تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821197047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران به دانش فنی تولید منیزیم دست یافت/ تنها 5 کشور منیزیم تولید می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری
ایران به دانش فنی تولید منیزیم دست یافت/ تنها 5 کشور منیزیم تولید می کنند
یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید منیزیم خالص و تدوین دانش فنی، بومی سازی و ساخت اولین واحد تولید منیزیم در کشور شد.



به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی کشمیری - رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به اینکه منیزیم هشتمین فلز فراوان در پوسته زمین و سومین عنصر فراوان در آب دریا است، گفت: منیزیم سبک ترین فلز سازه ای جهان و دانسیته آن 3/2 دانسیته آلومینیوم است. وي با بیان اینکه منيزيم خالص به عنوان يك احياءكننده مناسب براي توليد فلزاتي از قبيل اورانيوم، زيركونيوم و تيتانيم استفاده مي شود، افزود: همچنين آليا‍ژهاي آن داراي خواص منحصر بفردي از قبيل دانسيته پایين، مقاومت به خوردگي بالا و استحكام مناسب مي باشند كه در ساخت قطعات موشك، هواپيما و خودرو استفاده مي شوند. کشمیری در ادامه گفت: با توجه به مواد اولیه فراوان و همچنین روند رو به رشد جهت مصرف این ماده در صنایع آلومینیوم سازی، نفت و گاز  و صنایع هوایی کشور، تدوین دانش فنی و تولید این فلز استراتژیک از اهمیت بالایی برخوردار است. رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به تولید این فلز سبک در شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: فاز مطالعاتی جهت تولید این ماده از سال 1388 آغاز شد و در سال 1390 اولین خط تولید منیزیم توسط متخصصین این شرکت طراحی و آغاز به ساخت شد. وی افزود: درسال  1392 اولین واحد تولید منیزیم خالص با دانش فنی 100% بومی شده، آغاز به کار کرد که پیش از این دانش فنی تولید این ماده درجهان تنها در اختیار کشورهای کانادا، چین، آمریکا، روسیه و ژاپن قرار داشت. کشمیری با بیان اینکه خط تولید منیزیم خالص توسط شرکت دانش بنیان احیاء مواد نوین در سال 1389 طراحی و در سال 1391 عملیات ساخت آن به پایان رسید، گفت: خط تولید منیزیم خالص شامل سیستم کوره، سیستم وکیوم و راکتور احیاء می باشد و از مزایای آن نسبت به نمونه خارجی مصرف انرژی کمتر، بهبود سینتیک واکنش،انتقال بهتر جرم و حرارت و طولانی تر شدن عمر دستگاه نسبت به روش های مرسوم می باشد. رئیس این مرکز علم و فناوری ادامه داد: درسیستم های مشابه، سیکل تولید منیزیم 10 تا 12 ساعت می باشد ولی در سیستم طراحی شده شش ساعت است و این مسئله منجر به افزایش راندمان و کاهش مصرف انرژی می شود. 


۱۳۹۳/۲/۲۸ - ۰۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن