تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805564942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیشترین مراجعات مراکز مشاوره به دلیل مشکلات خانوادگی است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
بیشترین مراجعات مراکز مشاوره به دلیل مشکلات خانوادگی است

بیشترین مراجعات مراکز مشاوره به دلیل مشکلات خانوادگی است
مدیرکل دفتر مشاوره و امور روان‌شناختی بهزیستی کشور با اشاره به دو میلیون مورد مراجعه مردمی به مراکز مشاوره این سازمکان در سال گذشته، بیشترین موضوع مراجعان به این مراکز را مشکلات خانوادگی و سپس موارد مربوط به کودکان و نوجوانان خواند.

به گزارش نامه نیوز، آرزو ذکایی‌فر در حاشیه کارگاه کشوری تحلیل وضعیت خدمات مشاوره‌ که به میزبانی اداره کل بهزیستی یزد و در هتل صفائیه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان بهزیستی بزرگترین شبکه مشاوره‌ای کشور را در اختیار دارد و به مردم خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌کند.

وی در این باره تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر 1200 مورد مرکز مشاوره‌ حضوری که در دو بخش دولتی و غیردولتی تحت پوشش سازمان بهزیستی فعالیت دارند، این سازمان با برخورداری از خدمات مشاوره‌ تلفنی 1480 که در تمام استان‌ها فعالیت دارد به آحاد مردم جامعه خدمات ارائه می‌کند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پوشش‌دهی 60 درصدی خطوط به این مراکز تلفنی در کشور به لحاظ ضریب نفوذ از 60 درصد، در سال گذشته به 98 درصد رسید به نحوی که کلیه شهرستان‌ها و اکثر روستاهای کشور نیز به این خط متصل شده است.

وی یکی دیگر از روش‌های قابل برای ارائه خدمات مشاوره‌ای را سایت مشاوره مجازی سازمان خواند و افزود: این سایت به مدت 5 سال در حال فعالیت است و افراد در سرتاسر کشور می‌توانند از طریق ان با مشاوران متخصص ارتباط برقرار و مشکلات خود را مطرح کنند.

ذکایی‌فر از قریب دو میلیون مراجعه حضوری و تلفنی به مراکز مشاوره‌ای سازمان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: این روند در مقایسه با سال‌های گذشته از رشد 20 درصدی برخوردار بوده است که با توجه به گزارش وزارت بهداشت مبنی بر رنج بردن 20 درصد از جمعیت کشورمان از اختلالات روانی، کافی نیست.

وی با بیان این که 14 درصد از بیماری‌ها به اختلالات روانی مربوط می‌شود، بر توجه بیشتر مسئولان به این مشکل جامعه تاکید کرد و گفت: علت تاکید ما به دلیل بار هزینه‌های ناشی از این اختلالات بر جامعه شامل هزینه‌هایی همچون درمانی و دارویی، نظامی و انتظامی، فشارها و آسیب‌های وارده بر دیگر اعضای خانواده و غیره است.

این مسئول بیشترین علت مراجعه به مراکز مختلف مشاوره‌ای بهزیستی در سال گذشته را مسائل خانوادگی اعم از مشکلات با همسر و بین فردی خواند و گفت: البته با توجه به رشد طلاق در جامعه این موضوع دور از ذهن نبوده است ولی بر خلاف گذشته که این مشکلات بیشتر در بین زوجین کمتر از 5 سال زندگی اتفاق می‌افتد، در سال گذشته مشکلات را در زندگی زوجین زیر سه سال زندگی شاهد بودیم که این نگران کننده است.

وی پس از مشکلات خانوادگی، بیشترین مراجعات مردم به مراکز مشاوره را به دلیل مسائل مربوط به کودک و نوجوان و سپس دیگر اختلالات روانی در جامعه که در صدر انها افسردگی است، خواند.

به گفته ذکائی‌فر یکی از اقدامات این دفتر برای پیشگیری از بروز اختلالات روحی و روانی در جامعه را برنامه‌های مداخله‌گرایانه و غربالگری ذکر کرد و افزود: به عنوان نمونه با توجه به نقش اضطراب کودکان در بروز اعتیاد در انها در سنین جوانی، در سال 1391 طرح اضطراب را به صورت پایلوت در استان تهران روی 800 کودک 5 و 6 ساله انجام دادیم که نتیجه آن وجود اضطراب در 33 درصد این جامعه اماری بود.

وی گفت: به دلیل این امار نگران‌کننده، طرح در سال گذشته در شش استان کشور از جمله یزد اجرا شد و امسال در نظر داریم این مطالعه را در تمامی استان‌های کشور از مهرماه آغاز کنیم.

به گزارش ایسنا، این مسئول در بخش دیگری از سخنانش به سطح‌بندی خدمات غیردولتی اشاره و عنوان کرد: سطح یک شامل خدمات محلی است که در حدود 300 مورد در کشور وجود دارد و به عبارتی عامل پیشگیری اولیه در محلات با برنامه‌هایی همچون دوره‌های اموزشی و ارتقای توانندی مردم را دنبال می‌کند.

وی سطح دوم را شامل خدمات عمومی که در 800 مرکز مشاوره کشور انجام می‌شود و سطح سوم نیز شامل خدمات تخصصی است که در حال حاضر 130 مورد از این مراکز را در کشور داریم.

ذکایی‌فر تعرفه مراکز دولتی مشاوره در کشور را بسیار ناچیز و سقف آن را 5 هزار تومان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر تنها 30 مرکز دولتی داریم ولی سیاست دفتر افزایش تعداد این مرکز در کشور در سال جاری است.

وی با بیان این که تعرفه مراکز غیردولتی نیز با وجود اصرار این مراکز در دو سال گذشته بدون تغییر بوده است، عنوان کرد: بهزیستی با اختصاص اعتباری به صورت سهمیه به استان‌ها تحت عنوان یارانه مشاوره به بیماران بی‌بضاعت برای بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای این مراکز نیز کمک می‌کند.

این مسئول ابراز امیدواری کرد که موضوع بیمه مشاوره نیز در زمره سایر بیمه‌های جسمی منظور شود تا بیماران بتوانند با خیال آسوده و با برخورداری از خدمات بیمه‌ای مشاوره دریافت کنند.

ذکایی‌فر با تاکید بر انجام نظارت‌های کشوری و استانی بر مراکز مشاوره غیردولتی، از رتبه‌بندی این مراکز براساس ارزیابی شاخص‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و در ادامه متغییر شدن تعرفه ارائه خدمات این مراکز بر این اساس، در آینده خبر داد.

مدیر کل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به ارزیابی اثربخشی فعالیت‌های این دفتر، برگزاری کارگاه دو روزه تحلیل وضعیت خدمات مشاوره کشور در یزد که با حضور معاونین پیشگیری، کارشناس مسئول و مدیران مراکز غیردولتی استان‌های کشور در حال برگزاریست را در همین راستا خواند.

وی با اشاره به مدرسی دکتر علی صاحبی از مشاور برجسته ایران در این کارگاه، ابراز امیدواری کرد: در این کارگاه علاوه بر ارزیابی فرایند خدمات مشاوره، نواقص و فرصت‌ها، نقشه راه این دفتر نیز تعیین شود.

محمدحسین رحیمی نسب - مدیر کل بهزیستی استان یزد نیز با اشاره به مشاوره 35 هزار نفر در سال گذشته از طریق تلفن 1480 در استان یزد، به اثرات ناشی از اختلالات روانی در جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه مردم و مسئولان کشور آن میزان که در بحث سلامت جسمانی سرمایه‌گذاری و سیاست‌گذاری داشته‌اند در بعد روانی مردم ورود نداشته‌اند و این در حالیست که بسیاری از بیماری‌های جسمی نیز ناشی از اختلالات روانی است.

انتهای پیام





1393/2/22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن