تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تأ خیر انداختن آن، مثل فضیلت آخرت بر دنیاست....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816781309




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازارچه كارآفرینی و خلاقیت دانش آموزان دبیرستان نوریان كاشان گشایش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بازارچه كارآفرینی و خلاقیت دانش آموزان دبیرستان نوریان كاشان گشایش یافت خبرگزاری پانا : بازارچه كارآفرینی و خلاقیت دانش آموزان دبیرستان نوریان كاشان گشایش یافت
۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 09:19



به گزارش خبرگزاری پانا ،مدیر دبیرستان نمونه دولتی نوریان كاشان از برپایی بازارچه خلاقیت و كارآفرینی دانش آموزان به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در  این واحد آموزشی خبر داد.
"فریده مردانی" گفت: هدف از برپایی این بازارچه، تقویت روحیه خودباوری و ضرورت آشنایی دانش آموزان دختر با مهارت های حرفه ای و صنایع دستی برای كمك به اقتصاد خانواده و كشور می باشد.
به گفته وی، غرفه های صنایع دستی، آثار معرق، صنایع چوب، پرورش گلهای تزئینی و آپارتمانی، مواد غذایی، كیك و شیرینی، عروسك دوزی، شمع سازی، گل سازی، بسته بندی و فرآوری مواد غذایی در بازارچه دایر شده است.
وی اظهار داشت: در این بازارچه دانش آموزان با مفاهیمی چون كارآفرینی، مشاغل خانگی، بازار یابی، خود اشتغالی آشنا شده و به مدت دو روز مدیریت فروش، مدیریت بازاریابی را تمرین  می كنند.
یك مدرس كارآفرینی گفت: استقلال و خودكفایی زمانی در كشور اتفاق می افتد كه كارآفرینان و نوآوران در نظام آموزشی امكان رشد و پرورش پیدا می كند.
معصومه بلندی افزود: باید این باور را برای دانش آموزان تبیین كنیم كه یك جامعه توسعه یافته نیازمند نیروی انسانی خلاق است و نیروی تحصیل كرده جویای كار، نماد توسعه یافتگی نیست و مهارت های حرفه ای یك ضرورت برای مشاركت فعال زنان در جامعه است.
وی اظهار داشت: یکی از  معیارهای توسعه یافتگی کشورها، میزان مشاركت زنان است و اکنون نگاه جهان، بیشتر به سوی زنان معطوف شده است زیرا زن به عنوان نیروی فعال و سازنده ، تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمّی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت .
كارشناس خلاقیت و كارآفرینی دبیرستان نمونه دولتی نوریان كاشان گفت: برنامه پنجم توسعه بر جذب دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش تا رسیدن به 46 درصد تاکید دارد  و براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، نظام تعلیم و تربیت باید روحیه کارآفرینی و کسب شایستگی های حرفه ای و مهارتی و هنری را که زمینه ساز کار مولد است در دانش آموزان ایجاد كند.
"صدیقه فتال پور" افزود: یکی از اهداف سند تحول این است که دانش آموزان با درک مفاهیم اقتصادی از جمله کارآفرینی، هر کدام دست کم یک مهارت مفید برای تامین معاش حلال داشته باشند و در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت بتوانند زندگی خود را تامین و امور خانواده را اداره کنند.
به گفته وی، اگر آموزش کارآفرینی در مدارس سراسر کشور توسعه یابد، با تربیت نیروهای خلاق و ماهر، آینده کشور ساخته می شود.البته موانعی نیز در این مسیر وجود دارد.
وی تصریح كرد: هنرستان های کشور از نظر امکانات ضعیف است، برای گرایش دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای نیز همچنان مقاومت هایی وجود دارد به طوری که دانش آموزان بیشتر به سمت رشته های نظری مایل هستند.
فتال پور تاكید كرد: بسیاری از خانواده ها حتی برخی مدیران و معلمان نیز پیرو این تفکر سنتی اند که دانش آموزان ضعیف باید رشته های غیرنظری را انتخاب کنند و وقتی همه اینها با هم جمع می شود، موانعی را می سازد که می توان بر سر راه توسعه مهارت آموزی در مدارس تصور کرد.
 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن