واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد آیت الله ملک حسینی:
رفع محرومیتهای جامعه مستلزم مدیریت جهادی و توانمندسازی مددجویان است
یاسوج – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: رفع محرومیتهای جامعه و مشکلات مددجویان مستلزم توانمندسازی آنهاست.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی بعدازظهر چهارشنبه در دیدار مدیرکل و جمعی از پرسنل کمیته امداد استان اظهار داشت: هر کس به قدر نماز و عبودیتش و به قدر انفاق و احسان و زکاتش می تواند به ولی و خدا نزدیک تر باشد. نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: انفاق و خیر و نفع رساندن به دیگران نتیجه هدایت خداوند است. آیت الله ملک حسینی با تقدیر و تشکر از امدادگران این نهاد، بیان داشت: هر امدادگری باید افتخار کند که پای خود را جای پای حضرت علی(ع) بزرگترین امدادگر تاریخ می گذارد. نماینده ولی فقیه در استان به اعتمادسازی در بین مردم اشاره کرد و گفت: عدم تبعیض و رعایت عدالت، اعتماد می آورد و تبعیض باعث بی اعتمادی می شود. آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: تلاش برای برقراری عدالت، خدمت بی منت و حمایت از محرومین و نیازمندان تلاشی مقدس است. نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تلاش برای اینکه حمایت ها به صورت وام باشد تا صدقه و کمک های بلاعوض دیگر، این تلاش مقدس تر است، گفت: خداوند ثواب قرض را به 18 برابر وصدقه را10برابر می دهد و موفقیت در قرض بیش از صدقه است چون در قرض استقلال و مناعت انسانها حفظ می شود و کرامت انسانی محفوظ می ماند. آیت الله ملک حسینی افزود: در این راستا باید آموزش های لازم داده شود و مدیریت علمی و نظارت کنیم تا این پول که به صورت وام پرداخت می شود تبدیل به یک سرمایه شده و سودآوری داشته باشد. وی به تشکیل تعاونی ها اشاره کرد و گفت: باید با مدیریت و در قالب تعاونی ها مشکلات مرتفع شوند و تمامی ظرفیت ها برای یک نتیجه مثبت و مفید یکجا جمع شود. نماینده ولی فقیه در استان مدیریت جهادی را مدیریت همه جانبه با رویکرد اخلاص محوری خواند و گفت: در راستای رفع مشکلات همه باید تلاش کنیم و دست به دست هم داده و با تعامل و همکاری خدمت رسانی مطلوب تری به مردم و بخصوص نیازمندان ارائه دهیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در این دیدار به رویکردهای اساسی کمیته امداد اشاره کرد و گفت: جهت گیری کلی این نهاد به منظور توانمندی و استقلال اقتصادی و ترویج فرهنگ کار و اصلاح سبک زندگی و تحکیم مبانی خانواده و ارتقاء فکری و فرهنگی خانواده هاست. سیدغلامرضا متقی افزود: دومین رویکرد توسعه فرهنگ انفاق و احسان و کاهش تصدی دولت در این امر و به نوعی تأمین هزینه های فقرزدایی توسط مردم از طریق شبکه نیکوکاری و ترویج فرهنگ انفاق، صدقات است و تبیین و ترویج این امر مستلزم وقت و برنامه ریزی و تأمین زیرساخت های عمومی لازم است. وی کمک به رشد و ارتقاء تحصیلی دانش آموزان و جلوگیری از ترک تحصیل، تقویت بنیه علمی دانش آموزان، بهینه سازی درخصوص اوقات فراغت و شناسایی استعدادهای آنها را از هدفگذاری های فرهنگی این نهاد برشمرد. متقی افزود: ایجاد سرپناه برای مددجویان یکی دیگر از اقدامات کمیته امداد است و این نهاد توجه خاصی به این امر دارد. مدیرکل کمیته امداد استان به برنامه ریزی در خصوص بحث ازدواج مددجویان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر میزان طلاق در بین مددجویان دو دهم درصد بوده و این از موفقیت های کمیته امداد است.
۱۳۹۳/۲/۲۴ - ۱۶:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]