واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ خرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۲۴ب.ظ)
امضاي تفاهم نامه همکاري ميان بانک حکمت ايرانيان و صندوق ضمانت صادرات در حاشيه هشتمين نمايشگاه بورس، بانک و بيمه مديران عامل بانک حکمت ايرانيان و صندوق ضمانت صادرات تفاهم نامه همکاري امضاء کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، عسگرزاده مديرعامل بانک حکمت ايرانيان در حاشيه امضاي تفاهم نامه مشترک اين بانک با صندوق توسعه صادرات گفت: بانک حکمت ايرانيان تلاش دارد تا بخش هاي توليدي را در اولويت کاري خود قرار دهد تا توليدکنندکان بتوانند در بازارهاي جهاني رقابت داشته باشند، در اين صورت است که مي توانيم جلوي تورم را بگيريم.
وي عنوان کرد: يکي از دغدغه هاي توليدکنندگان بهره گيري از تسهيلات بانکي است که شعب بانک حکمت ايرانيان ضمانت آن هاست و امروزه شاهد امضاي اين تفاهم نامه بين بانک حکمت ايرانيان و صندوق توسعه صادرات هستيم تا بتوانيم با بهره گيري از منابع مالي و پشتيباني صندوق ضمانت صادرات شاهد رشد براي کشور باشيم.
عسگرزاده با بيان اينکه سه سال از عمر بانک حکمت ايرانيان مي گذرد، افزود: امروز در اين بانک 180 هزار سهام دار داريم که 67 درصد آن ها سهام دارهاي بخش خصوصي هستند.
مديرعامل بانک حکمت ايرانيان با اشاره به اين که در اين رابطه نهادهاي بازار سرمايه مي توانند مکمل بانک ها باشند، عنوان کرد: شبکه هاي بانکي بايد بتوانند سپرده و سرمايه هاي مردم را مديريت کنند و آن اندازه از سپرده و سرمايه ها را در جامعه حفظ کنند.
عسگرزاده ادامه داد: با زيرساخت هايي که بانک حکمت ايرانيان ايجاد کرده است امروزه قابليت پذيرايي 30 ميليون مشتري را داريم و به گفته بانک مرکزي در رتبه بالاي بانکي کشور قرار داريم.
وي گفت: با پيوستن به صندوق ضمانت صادرات صادرکنندگان مي توانند از منابع بانک حکمت ايرانيان در حوزه صنعت استفاده کنند.
بر اساس اين گزارش، شهدحامد مديرعامل صندوق ضمانت صادرات در حاشيه امضاي تفاهم نامه همکاري ميان بانک حکمت ايرانيان با صندوق ضمانت صادرات گفت: 300 ميليارد دلار براي هدف گذاري برنامه پنجم توسعه داشته ايم که 60 درصد آن مسير را طي کرده ايم و در تلاش هستيم که 200 ميليون دلار آن را با تلاش هاي مستمر در طي دو سال محقق کنيم.
مديرعامل صندوق ضمانت صادرات در ادامه گفت: در سال گذشته 31 ميليون دلار صادرات غير نقدي داشتيم که اگر 10 درصد آن را به تامين مالي صادرات داده باشيم در سال گذشته بايد 3.1 درصد تامين مالي را شاهد مي بوديم. در حالي که چنين اتفاقي نيافتاده است.
وي افزود: در حوزه هاي ديگر 50 درصد تامين مالي از طريق بانک ها است و ما بايد تلاش کنيم تا صادرکنندگان را قبل و بعد از صادرات بتوانند تامين مالي خود را داشته باشند.
شهدحامد با بيان اينکه امضاي اين تفاهم نامه را به فال نيک مي گيرم، افزود: بانک حکمت ايرانيان هم بايد بتواند از اين فرصت ها با توجه به امکانات صندوق براي صادرکنندگان استفاده کند و حمايت ويژه اي را براي صادرکنندگان داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]