تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فتوا دهندگان بزرگانِ دانشمندان‏اند و فقيهان پيشوايانى كه از آنان بر اداى پيمان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819216660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مسوول : آب بحران جدی کشور است/ در سال 2050 کشورهای دارای آب ، ثروتمندترین کشور دنیا هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور یک مسوول : آب بحران جدی کشور است/ در سال 2050 کشورهای دارای آب ، ثروتمندترین کشور دنیا هستند قزوین - ایرنا- رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور ، آب را یکی از بحران های جدی کشور برشمرد و گفت: در سال 2050 ثروتمندترین کشورهای دنیا کشورهای دارای آب هستند.


به گزارش ایرنا، ˈمحمدرضا صفریˈ دوشنبه شب در نشست هیات رییسه کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با فعالان کشاورزی استان قزوین که در سالن باغستان برگزار شد، افزود: بنابراین حتی اگر به قدرت اول منطقه نیز تبدیل شویم ولی در بخش آب دچار بحران باشیم، نمی توانیم اقدامات اساسی را صورت دهیم.
وی با بیان اینکه دولت ˈتدبیر و امیدˈ طرح ها و ایده های خوبی برای رونق صنعت کشاورزی کشور در دستور کار دارد، گفت: به یقین با هم افزایی کشاورزان، متخصصان و مسوولان می توان گام هایی اساسی در زمینه دستیابی به خودکفایی و استقلال در بخش کشاورزی برداشت.
صفری اضافه کرد: راه حل نهایی نجات کشور از بحران های موجود تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری است، که این ایده تنها با برنامه ریزی اصولی، داشتن چشم انداز مشخص و وحدت هدف در تمامی سطوح مدیریتی محقق می شود.
وی اضافه کرد: برای اینکه به کشور اول منطقه تبدیل شویم، باید قبل از هر اقدامی اقتصاد کشور را در مقابل هر تحریم و مشکلی مقاوم کنیم، در غیر این صورت با هر تلنگری آسیب می بینیم.
به گفته وی ،مقاوم سازی اقتصاد کشاورزی استان نیازمند یکپارچه سازی مدیریت منابع آب و خاک است و تحقق این امر سبب ارتقای سطح بهره وری و کیفیت محصولات غذایی می شود.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور در باره وی‍ژگی های استان قزوین گفت که بیش از چهار درصد محصولات مورد نیاز کشور با وجود منابع آبی و خاکی ارزشمند، شیب و اقلیم مناسب و تنوع محصولات، در قزوین تولید و تامین می شود.
وی اظهار کرد: استان قزوین با داشتن زیرساخت های متعدد و مناسب در حوزه های مختلف صنعتی، دانشگاهی و کشاورزی این ظرفیت را دارد که با بهره گیری از دانش و توانمندی اهالی فن در حوزه مقام سازی اقتصاد مقاومتی و رونق صنعت کشاورزی در سطح کشور مطرح شود.
صفری ادامه داد: استان قزوین با داشتن یک درصد مساحت کشور و دارا بودن دشت قزوین در تامین تولیدات کشور نقش مهمی ایفا می کند.
وی اضافه کرد: زهکشی دشت قزوین یکی از مصادیق واقعی کار جهادی است زیرا این طرح که از 40 سال پیش مسکوت مانده بود اکنون با وجود مشکلات زیاد به نتیجه رسیده است.
صفری ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته مصوب شد که نخستین مرکز تحقیقات زهکشی دشت های داخلی ایران در استان قزوین با محوریت جهاد کشاورزی و همکاری مووسسات تحقیقات آب و خاک جهاد کشاورزی، دانشگاه تهران و دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) راه اندازی شود.
وی با بیان اینکه در بالادست این زهکش، 27 هزار هکتار اراضی وجود دارد که به مرور زمان احیا می شود، افزود: هدف از اجرای این طرح یکپارچه سازی چاه های دشت قزوین با لوله گذاری است تا از این طریق بتوانیم به صورت یکپارچه نسبت به مدیریت خاک دشت قزوین اقدام کنیم.
وی میانگین اراضی قابل کشت زراعی استان را بدون عملیات اصلاحی 31 درصد دانست و تصریح کرد: از مجموع بیش از شش هزار هکتار باغ سنتی موجود در قزوین در حال حاضر تنها دو هزار و 500 هکتار باقیمانده و سه هزار و 500 هکتار نیز به علت توسعه شهری در 50 سال اخیر تخریب شده است.
وی با اشاره به مشکلات موجود در دشت قزوین، اظهارکرد: این دشت با قدمت هزاران سال، امروز در حال نابودی است و چرا باید دشتی که ظرفیت تغذیه 300 میلیون نفر را دارد در معرض تهدید قرار بگیرد.
صفری اضافه کرد: اگر امروز گام درستی برنداریم، فردا زمانی برای جبران نخواهیم داشت.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور تاکید کرد: 80 درصد محصولات کشاورزی تولید شده قزوین برای مصرف به استان تهران صادر می شود، بنابراین تامین آب کشاورزی این استان تاثیر زیادی در تامین مواد غذایی ساکنان تهران دارد.
صفری اضافه کرد: با توجه به این امر اگر تامین امنیت غذایی استان تهران حائز اهمیت است، باید آب مورد نیاز برای کشاورزی استان قزوین تامین شود که یکی از راه های تامین آن استفاده از آب سد طالقان است.
وی از فعالان بخش کشاورزی خواست تا با درک واقعیت ها، رصد نقاط ضعف و قوت و شناسایی فرصت ها در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق صنعت کشاورزی کشور حرکت کنند.
استان قزوین با 470 هزار هکتار زمین کشاورزی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
7389/ 614 **1917

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن