واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ایران به هاب گردشگری سلامت در خاورمیانه تبدیل می شود تهران- ایرنا-معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور گفت:ایران با تلاش های صورت گرفته به هاب (قطب) گردشگری سلامت در منطقه خاورمیانه تبدیل می شود.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، «محمد جهانگیری» در همایش تله مدیسن بیورزونانس و تشخیص پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت:هم اکنون دبیرخانه و مرکز اطلاعات سلامت کشورهای اسلامی در ایران مستقر است و تاکنون 4 همایش گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در ایران برگزار شده است.
وی افزود:قرار است همایش گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در مرداد ماه سال جاری در مازندران برگزار شود.
به گفته جهانگیری ایران تمام تلاش خود را برای تبدیل شدن به یکی از قطب های گردشگری سلامت در دنیا انجام می دهد.
وی با اشاره به طرح تحول نظام سلامت در کشور گفت:این برای اولین بار است که نظام سلامت در اولویت سوم کشور از نظر تخصیص بودجه قرار می گیرد. تاکنون نظام سلامت کشور در اولویت دوازدهم تا چهاردهم اختصاص بودجه در کشور بود.
جهانگیری پیاده سازی برنامه تحول نظام سلامت را فرصت مناسبی برای پرداختن به این بخش عنوان کرد و گفت:در صورت استفاده نکردن از این فرصت لطمه های جبران ناپذیری به پیکره سلامت کشور وارد می شود.
معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه در سال گذشته 900 میلیارد ریال بودجه برای ماندگاری متخصصین در مناطق محروم هزینه شده است خاطر نشان کرد: می توان با استفاده از خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند سلامت الکترونیک و موبایل هلث هزینه ها را مدیریت کرد.
وی همچنین یکپارچگی میان پزشکان، متولیان حوزه سلامت و درمان و نیز مهندسان را از دیگر عوامل موفقیت در سلامت الکترونیک و استفاده از آن در طرح تحول نظام سلامت کشور دانست.
جهانگیری با تاکید بر اینکه در تله مدیسن (پزشکی از راه دور) ایجاد اتفاق نظر در مفاهیم پایه این فناوری در میان متخصصان گام نخست در استفاده از این فناوری محسوب می شود گفت: در این زمینه باید هم افزایی و تقسیم کار میان بخش های مختلف از جمله بخش متخصصان فناوری اطلاعات و جامعه پزشکی صورت گیرد.
معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور تاکید کرد:مدیریت فرآیند اجرایی شدن و استفاده از فناوری ها در تشخیص و درمان بیماری ها و تله مدیسن باید با مدیریت جامعه پزشکی کشور انجام بگیرد و بخش پزشکی و تشخیصی بیش از 80 درصد این فرآیند را به عهده دارد.
دومین کنفرانس تله مدیسن و نخستین سمینار بیورزونانس و تشخیص پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برپاست.
این همایش تا اول خرداد ماه ادامه دارد.
علمی(3)**9190**ل.الف.ی1440
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]