجات دهد اما دستش خالی است و کسی کمک حالش نیست.
ˈثریا مطهری نیاˈ در جریان سفر استاندار کردستان به بیجار در فرمانداری حاضر شد و سرنوشت 24 کودک بیمار بیجاری را با عکس برای استاندار تشریح کرد و از وی برای رسیدگی به وضعیت این کودکان و بازیابی سلامت آنان کمک خواست.
این معلم فداکار بیجاری امروز ساناز، آریا، محمد، کامران، آنیتا، زانیار، رضا، مهران و محمد یوسف و کودکان بیمار نیازمند دیگری را شناسایی کرده که نیاز جدی به کمک خیرین دارند.
ثریا مطهری نیا می گوید: تعداد این کودکان بیش از این رقم است و ما به صورت مستمر در پی شناسایی آنان و تلاش برای کمک به این بیماران نیازمند هستیم.
وی در ارتباط با بیماری این دانش آموزان گفت: آریا پنج ساله سرطان پوست دارد و در یک اتاق نمور 9 متری زندگی می کند و خانواده اش توان پرداخت هزینه های درمانش را ندارند.
به گفته وی محمد و کامران که کلاس پنجم هستند نیز مشکل شنوایی دارند و برای کاشت حلزون 400 میلیون ریال پول می خواهند.
وی به آنیتا دختربچه هشت ساله مبتلا به بیماری پوستی لوپوس اشاره کرد و گفت: آنیتای زیبا و زرنگ اهل و ساکن روستای چشمه منتش بیجار هزینه درمانش بسیار هنگفت است و پدرش که چوپان روستا است از عهده تامین مخارج درمان دخترش بر نمی آید.
وی از رضا نام برد که چشمهایش می لرزد و سرش تکان های شدید می خورد و به زانیار اشاره کرد که کراتین کلیه اش بالا است و تاکنون 150 میلیون ریال برایش هزینه شده است و همچنان نیازمند کمک است.
وی مهران دانش آموز کلاش ششم را بیمار شناسایی شده دیگری دانست که رشد انگشتانش نامتعارف است و بیماری محمد یوسف هشت ساله را یادآوری کرد که سندروم دوشن دارد و اکنون به حالت فلج در منزل افتاده است و هزینه مخارجش بالا است و هزینه هر مرحله درمانش هشت میلیون ریال است و از ساناز که کلیه اش مشکل دارد نیز حرف زد.
بیماری های عجیب و ناشناخته امروز کودکان دیار گروس را نشان گرفته است، بیماری های که گاه تشخیصش مدت ها طول می کشد و خانواده ها از تامین هزینه های درمان کودکانشان عاجزند.
این معلم فداکار بیجاری که سال گذشته با از خودگذشتگی اش برای سارا شاگرد خود در رسانه ها مطرح شد همچنان به دنبال کار خیر است و این بار می خواهد در قالب موسسه ˈمهر آفرین گروسˈ به یاری کودکان نیازمند دیارش بپردازد.
ثریا مطهر نیا بعد از دیدار با استاندار کردستان و تشریح مسایل و مشکلات کودکان نیازمند بیمار از وی درخواست کمک کرد و استاندار نیز قول مساعد مبنی بر پیگیری مشکلات آنان را داد.
این معلم فداکار بیجاری همچنین به میان خبرنگاران آمد و از آنان خواست مشکلات کودکان بیمار بیجاری را منعکس کنند تا شاید فرجی حاصل شود و خیرین به کمک این نیازمندان بشتابند.
خانم مطهری نیا در این گفت و گو گفت: موسسه مهر آفرین گروس را به منظور کمک به همه کودکان نیامند استان کردستان راه اندازی کرده ایم و قصد داریم بچه های ایتام و نیازمند را مورد حمایت قرار دهیم.
وی اظهار کرد: این موسسه با کمک خیرین در نظر دارد کمک هزینه درمانی و تحصیلی دانش آموزان نیازمند را تامین و در اختیار آنان قرار دهد و در این راه نیازمند کمک مسوولان و خیرین است.
وی افزود: از یک سال و نیم قبل مطالعاتی برای راه اندازی این موسسه آغاز کرده ایم و موسسات خیریه داخلی و خارجی را رصد کرده ایم تا از تجربیات آنان برای کمک به دانش آموزان بیمار و نیازمند بهره بگیریم.
وی گفت: برخی از خانواده های بیجاری حتی توان تامین هزینه یک کرایه ساده ایاب و ذهاب برای درمان فرزندان بیمار خود را ندارند و این افراد باید از طریق موسسه ای خیریه مورد حمایت قرار گیرند.
وی گفت: تاکنون 24 کودک نیازمند بیمار را در شهرستان بیجار شناسایی کرده ایم که برای درمان این دانش آموزان نزدیک به 10 میلیارد ریال نیاز است.
مطهرنیا، به مراجعه خود به برخی از نهادهای حمایتی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرمانداری و بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: درمان و رسیدگی به دانش آموزان بیمار نیاز به کمک های مستقیم داد و با کمک های مقطعی نمی توان مشکلات آنان را برطرف کرد.
وی اظهار کرد: بخش خصوصی در حد 20 میلیون ریال برای درمان این دانش آموزان کمک کرده اما این رقم در مقایسه با حجم نیازها و سطح بیماری این دانش آموزان بسیار ناچیز است.
این معلم فداکار بیجاری که مدرک کارشناس ارشد دارد، 22 سال است که در آموزش و پرورش خدمت می کند.
وی که از سال گذشته روند بیماری سارا دانش آموز خود در روستای همایون بیجار را که در کودکی براثر سوختگی ناشی از آب داغ از ناحیه سر و صورت و دست و پا دچار مشکل شده را پیگیری می کند، گفت: تاکنون 15 عمل جراحی بر روی سارا انجام شده و سارا با روحیه ای خوب امیدوارانه به زندگی می نگرد.
این معلم فداکار بیجاری که بارها سارا را از بیجار به تهران برده می گوید: خاطرات بسیاری از رفتن و آمدهایم با سارا دارم که در قالب کتاب خاطراتی می خواهم بنویسم و منتشر نمایم.
ثریا مطهرنیا که از درس و زندگی و کلاس هایش گذشته است و تمام مدت در خدمت رفع مشکلات دانش آموزان بیمار است به تنهایی اقداماتش کارساز نمی شود و در راه کمک به دانش آموزان بیمار نیاز جدی به کمک خیرین و مسوولان بخش دولتی و خصوصی دارد و رسانه ها را نیز به یاری طلبیده است.
این معلم فداکار بیجاری در پایان گفت و گویش با رسانه ها، اظهار امیدواری کرد سفر استاندار کردستان به بیجار و بازتاب مسایل و مشکلات دانش آموزان نیازمند این دیار در رسانه ها بتواند بخشی از این مشکلات را برطرف سازد و خیرین را به سوی کمک به این کودکان نیازمند ترغیب نماید.
شهرستان بیجار با بیش از 130 هزار نفر جمعیت در 142 کیلومتری شمال شرق سنندج واقع شده است.ک/4
7346/533
گزارش از فرزاد نویدی
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]