واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون ریاست جمهوری: بخش علمی کشور نیاز به اصلاحات فرهنگی دارد اصفهان- ایرنا- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با ورود مفاهیم جدیدی مانند فن آفرینی و شرکت دانش بنیان، بخش علمی کشور نیاز به اصلاحات فرهنگی دارد.
![معاون ریاست جمهوری: بخش علمی کشور نیاز به اصلاحات فرهنگی دارد](http://media.irna.ir/1393/13930220/81159268/81159268-5686681.jpg)
به گزارش ایرنا،«سورنا ستاری» عصر شنبه در آیین اختتامیه دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در هتل عباسی اصفهان افزود: علم منبع هزینه نیست بلکه منبع درآمد است که این بخش نیاز به اصلاحات فرهنگی دارد.
وی با اشاره به اینکه مفاهیمی مانند شرکت دانش بنیان و فن آفرینی در یک اقتصاد نفتی وارد شده است، تصریح کرد: اکنون می خواهیم از طریق دانش به سودآوری برسیم.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید اساتید دانشگاه با افتخار اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان کنند، اضافه کرد: لازم است اساتیدی که با صنعت قرارداد دارند ارجحیت داشته باشند نه اینکه در برزخ باشند و در دانشگاه به آنها برای ارتقاء یا ترفیع ظلم شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه تاسیس شرکت دانش بنیان توسط اعضای هیات علمی در قانون پیش بینی شده است، گفت: قوانین و تسهیلات دیگری مانند معافیت مالیاتی و گمرکی نیز برای این شرکت ها پیش بینی شده که از تیر امسال آغاز می شود.
ستاری با بیان اینکه استان اصفهان پس از تهران، بیشترین حجم اعضای بنیاد نخبگان را در کشور دارد، افزود: از نخبگان می خواهیم تا از طریق جشنواره هایی مانند شیخ بهایی، راهی برای تجاری سازی اختراعات خود پیدا کنند.
وی جشنواره شیخ بهایی را مردمی خواند و تصریح کرد: می توان حمایت دولت را از این جشنواره قطع کرد زیرا این جشنواره بر اساس شالوده شرکت های دانش بنیان است.
وی همچنین از آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حل مشکلات استان اصفهان از جمله کمبود آب و آلودگی هوا خبر داد.
دبیر دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز در این آیین با ارائه گزارش عملکرد این دوره از جشنواره گفت: جشنواره به یک بلوغ رسیده است و می توان آن را به عنوان استاندارد در زمینه فن آفرینی مطرح کرد.
«سروش علیمرادی» افزود: در این جشنواره از میان 18 نامزد بخش مسابقه ای طراحان کسب و کار شش نفر برگزیده شدند.
وی ادامه داد: در بخش فن آفرینان نیز هفت شرکت در بخش تداوم فن آفرینی یک شرکت و در بخش فن آفرینی در حوزه علوم انسانی یک شرکت برگزیده شدند.
وی با اشاره به 73 مذاکره در بورس ایده و عرضه و فروش فناوری در دهمین جشنواره ملی شیخ بهایی اظهار کرد: 15 مورد از مذاکرات به توافق اولیه با حجم سرمایه گذاری 380 میلیارد ریال رسید.
وی همچنین از انعقاد یک قرارداد رسمی و قطعی در بورس فناوری به ارزش 10 میلیارد ریال در زمینه خودرو خبر داد و افزود: حدود 70 درصد از داوران بخش های مختلف این جشنواره از اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور بودند.
به گزارش ایرنا در این آیین تمبر دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی و امضا شد.
همچنین برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی و تجلیل شدند.
دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی پس از سه روز برگزاری، شامگاه شنبه به کار خود پایان داد.
پ/7148/607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
20/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]