واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کاهش آسیب های خانواده و ارتقاء سلامت آنان ضروری است گرگان - ایرنا - سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان، تشکیل گروه کاری پیشگیری از آسیب های اجتماعی زنان با هدف کاهش آسیب های خانواده و ارتقاء سلامت آنان را ضروری دانست.
ˈفائزه عبداللهیˈ عصر دوشنبه در اولین جلسه گروه کاری با موضوع ˈپیشگیری از آسیب های اجتماعی زنانˈ گفت: بر اساس برنامه عملیاتی نظام تحرک سال 93 ابلاغی از وزارت کشور، تشکیل گروه کاری با موضوع ˈپیشگیری از آسیب های اجتماعی زنان خصوصا اعتیاد با رویکرد فرهنگیˈ در حوزه فعالیت های دفتر امور زنان استان قرار گرفت.
وی با ابراز تأسف از سرعت شیوع اعتیاد در بین زنان گفت: زن و خانواده در کنار یکدیگر قرار دارند، زن بنیان و دوام خانواده است و اگر زن در یک خانواده متزلزل شود، خانواده تخریب می شود.
سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان خاطرنشان کرد: درصد بالایی از زنان معتاد به علت مصرف مواد مخدر از سوی خانواده طرد می شوند، لذا با توجه به شرایطی که در اجتماع برای آن ها پدید می آید فاصله ابتلا به مواد مخدر تا سقوط کامل آن ها بسیار کوتاه است.
عبداللهی افزود: بررسی وضعیت استان در راستای علل گرایش به مواد روان گردان و شناسایی مناطق و گروه های آسیب پذیر در شهرستان ها به ویژه برای دختران و زنان حائز اهمیت است.
وی در این جلسه تأکید کرد: در گروه کاری حاضر باید به گونه ای عمل شود که بتوان از فضاهای موجود و فرصت هایی که در اختیار دستگاه های متولی امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی است، بهترین بهره و نتیجه را گرفت.
عبداللهی در این راستا خواستار همراهی و هماهنگی ادارات مرتبط در اجرای بهتر برنامه های این گروه کاری شد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان هم چنین در نشست با رییس شورای استانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره استان گفت: رفع چالش های پیش روی مشاوره خانواده حائز اهمیت است.
عبداللهی ضمن تبیین ضرورت تشکیل گروه کاری مشاوره، استفاده از نظر کارشناسان و متخصصان برای ارائه طرح های جامع و خلاقانه به منظور تصویب در کارگروه و نیز رفع چالش های پیش روی مشاوره خانواده در استان را بسیار مهم خواند.
در این نشست رئیس شورای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گلستان، سابقه همکاری های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و سازمان نظام روان شناسی را مثبت ارزیابی و نسبت به گسترش همکاری ها در جهت پویایی و سلامت روانی خانواده ها اظهار امیدواری کرد.
دکتر بختیاری سعید ضمن برشمردن برخی از آسیب ها از جمله تصدی جایگاه مشاوره خانواده از سوی برخی افراد غیرمتخصص و بی تجربه، آن را بستری برای ایجاد آسیب های بعدی عنوان کرد و نظارت و کنترل و نیز تقویت بیش از پیش افراد حاذق را مثمر ثمر دانست.
وی هم چنین فقدان زمینه مناسب برای آموزش پس از طلاق زنان مطلقه به منظور پیشگیری از آسیب های روزافزون این قشر آسیب پذیر را یکی دیگر از موارد غفلت شده خواند که نیاز به پیگیری دارد.
602
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]