واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مرکزی:ارتقای شاخص های سلامت زنان مطالبه ای مهم و به حق است اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: ارتقای شاخص های سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت استان و یکی از ارکان مهم تربیتی و مدیریت خانواده، مطالبه ای مهم و به حق است.
به گزارش ایرنا، ˈمحمدحسین مقیمیˈ عصر یکشنبه در نشست کارگروه زنان و خانواده استان مرکزی افزود: بر اساس آمار و گزارش ها حوزه سلامت زنان با چالش های جدی در استان مواجه است و دستگاه های اجرایی باید بر مبنای مطالعه ، کار علمی و برنامه های مداخله ای هدفمند در بالا بردن آگاهی زنان، مشارکت آنان در تغییر سبک نادرست زندگی و تقویت زیرساخت های بهداشتی و درمانی گام بردارند.
وی توضیح داد: یکی از موضوعات مهم در این بخش اشاعه فرهنگ تحرک جسمانی است و در این راستا دستگاه های متولی باید علاوه بر توسعه ورزش همگانی در سطح شهر بویژه محله های حاشیه ای در تکمیل برنامه وزرش بانوان زنان شاغل تلاش مضاعفی داشته باشند.
استاندار استان مرکزی توضیح داد: جدیت مدیریت شهری اراک برای آغاز هرچه سریعتر عملیات اجرایی پارک بانوان به عنوان یکی از مطالبات به حق این قشر ضروری است و این عملیات باید در نیمه نخست امسال آغاز شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: مستندات موجود در شاخص های سلامت زنان نگران کننده است و لزوم اجرای برنامه ای دقیق و علمی در آسیب شناسی و حل مشکلات فرهنگی و کمبودهای زیرساختی و اجرایی این بخش پیش از تبدیل شدن به موضوع حاد را می طلبد.
ˈزهرا فرجیˈ افزود: متاسفانه بیماریهای جسمی و روحی در حوزه زنان روبه افزایش است و نیاز است به مدد کارشناسان و متخصصان هر چه سریعتر مداخلات پایه در این بخش آغاز شود.
وی عنوان کرد: ارتقای سلامت زنان بحث وسیع و چندگانه است و اجرایی کردن برنامه های آموزشی تغییر سبک زندگی پرخطر، مهارت آموزی به دختران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و بهداشتی از اولویت های آن است.
مشاور استاندار مرکزی در امور زنان و خانواده ادامه داد: یکی از مسایل حاد سلامت زنان فقر آگاهی آنان از موضوعات فرزندآوری ، بالا رفتن سن ازدواج و فرزندآوری است که این بخش نیز به برنامه قوی میدانی نیاز دارد.
فرجی اظهار کرد: یکی از چالش های مهم حوزه سلامت زنان روزآمد نبودن آمار شفاف و حقیقی از شرایط کنونی است که این معضل با تشکیل بانک اطلاعانی جامع زنان استان حل می شود.
وی ، برآورد اولیه اعتباری برای تشکیل این بانک را 500 میلیون ریال اعلام کرد.
تهیه دستگاه ماموگرافی دیجیتال برای مرکز درمانی تخصصی آیت الله طالقانی اراک، توسعه مراکز بهداشتی مناطق حاشیه ای اراک ، تدوین برنامه اطلاع رسانی و فرهنگی به صورت مستمر با صدا و سیما و رسانه های مکتوب و ایجاد بانک اطلاعات زنان از مصوبات این کارگروه بود.ک/2
560** 1917
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]