تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835836392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت بايد در ارائه بسته هاي حمايتي، خود دست به کار شود / فاينانس تنها در بخش زيرساخت ها جوابگوست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۴۸ق.ظ)
ريسک بالاي سرمايه گذاري در بخش کشاورزي؛ دولت بايد در ارائه بسته هاي حمايتي، خود دست به کار شود / فاينانس تنها در بخش زيرساخت ها جوابگوست صنعت کشاورزي نسبت به ساير صنايع از درصد ريسک و خطرپذيري بالاتري برخوردار است و از طرف ديگر حاشيه سود چشم گيري ندارد ، پس فضا براي فاينانس در بخش کشاورزي مساعد نيست.
عباس پاپي زاده عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي با ارزيابي آينده وضعيت کشاورزي کشور در زمان فاز دوم هدفمندي يارانه ها به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: مشکلاتي که امروز، کشاورزان با آن دست و پنجه نرم مي کند، بسيار گسترده شده زيرا اين مشکلات به دليل عدم توان و برنامه ريزي مديران سالهاست که بر روي يکديگر تلنبار شده و سرجمع آن ازدياد مشکلات امروز اين حوزه حياتي کشور است ؛ با تخصيص اعتبار ناچيزي که امروز براي بخش کشاورزي و حمايت از کشاورزان درنظر گرفته مي شود، نبايد در ادامه راه انتظار شق القمر را از فعالان اين حوزه داشت.
وي ادامه داد: تنها براي تجهيز و بروزرساني بحث مکانيزاسيونه شدن کشاورزي مبلغي بالغ بر 50هزارميليارد تومان اعتبار لازم است تا بتوانيم کشو را هم سطح کشورهاي توسعه يافته در بخش کشاورزي برسانيم.
نماينده مردم دزفول در خانه ملت با اشاره به بودجه ناچيز کشاورزي تصريح کرد: زماني که بودجه اين بخش به 4هزارميليارد تومان مي رسد، چگونه مي توانيم اقدامي درخور پيشرفت اين صنعت را انجام داد يا از مبلغي که قرار است از يارانه ها عايد کشاورزي شود، مگر با احتساب حمل و نقل ،توليد ،مسکن و ... چه مقدار اعتبار باقي مانده براي بخش کشاورزي بر جاي باقي مي ماند.
پاپي زاده در خصوص حمايت خارجي نظير فاينانس يا سرمايه گذاري خارجي در کشور نيز اشاره اي داشت و افزود: اساسا يکي از راه هايي که مي توانيم کمک حال بخش کشاورزي باشد، در بحث سرمايه گذاري از زيرساخت ها است ؛ کشور توانايي اين مورد را دارد که از فاينانس استفاده کند ولي فاينانس ابتدا تضمين دولت را مي خواهد.
وي ادامه داد: صنعت کشاورزي نسبت به ساير صنايع از درصد ريسک و خطرپذيري بالاتري برخوردار است و از طرف ديگر حاشيه سود چشم گيري ندارد ، پس فضا براي فاينانس در بخش کشاورزي مساعد نيست.
عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس با اشاره به درخواست هايي براي سرمايه گذاري در صنعت کشاورزي کشور نيز تصريح کرد: براي تکميل بعض از زيرساخت ها، پيشنهاد فاينانس و سرمايه گذاري ارائه شده است ولي اين اقدام تجربه جديدي است که بايد تمامي جوانب آن سنجيده شود ؛ معتقدم که در بخش کشاورزي همانند بخش هاي صنعتي و خدماتي فاينانس چنان راه راهگشايي نيست.
وي تاکيد کرد: دولت بايد از اختيارات خود مبني بر تدوين بسته هاي حمايتي مخصوص، در راستاي اقتصاد مقاومتي و برون رفت صنعت کشاورزي ارائه کند.
پاپي زاده در پايان خاطرنشان کرد: در حوزه هايي که ريسک برمراتبط بالاتري را نسبت به ساير حوزه ها دارد بايد دولت حضور جدي، فعال و حمايتي داشته باشد که کشور در آينده با بحران کمبود محصولات حياتي کشاورزي روبه رو نشود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن