واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس از ارمغان شانزدهمین جشنواره مدرسهساز استان قم گزارش میدهد
احداث مدرسه نیمهتمام و اهدای 4 هزار متر مربع زمین برای مدرسهسازی
شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز در استان قم برگزار شد، عهدهگیری احداث مدرسه نیمه تمام و اهدای 4 هزار متر مربع زمین برای مدرسهسازی توسط دو نفر از خیران از جمله دستاوردهای این جشنواره بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان قم با حضور خیرین، استاندار قم، مسئولان ادارهکل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان قم در اردوگاه ملاصدرای کهک برگزار شد. این جشنواره به صورت سالانه با هدف تجلیل از خیرین مدرسهسازی و جذب خیرین جدید در امر مدرسهسازی در سراسر کشور برگزار میشود. با توجه به اینکه استان قم فاقد شهرستان است، این جشنواره در مرحله اول به صورت ناحیهای در هر یک از نواحی چهارگانه آموزش و پرورش برگزار شد و سپس در سطح استان برگزار شد.
محسن پورگلیان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم نخستین سخنران این مراسم بود که ضمن خیرمقدم به خیران مدرسهساز، مدرسهسازی را از اقدامات مهم برشمرد که مشارکت خیران در این زمینه بسیار موثر است. تربیت دانشآموزان موفق در مدارس خیرساز مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و یادآور شد: دانشآموزانی که در مدارس خیری به تحصیل میپردازند، باید نوع رفتار و منش آنها نسبت به دانشآموزان دیگر متفاوت باشد. حمیدرضا دژاگام خاطرنشان کرد: کسانی که مدارس خیری احداث میکنند امیدوار هستند، دانشآموزانی که در این مدارس به ادامه تحصیل میپردازند، جزو بهترین افراد جامعه باشند. وی عنوان داشت: خیران زحمات فراوانی برای امر مدرسهسازی کشیدند بنابراین باید دانشآموزان موفقی در این مدارس تربیت شوند. تمکن مالی در امر مدرسهسازی مهم نیست مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه با اشاره به اهمیت مدرسهسازی اظهار کرد: در امر مدرسهسازی این مهم نیست که افراد از تمکن مالی برخوردار باشند زیرا در سراسر کشور افرادی وجود داشتند که از تمکن مالی چندانی برخوردار نبودند ولی مدرسهساز شدند. محمدرضا جعفری خاطرنشان کرد: به عنوان مثال مرحوم علیپور 72 مدرسه با نام 72 شهید کربلا احداث کرد و فردی دیگر 37 میلیارد تومان برای امر مدرسهسازی اختصاص داد و فرد دیگر 400 مدرسه در خارج از کشور احداث کرد. وی ادامه داد: در کنار این افراد کسانی بودند که وضعیت مالی مطلوبی نداشتند، به عنوان مثال چوپانی در خراسان جنوبی دیه فرزندش را در امر مدرسهسازی هزینه کرد و این موضوع درباره یکی از بانوان زیرپوشش کمیته امداد نیز صادق است. مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور عنوان داشت: این جشنواره که امروز در استان قم برگزار شد، همزمان در هفت استان دیگر نیز برگزار میشود. ملت ایران قدردان خیرین مدرسهساز است استاندار قم اظهار کرد: رسول خدا(ص) زمانی که مردم را به کاری دعوت میکرد، خودش نیز در آن زمینه به عمل میپرداخت. حجتالاسلام محمدصادق صالحیمنش با اشاره به آیات قرآن گفت: امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) سه روز، روزهداری کردند و در این روزها غذای خود را به فقیر میدادند، بنابراین، این عمل آنها اهمیت نیکوکاری و کمک به دیگران را نشان میدهد. وی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) روزی به خدمت پیامبر اکرم(ص) برای حل مشکلش رسید و پیامبر اکرم(ص) برای حل مشکلش تسبیحات حضرت زهرا(س) را به ایشان آموزش دادند تا گشایشی در کارهایش ایجاد شود. استاندار قم با اشاره به فداکاری حضرت خدیجه(س) در مسیر اسلام گفت: این بانوی بزرگوار به اندازهای اموال و دارایی خود را انفاق کرد که هیچ چیز برای او باقی نمانده بود به طوریکه حتی کفنی برای دفنش نداشت و خداوند توسط جبرئیل برای حضرت خدیجه(س) کفن فرستاد. وی عنوان داشت: زمانی که فردی کار خیری انجام میدهد، تنها به ثمرات کار خیرش محدود نیست، بلکه وی بر دوستانش نیز تاثیر میگذارد و سبب تشویق آنها میشود. استاندار قم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با جامعه خیرین مدرسهساز گفت: ایشان به دلیل اهمیتی که به این تشکل میدهند، زمانی را برای دیدار با آنها تعیین کردند و آنها را از نصیحتهای خود بهرهمند کردند. وی یادآور شد: امروز کسی که از شما تقدیر میکند تنها دانشآموزان نیستند بلکه رهبر انقلاب و ملت ایران نیز قدردان شما هستند.
مدرسهسازی باقیاتالصالحات است نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به تاسیس جامعه خیرین مدرسهساز در سال 78 اظهار کرد: خیرین مدرسهساز جزو موفقترین و بهترین افراد جامعه هستند زیرا آنها مال خود را در بهترین امور صرف میکنند. حجتالاسلام محمدرضا آشتیانی خاطرنشان کرد: بر اساس سخنان معصومان(ع) هر کس در زندگی بیبرنامه و بیتدبیر باشد به سقوط خودش کمک کرده، همه میدانند انجام کار خیر نیکوست ولی این مهم است که برای آن برنامهریزی داشته باشند. وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع خیرین مدرسهساز گفت: هرگاه کاری به مردم واگذار کردید، این کار به بهترین نحو انجام میشود. نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انجام کار خیر باقیاتالصالحات است، عنوان داشت: زمانی که بنایی احداث میشود تا زمانی که از آن استفاده میشود، خیر آن عمل باقی میماند به طوریکه تا روز قیامت ادامه دارد بنابراین کسانی که در زندگی تدبیر دارند، اثرات کار آنها تا قیامت باقی میماند. وی خاطرنشان کرد: ساخت و ساز مسکن در منطقه پردیسان فراوان صورت گرفته است، ولی این منطقه به فضای سبز، مسجد و مدرسه نیازمند است. اقدام خیرین مدرسهساز کمک به دولت و نظام است معاون حقوقی رئیس جمهور نیز در لحظات پایانی این جشنواره حضور پیدا کرد و با اشاره به اهمیت مدرسهسازی اظهار کرد: دولت از خیرین مدرسهساز تشکر و قدردانی میکند زیرا کار آنها کمک به دولت و نظام است. الهام امینزاده خاطرنشان کرد: این مایه خرسندی است که در بین شما بانویی خیر است که با فرشبافی مدرسهساز شده است. وی ادامه داد: این امر نشان میدهد که تمکن مالی تنها سبب خیر شدن افراد نمیشود بلکه افرادی هستند که از درآمد خود برای مدرسهسازی هزینه میکنند. معاون حقوقی رئیسجمهور از اقدامات مدرسهسازی خیرین تشکر کرد و گفت: با وجود فشردگی برنامه سفر خود به دلیل اهمیت و احترامی که برای خیرین مدرسهساز قائل هستم در جشنواره شما شرکت کردم. در پایان این مراسم از خیرانی که مدرسه آنها در سال 92 به بهرهبرداری رسیده بود، تجلیل شد و یکی از خیران احداث یک مدرسه نیمه تمام را بر عهده گرفت و خیر دیگر نیز 4 هزار متر مربع زمین برای مدرسهسازی اهدا کرد. انتهای پیام/78003/ع30
93/03/02 - 00:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]