واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۵:۴۷ب.ظ)
آيت الله حسيني بوشهري در ديدار مدير كل شعب بانك مهر اقتصاد استان قم عنوان كرد: هدايت سرمايه بانكها به سمت توليدات كشاورزي آيت الله حسيني بوشهري هدايت سرمايه بانکها را به طرف توليدات کشاورزي بسيار مفيد دانست و گفت: در صورتي که ما در زمينه توليدات کشاورزي به بي نيازي برسيم گام بزرگي برداشتهايم.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله سيد هاشم حسيني بوشهري در ديدار مدير كل شعب بانك مهر اقتصاد استان قم، ضمن تبريک اعياد ماه رجب به حديثي از امام جواد (ع) اشاره کرد و گفت: اين حديث که مسائل اقتصادي، سياسي و فرهنگي را در بر ميگيرد بر اعتماد به خداوند تاکيد دارد.
وي اعتماد به خدا را سرمايهاي بي پايان ذکر کرد و بيان داشت: اين سرمايه، ابتکار و اعتماد پاياني ندارد و انسانهايي که توفيق پيدا ميکنند به خداوند تکيه کنند بايد بدانند به ارزشي دست يافتهاند که ميتوان با آن گرانترين کالاها را خريداري کرد.
مدير حوزههاي علميه سراسر کشور ادامه داد: اعتماد به خداوند انسان را به بلندترين قلهها ميرساند و نبايد از اعتماد به خداوند غفلت کرد.
وي با اشاره به انتظارات مردم و علما پس از پيروزي انقلاب از بانکها تصريح کرد: مردم انتظار دارند همانگونه که رذائل اخلاقي در جامعه به فضائل اخلاقي تبديل شده است بانکداري طاغوتي نيز به بانکداري اسلامي تغيير کند.
حسينيبوشهري با تبيين نامگذاري سال جاري از سوي رهبر معظم انقلاب با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» گفت: دشمنان در چند سال گذشته در زمينههاي گوناگون با ايران اسلامي وارد درگيري شدند و از هيچ اقدامي در اين زمينه کوتاهي نکردند.
وي با تاکيد براينکه دشمن براي از پاي در آوردن نظام و انقلاب اسلامي از هيچ راهي نتوانست به نتيجه برسد تصريح کرد: دشمن براي مقابله با نظام اسلامي ايران به اقتصاد و فرهنگ روي آورد تا از اين شيوه مردم را مقابل نظام قرار دهد.
امام جمعه قم ادامه داد: دشمن براي اينکه اقتصاد کشور ما را به چالش بکشد تمام حسابهاي بانکي ما را در هر لحظه کنترل ميکند و نقل و انتقالات ما را زير نظر دارد که اين مسئله موجب شده است رهبر معظم انقلاب مسئله اقتصاد مقاومتي را مطرح کند.
وي بيان کرد: اقتصاد مقاومتي که رهبر فرزانه انقلاب به آن فرمان داده است اقتصاد رياضتي نيست بلکه اقتصادي پايدار است که يکي از راههاي دستيابي به آن توليد بيشتر است و هرچه توليد بيشتر شود چرخه اقتصاد با سهولت بيشتري ميچرخد.
حسينيبوشهري اضافه کرد: اگر بانکداري را به طرف توليد هدايت کنيم در زماني که دچار تحريم شويم مردم ما با مشکلات کمتري روبهرو خواهند بود.
وي هدايت سرمايه بانکها را به طرف توليدات کشاورزي بسيار مفيد دانست و گفت: در صورتي که ما در زمينه توليدات کشاورزي به بي نيازي برسيم گام بزرگي برداشتهايم.
امام جمعه قم با بيان اينکه بانکهاي قم بايد براي اسلامي شدن به عنوان يک الگو در تمام کشور محسوب شوند، تصريح کرد: بايد با مدل اسلامي که در قم تدوين ميشود بانکها به اين نتيجه برسند که پيروي از اين الگو به ضرر و زيان منجر نميشود.
وي در بخش ديگري از سخنان خويش رفتار شايسته با مراجعين را مورد توجه قرار داد و متذکر شد: بايد تا جايي که امکان دارد تسهيلات به نيازمندان داده شود تا به برطرف شدن بخشي از مشکلات ايشان کمک شود.
حضرت آيت اله حسيني بوشهري با تاکيد بر اينکه قرض دادن به مومن از ثواب بسيار بالايي برخوردار است، گفت: بايد سنت قرضالحسنه در جامعه اسلامي ترويج پيدا کند.
وي افزود: شايد کسي که به قرضالحسنه روي ميآورد به ظاهر سودي به دنبال نداشته باشد ولي به همان ميزاني که قرض داده است
، اجر اخروي و پاداش در قيامت دريافت مي نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]