واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین
چهارمین دوره جشنواره استانی جابربن حیان در قزوین برگزار شد
قزوین-خبرگزاری مهر: رئیس گروه علم و تکنولوژی آموزش ابتدایی استان قزوین گفت: 350 دانش آموز برتر به مرحله استانی چهارمین دوره جشنواره جابربن حیان در قزوین راه یافتند.
به گزارش خبرنگار مهر چهارمین دوره جشنواره استانی جابربن حیان با نمایش آثار علمی 350 دانش آموز راه یافته به مرحله استانی در کانون فرهنگی هنری رشد برگزار شد.
علیرضا جلیلوند دبیر جشنواره جابربن حیان و رئیس گروه علم و تکنولوژی آموزش ابتدایی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:چهارمین دوره جشنواره جابربن حیان با هدف آشنایی دانش آموزان با موضوعات مطرح شده در کتاب علوم تجربی و نیز هدایت آنها به سمت تحقیق و پژوهش برای تعمیق یادگیری در دوره ابتدایی برگزار شده است. وی افزود: این جشنواره در سه مرحله آموزشگاهی، منطقه ای و استانی برگزار می شود که سه هزار و 750 دانش آموز در مرحله آموزشگاهی شرکت کردند که از این تعداد 350 نفر به مرحله استانی راه یافتند. جلیلوند یادآورشد: در این جشنواره دانش آموزان پایه های اول تا سوم در رشته های جمع آوری نمونه علمی و طبقه بندی آنها ،دانش آموزان پنجم در بخش آموزش و دانش آموزان پایه ششم در تولید و ساخت دستگاههای علمی ساده شرکت کرده داند. همچنین رضا طاهرخانی معاون ابتدایی آموزش و پرورش قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه تسهیل، تعمیق و ایجاد پایداری در فراگیری دانش افرد است. طاهرخانی ادامه داد: در این جشنواره تلاش می شود دانش آموزان در یادگیری علم از شیوه مطالعه محور فاصله بگیرند و یادگیری به صورت عملی را تجربه کنند. وی افزود: برای ادامه این فرآیند تجربه محور به دنبال طرح ریزی تاسیس یک پژوهشکده دانش آموزی در دوره ابتدایی هستیم و در سال بعد نیز زنگ خلاقیت در هر هفته به مدت یک ساعت در مدارس ابتدایی برگزار خواهد شد که در آن یادگیری کاربردی علوم را تجربه می کنند. طاهرخانی اظهارداشت: طرح هواپیمای چوبی مدل رامتین قاسم پور، دانش آموز پایه ابتدایی مدرسه آینده سازان شهر قزوین یکی از طرحهای راه یافته به مرحله استانی این نمایشگاه است که پیش از این موفق به کسب مقام اول چهارمین دوره مسابقات نوآوری دانش آموزی دانشگاه صنعتی شریف در سال 1391 شده بود.
وی بیان کرد: در زمینه طراحی رباتهای ساده، پرنیان جوادی از مدرسه گلهای دانش رباتی هوشمند با توانایی حرکت، هدایت و مسیریابی ساخته بود و همچنین در زمینه طرحهای مبتنی بر نانو، امیر عرفان عسگری به بازسازی دستگاه حس گر طلایی بو اقدام کرده که نمونه اصلی آن توانایی تشخیص سرطان از روی سلولهای تنفسی را دارد. در این جشنواره آثار مختلف علمی دانش آموزان در زمینه علوم مکانیک، رباتیک، زیست شناسی و همچنین طرح های تحقیقاتی در زمینه علوم تجربی به نمایش در آمده بود که در پایان از تمامی راه یافتگان به مرحله استانی تقدیر شد.
۱۳۹۳/۲/۲۱ - ۱۴:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]