واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در دانشگاه هنر اسلامی تبریز صورت گرفت؛ آغاز عملیات ساخت نیم ضریح مقدس تل زینبیه در تبریز خبرگزاری پانا:کارگاه ساخت نیم ضریح مقدس تل زینبیه طی مراسمی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه هنر اسلامی تبریز و مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجان شرقی در پردیس دانشگاه هنر اسلامی افتتاح شد.
۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 10:59
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، محمدعلی کینژاد عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی در این مراسم با بیان مظلومیت اهل بیت (ع) به عشق و وفاداری ایرانیان به ائمه اطهار اشاره کرد و افزود: امیدواریم همکاران دست اندرکار این طرح با آمیختن هنر اسلامی به حب زینب کبری (س) و انس و ارادت به این خاندان اثری بدیع و جاودانه به مسلمانان جهان و بارگاه متبرکه ایشان هدیه کنند. رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: طراحی و ساخت ضریح تل زینبیه که فاز مطالعاتی آن از بهمن ماه 1392 آغاز شده است حدود یک سال به طول میانجامد. وی تصریح کرد: ساخت کامل این ضریح طی تفاهمنامهای توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجانشرقی به دانشگاه هنر اسلامی تبریز واگذار شده است و در نوع خود تجربهای جدید است چرا که برای اولین بار در کشور یک دانشگاه متولی ساخت ضریح اماکن متبرکه میشود. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به عملیات و نحوه ساخت آن گفت: جنس این نیم ضریح نقره، طلا و چوب ساج پیشبینی شده است و در ساخت آن از فنون مختلف قلمزنی، مینای روی فلز، خاتمکاری، منبت روی چوب و تمامی فنونی که در رشتههای مختلف هنر اسلامی تدریس میشوند، استفاده میشود. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930218000967#sthash.8cohOkTa.dpuf
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، محمدعلی کینژاد عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی در این مراسم با بیان مظلومیت اهل بیت (ع) به عشق و وفاداری ایرانیان به ائمه اطهار اشاره کرد و افزود: امیدواریم همکاران دست اندرکار این طرح با آمیختن هنر اسلامی به حب زینب کبری (س) و انس و ارادت به این خاندان اثری بدیع و جاودانه به مسلمانان جهان و بارگاه متبرکه ایشان هدیه کنند. رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: طراحی و ساخت ضریح تل زینبیه که فاز مطالعاتی آن از بهمن ماه 1392 آغاز شده است حدود یک سال به طول میانجامد. وی تصریح کرد: ساخت کامل این ضریح طی تفاهمنامهای توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجانشرقی به دانشگاه هنر اسلامی تبریز واگذار شده است و در نوع خود تجربهای جدید است چرا که برای اولین بار در کشور یک دانشگاه متولی ساخت ضریح اماکن متبرکه میشود. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به عملیات و نحوه ساخت آن گفت: جنس این نیم ضریح نقره، طلا و چوب ساج پیشبینی شده است و در ساخت آن از فنون مختلف قلمزنی، مینای روی فلز، خاتمکاری، منبت روی چوب و تمامی فنونی که در رشتههای مختلف هنر اسلامی تدریس میشوند، استفاده میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]