واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
با ساز و کار مشخص و مدون از ظرفیت های زنان درجامعه استفاده شود بوشهر - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتستان گفت: سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید بر مبنای مشارکت همه جانبه زنان درهمه امور جامعه است و باید با یک سازوکار مشخص و مدون از این ظرفیت ها استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، عادل دهدشتی روز سه شنبه درنشست کمیته های تخصصی بررسی مسائل مربوط به بانوان دشتستان افزود: طبق تعالیم اسلامی زن و مرد درجامعه در رتبه های اول و دوم نیستند و درساخت یک جامعه متمدن برابرند و مشارکت خواهند داشت.
وی اضافه کرد: اگر قبول کنیم که نصف جمعیت یک جامعه را زنان تشکیل می دهند پس نیمی ظرفیت های اجتماعی فرهنگی یک جامعه نیز بانوان هستند.
دهدشتی ادامه داد: بر مبنای یک اقتصاد توسعه یافته است که می توانیم یک فرهنگ توسعه یافته داشته باشیم.
وی اظهارکرد: برای توسعه اقتصادی استفاده از ظرفیت های انسانی و اجتماعی جامعه باید مد نظر باشد.
دهدشتی گفت: زمانی که بحث توسعه اقتصادی مطرح می شود نقش بانوان نیز به عنوان نیمی از پیکره جامعه در این حوزه انکارناپذیر است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتستان یادآورشد: طیف وسیعی از جامعه فرهنگی، علمی و اجتماعی بانوان هستند و آنها به عنوان بخش عظیمی از جامعه باید درهمه حوزه های کاری مد نظر قرار گیرند.
وی اضافه کرد: باید کمیته های حوزه بانوان با تحقیقات میدانی و بحث کارشناسی به طور تخصصی به بررسی مشکلات حوزه بانوان شهرستان دشتستان بپردازند.
مسوول امور بانوان فرمانداری دشتستان گفت: خانواده مهمترین و اساسی ترین نقش را در تکوین جامعه ایفا می کند و زمینه ساز ساختارهای هویتی و عاطفی جامعه فردا به شمار می آید.
فرشته مظفری گفت: در اجرای سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید مهمترین اهداف دفتر امور بانوان و خانواده دشتستان برای سال 93 تبیین شده است.
وی ضرورت توجه به کرامت و شخصیت انسانی زن، اعتلای فرهنگ خانواده با محوریت مادر، توانمند سازی زن ایرانی برای حضور درعرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را از مهمترین برنامه های حوزه بانوان دشتستان برشمرد.
مظفری گفت: همچنین گسترش مشارکت مدنی زنان در نهادهای مدنی غیر دولتی، توسعه سازمان های مردم نهاد مرتبط با حوزه زنان و خانواده، تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت زنان و خانواده و آشنایی با حقوق اجتماعی آنها را از دیگر برنامه ها است.
وی افزود: چهار کمیته تخصصی زیر مجموعه کارگروه امور بانوان برای حل مسائل ومشکلات حوزه بانوان تشکیل می شود.
در این نشست مصوب شد کمیته های آموزش و مشاوره خانواده، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، توانمند سازی زنان و سلامت زنان به ترتیب زیر نظر و با مدیریت ادارات آموزش و پرورش، بهزیستی، جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان فعالیت کنند. ک/2
7213/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]