تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816814602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم
کد خبر: ۴۰۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۲ - 18 May 2014


عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس با تأکید بر اینکه حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم، گفت:قطعاً عده‌ای طرفدار ویژه دولت‌ها هستند، چنین افرادی باید واقع‌بینانه نگاه کنند، در جایی که فکر می‌کنیم اشتباه شده، باید به وظیفه ذاتی خودمان عمل کنیم و در جایی که لازم است حمایت کنیم، نباید با موضوعات سیاسی برخورد کرده بلکه باید واقع‌بینانه عمل کنیم.

به گزارش فارس؛امیر خجسته نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراها از حوزه انتخابیه همدان و فامنین است.
مدرس دانشگاه‌های همدان، تربیت معلم و سازمان حج و زیارت، معاونت فرهنگی ستاد رسیدگی به امور آزادگان در استان همدان، رئیس مرکز تربیت معلم شهید مقصودی همدان 1370 به مدت هشت سال، رئیس مرکز آموزش عالی ضمن خدمت فرهنگیان، نماینده مردم در اولین دوره شورای اسلامی شهر همدان، نامزد مطرح و مستقل نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره های هفتم و هشتم، صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته‌نامه چشم‌انداز همدان و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان، از جمله مسئولیت‌هایی است که در کارنامه کاری خجسته به چشم می‌خورد.
 
خجسته به عنوان رئیس کمیسیون امور شوراها به مناسبت روز ملی شوراها در خبرگزاری فارس حضور یافته بود و پس از بازدید از تحریریه، به گفت‌وگو با خبرنگاران فارس پرداخت که بخش اول این گفت‌وگو پیش از این منتشر شده بود، بخش دوم این گفت‌‌وگوی از نظرتان می‌گذرد:
 
فارس: گفته می‌شود جریان فتنه و جریان برانداز تلاش دارد فراکسیون اعتدال در مجلس نهم تشکیل شود تا فراکسیون‌های اصولگرایان و رهروان ولایت دچار تشتت شوند، شما چقدر با این تحلیل موافقید؟ به نظر شما دولت چه نیازی به تشکیل این فراکسیون دارد؟
 
*موضوع تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس کمتر مورد بحث قرار می‌گیرد
 
خجسته: موضوع فراکسیون اعتدال بعد از روی کار آمدن دولت آقای روحانی مطرح شد و هم‌اکنون نیز موضوع تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس کمتر مورد بحث قرار می‌گیرد و بیشتر در خارج از خانه ملت مقداری در این زمینه غوغا می‌شود.
 
فراکسیون‌های رهروان و اصولگرایان مجلس کار خودشان را انجام می‌دهند و مسئله تشکیل فراکسیون اعتدال در حد حرف چند نماینده مجلس است و خارج از مجلس آن را تحلیل می‌کنند، همه ما طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به دولت کنیم، اگر دولت از خطوط قرمز نظام عبور نکند، ما هم به او کمک می‌کنیم؛ ما پیرو ولایت فقیه هستیم و به آنچه ولایت امر می‌کند، عمل می‌کنیم، البته تا زمانی که دولت از چارچوب و خطوط قرمز نظام عبور نکند.
 
*مجلس در برابر دولت سنگ‌اندازی نمی‌کند
 
نمایندگان مجلس غالباً به دولت کمک می‌کنند و مجلس در برابر دولت سنگ‌اندازی نمی‌کند البته اگر یکی از وزرای دولت ضعیف عمل کند، با او برخورد می‌کنیم چرا که وظیفه ذاتی مجلس نظارت است، ما نمی‌خواهیم بدون انتقاد از دولت، از قوه مجریه حمایت کنیم و در این باره هر دولتی که روی کار باشد، فرقی نمی‌کند.
 
*حمایت یا انتقاد دربست از دولت را قبول نداریم
 
اینکه عده‌ای دربست از دولت حمایت کنند یا عده‌‌ای دربست انتقاد کنند، ما آن را قبول نداریم. قطعاً عده‌ای طرفدار ویژه دولت‌ها هستند، چنین افرادی باید واقع‌بینانه نگاه کنید، در جایی که فکر می‌کنیم اشتباه شده، باید به وظیفه ذاتی خودمان عمل کنیم و در جایی که لازم است حمایت کنیم، نباید با موضوعات سیاسی برخورد کنیم بلکه باید واقع‌بینانه عمل کنیم.
 
فارس: آرایش سیاسی مجلس با تشکیل فراکسیون اعتدال به چه صورت می‌شود؟
 
*لاریجانی با تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس مخالفتی نمی‌کند
 
خجسته: ‌به نظر من فراکسیون اعتدال فعلاً‌ تشکیل نمی‌شود، البته اگر هم تشکیل شود مشکلی ندارد و اگر چنین فراکسیونی تشکیل شود، آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس نیز مخالفتی نمی‌کند چرا که آقای لاریجانی جایگاه خودش را در مجلس دارد.
 
*فراکسیون اصولگرایان رهروان با تشکیل فراکسیون اعتدال از اکثریت نمی‌افتد
 
فکر نمی‌کنم فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با تشکیل فراکسیون اعتدال از اکثریت بیفتد. اگر فراکسیون اعتدال تشکیل شود، رقیب فراکسیون‌های اصولگرایان و رهروان ولایت مجلس می‌شود و به طبع این دو فراکسیون به یکدیگر نزدیکتر می‌شوند.طبیعی است که دولت نسبت به تشکیل فراکسیون اعتدال علاقه دارد اما مهم این است که بین نیروهای انقلاب اختلافی نباشد.
 
فارس: با توجه به اینکه انتخابات هیأت رئیسه جدید مجلس برای سومین سال فعالیت مجلس نهم، 4 خرداد برگزار می‌شود، به نظر شما تغییری در اعضای این هیأت ایجاد خواهد شد؟
 
خجسته: با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، ‌فعالیت فراکسیون‌های مجلس افزایش می‌یابد و متناسب با شرایط تصمیمات لازم اخذ می‌شود.
 
ممکن است حداد کاندیدای ریاست نشود
 
قطعاً تغییراتی در اعضای هیأت رئیسه ایجاد می‌شود البته آقای ابوترابی‌فرد قطعاً رأی می‌آورد، چون ایشان فرد محبوبی بین نمایندگان مجلس و همچنین مدیر خوبی است.
 
فارس: گفته می‌شود ممکن است آقای حدادعادل به منظور افزایش وحدت اصولگرایان، ممکن است حتی برای ریاست مجلس کاندیدا نشود...
 
خجسته: این احتمال هم وجود دارد، در حال حاضر احتمال هر نوع تحلیلی وجود دارد. نزدیک انتخابات هیأت‌رئیسه با توجه به عملکرد فراکسیون‌های خانه ملت بهتر می‌توان اظهارنظر کرد. البته آقای حدادعادل فرد واقع‌گرایی است و هر جا که لازم باشد، خودش را ایثار می‌کند.
 
فارس: اخیراً شاهد عدم صدور ویزا برای ابوطالبی نماینده معرفی شده ایران به منظور حضور در سازمان ملل از سوی آمریکا بودیم، تحلیل شما در این زمینه چیست؟ چطور می‌شود پاسخی در شأن این اقدام دولت آمریکا داد؟
 
خجسته: این اقدام آمریکا نشان‌دهنده خوی درندگی این کشور است و البته کلام مقام معظم رهبری در اینجا اثبات می‌شود که فرمودند آمریکایی‌ها مورد اعتماد نیستند.
 
آمریکا باید طبق مقررات بین‌المللی به ابوطالبی ویزا می‌داد و آقای بان‌کی‌مون به عنوان و دبیرکل سازمان ملل بایستی در این زمینه موضع‌گیری و از این اقدام آمریکا جلوگیری می‌کرد.
 
*سازمان ملل تبدیل به ملعبه دست آمریکایی‌ها شده است
 
این عدم موضع‌گیری بان‌کی‌مون نشان‌دهنده ضعف سازمان ملل است، سازمان ملل تبدیل به ملعبه دست آمریکایی‌ها شده است.
 
این اقدام دولت آمریکا برخلاف مقررات و قوانین بین‌المللی است و آنان نمی‌توانند اینگونه برخورد کنند. مجلس در این زمینه موضع‌گیری کرد و دولت هم باید در این باره موضع‌گیری کند. اما موضع‌گیری‌ها باید قوی‌تر از اینها باشد و متناسب با اقدامی که آمریکا انجام داد، باید ما هم موضع‌گیری کنیم تا بدانند ما در برابر خوی درندگی آمریکا ایستادگی می‌کنیم.
 
آمریکا با این اقدام نهایت رذالت و پستی خودش را نشان داد البته فشارهای معنوی جمهوری اسلامی ایران و فشارهای سیاسی که در منطقه خاورمیانه بر آمریکا وارد می‌شود، منجر به چنین اقداماتی از سوی این کشور می‌شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن