واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۸:۲۸ب.ظ)
مسئول سازمان بسيج فرهنگيان: بيش از ۷۰۰ حلقه صالحين در کانون هاي بسيج فرهنگيان کشور فعاليت مي کنند مسئول سازمان بسيج فرهنگيان کشور گفت: علاوه بر حلقه هاي صالحين فرهنگيان تشکيل شده در مدارس، بيش از ۷۰۰ حلقه صالحين در ادارات و کانون هاي بسيج فرهنگيان کشور فعال هستند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سپاه استان قم، دکتر شعبانعلي رمضانيان در حاشيه برگزاري دومين نشست سرمربيان حلقه هاي صالحين بسيج فرهنگيان کشور در قم گفت: حلقه هاي صالحين بهترين مکان براي بحث در مورد مسائل بصيرتي، اعتقادي، بصيرتي و مهارتي است.
وي با بيان اينکه بيش از نيمي از فرهنگيان کشور با بسيج فرهنگيان در ارتباط هستند، ابراز داشت: فرهنگيان بسيجي با حضور خود به عنوان مربي و سرگروه در بدنه بسيج اقشار، ادارات، محيط هاي کارگري و آموزشي و ساير فضاها سبب بصيرت افزايي و نشر تربيت اسلامي و ديني هستند.
مسئول سازمان بسيج فرهنگيان ابراز داشت: اقتضاي کار معلمي و تعليم و تربيت، حضور در حلقه هاي صالحين و مرور آموزه هاي ديني، معرفتي، اعتقادي و اخلاقي و همچنين بررسي مسائل روز و بصيرت بخشي است.
وي با اشاره به اينکه 719 حلقه صالحين در سطح کانون ها، ادارات کل و حوزه ستادي فعال هستند، گفت: در هر فصل، يک نشست حضوري حلقه سرمربيان و دو نشست به صورت ويدئوکنفرانس خواهيم داشت و انتظار داريم روز به روز بر کيفيت حلقه هاي صالحين مربيان با سرگروه ها، سرمربيان با مربيان و استاد با سرمربيان افزوده گردد.
رمضانيان به تاکيد مقام معظم رهبري بر موضوع فرهنگ در طليعه سال 93 اشاره کرد و بيان داشت: به طور طبيعي برنامه ريزي حلقه هاي صالحين بر اساس حرکت در راستاي شعار سال قرار مي گيرد و از جامعه فرهنگيان بخصوص حلقه هاي صالحين انتظار مي رود که بيشتر به بحث فرهنگ و تعليم و تربيت بپردازند.
وي در بخش ديگري از اين گفتگو به سخنان رهبر معظم انقلاب در ديدار با فرهنگيان اشاره کرد و گفت: ايشان آموزش علوم، آموزش روش تفکر و همچنين اخلاق را سه حوزه مهم ورود معلمان بيان کردند و بنابراين حلقه هاي صالحين بسيج فرهنگيان بايد به تحقق اين موضوع کمک کند.
مسئول سازمان بسيج فرهنگيان خاطرنشان ساخت: آموزش، تفکر و اخلاق مسئوليت سنگين و پرارزش معلمان نسبت به دانش آموزان است و بسيج فرهنگيان زمينه را براي تحقق مساعدتر اين موضوع هموار مي کند.
وي با يادآوري نقش حلقه هاي صالحين در اين زمينه ابراز داشت: بارش فکري و پرسش و پاسخ، اعضاي حلقه تربيتي را به سوي تفکر بيشتر و عميق تر سوق مي دهد و همين موضوع، باعث تسري به ساير گروه هاي مرتبط با معلمان و نهايتا تعالي جامعه مي گردد.
رمضانيان در پايان با اشاره به برگزاري دومين نشست حلقه سرمربيان در سال 93 در استان قم، اين استان را مهد علم و فرهنگ خواند و خاطرنشان ساخت: وجود حرم کريمه اهل بيت(ع) و مسجد مقدس جمکران، حضور علما، مراجع عظام تقليد و مراکز بزرگ علمي و فرهنگي از جمله حوزه علميه، قم را به قطب فرهنگي دنياي اسلام تبديل کرده است و طبيعتا از اين منبع نوراني، در جهت کيفي سازي حلقه هاي صالحين و فعاليت در طراز بالا، انتظار درخشش بيشتري مي رود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]