واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کرمانشاه موسوی مقدم:
95درصد مناطق کشور از سیستم دیجیتال صداوسیما تا پایان سال بهره مند می شوند
کرمانشاه - خبرگزاری مهر: قائم مقام و معاون سازمان صدا و سیما گفت: طی سال جاری 95 درصد مناطق مختلف کشور از سیستم دیجیتال بهره مند می شوند و بیش از 21 شبکه با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام موسوی مقدم روز شنبه در بازدید از فرستنده پرقدرت مادیان کوه سنقرو کلیایی افزود: تا 5 سال گذشته بیش از 80 درصد نیازمندیهای رسانه ای از خارج از کشور تامین می شد، اما امروز با بهره گیری از دانش بومی بیش از 85 درصد نیازمندیهای رسانه ای در داخل کشور تامین می شود. وی با بیان اینکه امروز جنگ به حوزه رسانه ها منتقل شده است، گفت: در دنیا دو تفکر بزرگ یعنی دینداری و معنویت گرایی به پرچمداری انقلاب اسلامی ایران در مقابل تفکر لیبرال دموکرات با نگاه مادی گرایی به پرچمداری آمریکا و غرب در عرصه رسانه ای با هم در گیرند. موسوی مقدم افزود: علی رغم سرمایه گذاری غرب و آمریکا در راستای ترویج و نشر اهداف خود از طریق ماهواره ها و رسانه های مکتوب و فضاهای سایبری و مجازی، برای دور کردن انسانها از ارزشها و باورها، کشش جوانان به معنویت و ارزشهای دینی و معنوی در حال گسترش است و ایران اسلامی در حوزه رسانه فعالانه حضور دارد. محمد ابراهیم محبی نماینده مردم سنقرو کلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به برخورداری مردم این شهرستان از ظرفیت بالای فرهنگی، گفت: مردم سنقرو کلیایی انتظار دارند که پوشش رسانه ملی در این شهرستان تقویت شود. 272 مرکز آموزش فنی و حرفه ای در کرمانشاه وجود دارد
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه روز شنبه اظهار داشت: در تمامی شهرستانهای استان کرمانشاه مراکز آموزش فنی وحرفه ای دایر است و درحال حاضر 22 مرکز ثابت دولتی و 250 آموزشگاه فنی وحرفه ای فعال در بخش خصوصی در سطح استان مشغول فعالیت هستند. داوود ناصری امید تصریح کرد: 200 کارگاه آموزشی در قالب تیم های سیار شهری، روستایی، جوار دانشگاه، پادگانها و زندانها وصنایع هم آموزشهای فنی ومهارتی را ارائه می دهند. وی در ادامه با اشاره به رواج مدرک گرایی در بین جوانان و علاقمندی آنان به تحصیلات دانشگاهی، گفت: به ازای هر سه فرد داراي لیسانس در كشور یک تکنسین داریم، این در حالیست که به صورت استاندارد، حداقل برای هر پنج تکنسین یک کارشناس باید داشته باشیم. مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه افراد دارای مهارت به راحتی جذب بازار میشوند، افزود: در برخی زمینه ها به تخصصهایی نیازداریم که متاسفانه نیروی لازم برای آن را نداریم که می توانیم با آموزشهای فنی و مهارتی این مشکل را رفع کنیم. ناصری امید افزود: تعداد فارغالتحصیلان دانشگاهی نسبت به بازار کار بیشتر بوده و اکثر آنان به علت عدم مهارت نمیتوانند جذب بازار کار شوند. وی همچنین، با اشاره به اینکه آموزشهای فنی و حرفه ای به دلیل ماهیت آن و تأکید بر جنبه های کاربردی در آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی برای ایجاد اشتغال پایدار از اهمیت ویژه و استراتژیکی برخوردار است، گفت: باید با کمک رسانه ها فرهنگ فراگیری آموزشهای فنی ومهارتی در بین خانواده و جوانان و نوجوانان نهادینه شود.
۱۳۹۳/۲/۲۷ - ۱۲:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]