واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
عضو هیئت رئیسه مجلس:اکثر نمایندگان مجلس خواهان ریاست لاریجانیاند/دولت به افزایش تعداد نمایندگان تمایل ندارد
حسینی گفت: فراکسیون رهروان ولایت کاندیدای دیگری جز آقای لاریجانی برای ریاست مجلس ندارد و اکثریت نمایندگان مجلس هم به نوعی نسبت به ابقای لاریجانی در ریاست مجلس نظر مثبت دارند اما تا به امروز آقای حدادعادل هم اعلام کاندیداتوری نکرده است اما اگر کاندیدا هم شود مطمئناً در مجلس رأیی خواهد داشت.
به گزارش نامه نیوز،حسینی اظهار داشت: در مجلس 2 فراکسیون وجود دارد؛ فراکسیونهای "اصولگرایان" و "رهروان ولایت" که در اهداف یکی هستند اما با توجه به شرایط کاری، آنها در راههای رسیدن به این اهداف اختلاف سلیقه دارند؛ هر کسی که در توان خودش میبیند بهتر میتواند فعالیت کند، میتواند برای انتخابات هیأت رئیسه کاندیدا شود اما همه میدانند که رأیگیری در مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت مشخص میکند که چه کسی در صحن علنی انتخاب خواهد شد.
وی درباره انتخاب رئیس مجلس، افزود: فراکسیون رهروان ولایت کاندیدای دیگری جز آقای لاریجانی برای ریاست مجلس ندارد و اکثریت نمایندگان مجلس هم به نوعی نسبت بر ابقای آقای لاریجانی در ریاست مجلس نظر مثبت دارند اما تا به امروز آقای حدادعادل هم اعلام کاندیداتوری نکرده است اما اگر کاندیدا هم شود مطمئناً در مجلس رأیی خواهد داشت.
وی درباره تشکیل فراکسیون اعتدال گفت: اضافه شدن یک فراکسیون به 2 فراکسیون مجلس، چیزی را تغییر نمیدهد، فقط شاید عدهای از نمایندگان عضو فراکسیون رهروان یا اصولگرایان، در فراکسیون دیگری به نام "فراکسیون اعتدال" عضو شوند.
سید شریف حسینی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته میشود هیأت رئیسه فعلی گاهی در راستای تعامل با دولت سؤالات نمایندگان یا استیضاح وزرا را از دستور کار میکند، آیا این اقدام موجب نمیشود نمایندگان نتوانند به وظیفه نظارتیشان در حوزه نمایندگیشان عمل کنند؟ توضیح داد: تلاش هیأت رئیسه برای از دستور خارج کردن سؤالات نمایندگان از وزرا صحت ندارد، اینکه هیأت رئیسه تلاش کند سؤالات نمایندگان از وزرا از دستور خارج شود تا دولت رضایتمندی داشته باشد، چنین چیزی نیست، نمایندگان مجلس تریبون دارند و اگر چنین اتفاقی بیفتد، هیچ نمایندهای رعایت کسی را نخواهد کرد و آن را اعلام میکند چون حق قانونی اوست.
وی تأکید کرد: تعداد سؤالات از وزرای دولت یازدهم به اندازه یا بیشتر از دولت احمدینژاد بود، در هیأت رئیسه پیشنهاد شد که قبلاً از اینکه سؤال نمایندگان از وزرا در صحن علنی مطرح شود، یک نشست اولیهای بین نماینده پرسشگر و وزیر مربوطه برگزار شود، چه بسا ممکن است بسیاری از توضیحاتی که نباید به صورت علنی مطرح شود، در آن جلسات خصوصی، وزیر بتوان با بیان آنها به نماینده پرسشگر، او را قانع کند.
حسینی خاطرنشان کرد: به نفع هیچ دولتی نیست که مجلس را با خود همراه کند البته نه فقط آقای خاتمی و روحانی، بلکه آقای هاشمیرفسنجانی هم به دنبال همراه کردن مجلس با خودش بود، استفاده از امکانات دولتی و جایگاهها و رانتهای خاص و مواردی از این قبیل مورد قبول هیچکس نیست، مطمئناً قوه قضاییه باید در برابر تخلفات واکنش نشان داده و از آن جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه احساس میشود دولت یازدهم تمایلی به ارائه لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس به 310 نفر را ندارد، متذکر شد: ما زمان زیادی برای قانونگذاری میگذاریم، چه نیازی است وقتی دستور کار نداریم، حتما طرح یا لایحهای در دستور کار داشته باشیم که قانون مصوب کنیم، این همه قانون وقتی اجرا نمیشود به چه دردی میخورد؟! اینکه این همه قانون در زمان کم بدون کار کارشناسی مصوب کنیم و تبدیل به یک قانون خاکستری شود و فردی که در دولت نشسته تفسیر به رأی کند، آیا قانون خوبی برای این کشور خواهد بود؟!
به گزارش فارس، این عضو هیأت رئیسه مجلس در بخش پایان با اشاره به افزایش مداوم قیمت خودرو در کشور، تصریح کرد: ما خودرو ملی ساختیم، اگر خودرو ما ملی است و همه تولیدات در داخل کشور انجام میشود، چرا قیمت دلار باید روی قیمت خودرو تأثیر بگذارد؟! این امور نشاندهنده آن است که برخی از خودروسازان قراردادهایی با برخی از افراد به نام داخلی بستند اما این افراد در داخل کشور تولید نمیکنند بلکه از خارج وارد میکنند و به اسم داخلی به خودروسازان تحویل میدهند، ما تا به امروز تولیدکننده خوبی نبودیم بلکه واسطه خوبی بودیم که خوب پول به جیبمان گذاشتیم، مصرفکننده هم فقط باید پول پرداخت میکرد و ما او را محکوم به خرید کردیم، چون رقابتی وجود ندارد، همین 2 خودروساز در کشور بود، هر دولتی هم که میآید ما حس نمیکنیم که انگیزهای برای حل این مشکل داشته باشد.
1393/2/29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]