تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836255569
مرگ 12 بیمار تالاسمی در قائمشهر/ رنجنامه بیماری و بیکاری
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مهر گزارش می دهد؛
مرگ 12 بیمار تالاسمی در قائمشهر/ رنجنامه بیماری و بیکاری
قائمشهر - خبرگزاری مهر: مرگ 12 بیمار مبتلا به تالاسمی در دو سال گذشته در یک شهرستان مازندران، رنجنامه بی پایانی است که این قشر همواره با آن دست و پنجه نرم می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، هزار و 80 بیمار از مجموع 20 هزار بیمار تالاسمی کشور در مازندران بسر می برند که کمبود امکانات، کاهش سهمیه دارو، بیکاری، مشکلات مالی، نبود مرکز تخصصی درمان و ... از جمله مسائلی است که این بیماران با آن روبرو هستند.
مدیر عامل انجمن تالاسمی قائم شهر با اشاره به اینکه بچه های تالاسمی آنقدر زجر کشیدند که این را باور ندارند برای آنان کاری انجام شود، شاید در دولت تدبیر و امید اتفاق بهتری رخ دهد، گفت: از 20 هزار بیمار تالاسمی در کشور هزار و 800 نفر در مازندران و 250 نفر در قائم شهر هستند و اکثر آنان تحصیلات عالیه دارند ولی متاسفانه بازار کار ندارد.
محمد علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، به تشکیل انجمن تالاسمی از سال 83 اشاره کرد و اظهارداشت: از زمان تاسیس انجمن به مدت چهار سال فعالیت خوبی داشت اما متاسفانه برخی از اعضای انجمن به تهران مهاجرت کردند و برخی دور شدند.
مرگ 12 بیمار تالاسمی در قائمشهر
وی با اعلام اینکه متاسفانه از در دو سال گذشته به دلیل مشکلات درمان 12 نفر از بچه های تالاسمی قائم شهر فوت کردند، افزود: روند بهبودی کند شده است از زمانیکه سهمیه داروی ماهانه 160 عددی داروی تزریقی خارجی به 60 عدد می رسد و از این تعداد 30 دسفرال سهمیه بیمار می شود و مابقی مشابه ایرانی است.
علیزاده بیان کرد: با تزریق داروی مشابه دسفرال سه سال دیگر عوارض قلبی و کبدی بر بچه های تالاسمی وارد می شود و همه آنها به سوی مرگ می روند.
وی به محدود بودن تعداد بیماران تالاسمی و به صفر رسیدن تولد نوزاد تالاسمی اشاره کرد.
مدیرعامل انجمن تالاسمی با اشاره به اینکه اغلب خانواده های تالاسمی از نظر مالی با مشکل مواجه هستند، اذعان داشت: با وجود مشکلات بسیار خانواده ها فرزندان خود را بزرگ کردند و مشکلات را پشت سر گذاشتند.
ضرورت افزایش سهمیه داروی دسفرال
وی خواستار افزایش سهمیه داروی دسفرال مازندران و شهرستان شد و اذعان داشت: با توجه به اینکه این استان بیشترین آمار تالاسمی را دارد در سهمیه دارو از استان های دیگر کشور کمتر دریافت می کند و این امر موجب کاهش سهمیه و افزایش مرگ و میر در مازندران است.
مدیرعامل انجمن تالاسمی قائم شهر خاطرنشان کرد: هزینه های سنگین درمان و بیکاری بچه های تالاسمی مشکلات و درد آنها را بیشتر کرده است.
علیزاده از مسئولین دولتی و بخش خصوصی خواستار ایجاد اشتغال و جذب آنها شد.
رئیس انجمن تالاسمی قائم شهر نیز با بیان اینکه بیماری تالاسمی یک نقص ژنتیکی است، افزود: این بیماری از دو سالگی در فرد با عوارض کم خوبی خود را نشان می دهد.
نبود مرکز تخصصی درمان
سید محمد صادقی با بیان اینکه در حال حاضر بچه های تالاسمی با مشکل کمبود داروهای مورد نیاز، نبود مرکز تخصصی و بیکاری مواجه هستند، اظهار داشت: اگر درمان آهن زدایی کامل انجام شود بچه های تالاسمی می توانند همانند بقیه افراد زندگی و رشد کنند.
وی بیان کرد: استفاده از داروی آهن زدای دسفرال شرکت نوآرتیس سوئیس زیر جلدی کم عارضه و عامل سلامت آنهاست که بصورت پمپ از 8 تا 10 ساعت تزریق می شود که برای کاهش آهن خون برای افراد تالاسنمی نیاز است.
رئیس انجمن تالاسمی قائم شهر با بیان اینکه تزریق شبانه بطور مداوم شش روز در هفته زجر آور است، افزود: محققین بدنبال تولید داروی خوراکی اکس جید هستند تا بتوانند مشکلات تزریق را کاهش دهند.
کمبود تیم پزشکی در بیمارستانها
صادقی با اشاره به اینکه بچه های تالاسمی نیاز به مشاوره روان شناسی و تیم پزشکی در بیمارستان رازی و ولیعصر دارند، اذعان داشت: بدلیل نبود تیم پزشکی در بیمارستانها و مشاوره درست بیماران تالاسمی دچار عوارض شدید، هپاتیت و مشکلات کبدی شدند.
وی از دیگر نیازهای افراد تالاسمی در قائم شهر را نبود متخصص و فوق تخصص خون و قلب در بخش تالاسمی بیمارستان عنوان کرد.
همچنین پدر 2 فرزند تالاسمی با بیان اینکه سختی های بسیاری برای هزینه داروهای این افراد وجود دارد، افزود: خیلی از این خانواده ها با مشکل مالی مواجه هستند که باید برای آنها برنامه ریزی های صورت گیرد.
تزریق خون آلوده به یک بیمار کهنسال بیان کرد: در سال 80 بدلیل تزریق خون آلوده به فرزندم دچار بیماری هپاتیت شد و از مسئولین خواستار خون سالم هستیم. وی خاطرنشان کرد: به جای داروی دسفرال، داروی دسفوناک تزریق می کنند که موجب ایجاد مشکلاتی در آنها می شود.
کارشناس ارشد رشته حقوق که خود از بیماران تالاسمی است با اشاره به مشکل فضای درمانی در بیمارستان ولیعصر قائم شهر، گفت: فضای بسیار نامناسبی در اختیار بیماران تالاسمی قرار دادند که ایجاد مشکل کرده است.
علی اکبر دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر از ساختمان انتقال خون شهرستان که با هزینه بالا فقط برای خونگیری به بهره برداری رسید و بخش های دیگر به دلیل کمبود نیرو و نبود یکسری تجهیزات بلا استفاده مانده است، انتقاد کرد و افزود: با راه اندازی بانک خون افراد تالاسمی خون های تازه جایگزین خون های قدیمی می شود. بیکاری و اشتغال دغدغه بیماران تالاسمی
وی مهمترین دغدغه بعد از دارو و درمان، افراد تالاسمی و خانواده آنان را بیکاری و اشتغال عنوان کرد و اذعان داشت: مسئولین به بهانه مشکلات جسمی این افراد از جذب آنها در واحدهای صنعتی، تولیدی و دستگاههای اجرایی خودداری می کنند که این امر موجب ناامیدی و یاس آنها می شود.
همچنین فرماندار قائم شهر به مشکلات بخش دارو و درمان افراد تالاسمی اشاره و اظهارداشت: برای رفع مشکلات دارویی و درمانی افراد تالاسمی باید از ظرفیت های موجود کشوری، استانی و شهرستانی استفاده کرد.
مهدی محمدی با اشاره به اشتغال این افراد، گفت: رئیس اداره کار، رفاه و تامین اجتماعی وظیفه دارد برای جذب و معرفی این افراد در بخش اداری مراکز صنعتی و تولیدی اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات بخش تالاسمی در بیمارستان های رازی و ولیعصر پیگیری های صورت گیرد. تالاسمی واژه ای است که برای نخستین بار در سال ۱۹۲۵ میلادی یک پزشک متخصص کودکان روی بیماران مبتلا به کم خونی شدید با علا ئم بزرگی طحال و تغییر شکل استخوان صورت و جمجمه گذاشت.
تالاسمی یک بیماری ارثی است که به دلیل نقص در ساخت زنجیره هموگلوبین حادث می شود و هموگلوبین معیوب قادر به اکسیژن رسانی مطلوب به اعضای بدن نیست این بیماری به صورت شدید (ماژور) و خفیف (مینور) ظاهر می شود.
۱۳۹۳/۲/۱۹ - ۱۱:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
بیکاری ، درد دوم بیماران تالاسمی قائمشهر
بیکاری درد دوم بیماران تالاسمی قائمشهر ساری- ایرنا- بیماران تالاسمی قائمشهر از بیکاری به عنوان درد دوم خود یاد کرده و می گویند که کارفرمایان از به کار گرفتن افراد مبتلا به این بیماری به بهانه ناتوانی طفره می روند به گزارش خبرنگار ایرنا جمعی از این بیماران به همراه اعضای هیاتمدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) کرمان: بیماریهای داخلی بیشترین علت مرگ و میر در کرمان است
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا س کرمان بیماریهای داخلی بیشترین علت مرگ و میر در کرمان استمدیرعامل سازمان بهشت زهرا س شهرداری کرمان گفت بیماریهای داخلی بیشترین علت مرگ و میر در کرمان است مسعود محمدیفرد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت طی فروردین ماه سالبیماری قلبی شایع ترین علت مرگ و میر در استان اردبیل
اردبیل بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ و میر در استان اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیماری قلب و عروق را شایع ترین علت مرگ و میر در این استان اعلام کرد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل فرهاد پور فرضی در نشست با خبرنگاران افزود در حال حاضر به ترتیب بیماری قلب و عبیماریهای قلبی علت وقوع 44 درصد مرگها در کشور/ 33 درصد قلبهای مرگ مغزی پیوند می شوند
اجتماعی بهداشت و سلامت بیماریهای قلبی علت وقوع 44 درصد مرگها در کشور 33 درصد قلبهای مرگ مغزی پیوند می شوند معاون درمان وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که فقط ۳۳ درصد از موارد پیشنهادی برای پیوند قلب انجام می شود گفت دو سوم قلبهای مرگ مغزی برای پیوند مورد استفاده قرار نمی گیررئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: بیماریهای قلبی شایعترین عامل مرگ و میر در کرمانشاه است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیماریهای قلبی شایعترین عامل مرگ و میر در کرمانشاه استرئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت بیماریهای قلبی شایعترین عامل مرگ و میر در استان کرمانشاه است محمدرضا نیکبخت امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار داشت بالاترین میزان مروزیر بهداشت: 70 درصد مرگ و میرها در ایران مرتبط با بیماری های غیرواگیر است
وزیر بهداشت 70 درصد مرگ و میرها در ایران مرتبط با بیماری های غیرواگیر است قم – ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت 70 درصد مرگ ومیرها در کشور مرتبط با بیماری های غیر واگیر است و یکی از اولویت های این وزارت خانه مقابله با این مشکل است به گزارش ایرنا سید حسن قاضی زادهپرونده های پزشکی بیماران تالاسمی قائمشهر توسط پزشک اطفال بررسی می شود
استانها شمال مازندران علیزاده پرونده های پزشکی بیماران تالاسمی قائمشهر توسط پزشک اطفال بررسی می شود قائمشهر - خبرگزاری مهر مدیرعامل انجمن تالاسمی قائمشهر نبود پزشک فوق تخصص در بیمارستانهای شهرستان را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت در حال حاضر بررسی پرونده های پزشکی و تشخیصمعاون اداره بیماریهای خاص وزارت بهداشت: سن افراد مرگ مغزی در ایران بین 20 تا 40 سال است
معاون اداره بیماریهای خاص وزارت بهداشت سن افراد مرگ مغزی در ایران بین 20 تا 40 سال استمعاون و مسئول واحد نظارت و بازرسی اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت گفت سن 90 درصد افراد دچار مرگ مغزی در ایران بین 20 تا 40 سال است در حالی که سن مرگ مغزی در جهان بین 50 تا 70 سال استبیماری های قلبی وعروقی شایع ترین علل مرگ ومیردرکهگیلویه وبویراحمداست
بیماری های قلبی وعروقی شایع ترین علل مرگ ومیردرکهگیلویه وبویراحمداست یاسوج - ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت بیماری های قلبی وعروقی با 47 درصد سوانح رانندگی سرطان ها و طومارها به ترتیب در صدر شایع ترین علل مرگ و میر در این استان هستند سید رشید غفاری روز پن80 درصد مرگ و میر بیماری های قلبی قابل پیشگیری است
80 درصد مرگ و میر بیماری های قلبی قابل پیشگیری است زنجان - ایرنا- یک فوق تخصص قلب و عروق مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت 80 درصد مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی قابل پیشگیری است به گزارش ایرنا حسن آهنگر روز چهارشنبه در همایش خود مراقبتیبیماری قلبی عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در همدان است
استانها غرب همدان عرفانی بیماری قلبی عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در همدان است همدان - خبرگزاری مهر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه شیوه زندگی افراد موجب شیوع بیماری های غیر واگیر در جامعه شده است گفت بیماری قلبی عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در جامعه امدیر کنترل مالاریا در منطقه مدیترانه خبر داد مرگ سالانه 18 هزار نفر در منطقه مدیترانه بر اثر ابتلا به بیماری م
مدیر کنترل مالاریا در منطقه مدیترانه خبر دادمرگ سالانه 18 هزار نفر در منطقه مدیترانه بر اثر ابتلا به بیماری مالاریامدیر کنترل مالاریا در منطقه مدیترانه با اشاره به اینکه سالانه 18 هزار نفر بر اثر ابتلا به بیماری مالاریا فوت میکنند گفت میزان ابتلا به بیماری مالاریا در منطقه در44 درصد مرگها به علت نارساییهای قلبی عروقی/شیوع عوامل خطرناک بیماریها در کشور
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۹ معاون درمان وزیر بهداشت از شیوع عوامل خطرناک بیماریها در کشور خبر داد و گفت شیوع این عوامل زنگ خطری برای جامعه محسوب میشود به گزارش خبرنگار سلامت ایسنا دکتر محمد آقاجانی در چهارمین کنگره بینالمللی نارسایی قلب ایران با بیان مطلب فوق گفت ازرئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد سهم 80 درصدی بیماریهای غیرواگیر در مرگ مازندرانیها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر دادسهم 80 درصدی بیماریهای غیرواگیر در مرگ مازندرانیهارئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران 80 درصد مرگ و میر در این استان را مربوط به بیماریهای غیرواگیر دانست و گفت 43 درصد مرگها مربوط به بیماری قلبی عروقی 15 درصد سرطانها و بقیه را سوانح و حمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد بیماری قلب و عروق عامل 44 درصد مرگومیرها در فارس
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر دادبیماری قلب و عروق عامل 44 درصد مرگومیرها در فارسمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت عامل 44 درصد از مرگومیرها در استان فارس بیماری قلب و عروق است به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز محسن مقدمی ظهر امروز در نشست خبری خود با اهشتاد درصد مرگ و میر بیماری های قلبی قابل پیشگیری است
هشتاد درصد مرگ و میر بیماری های قلبی قابل پیشگیری است خبرگزاری پانا یک فوق تخصص قلب و عروق مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت 80 درصد مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی قابل پیشگیری است ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت ساعت 09 46مسئول واحد بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی: امید به زندگی در بیماران تالاسمی افزایش یافته است
مسئول واحد بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی امید به زندگی در بیماران تالاسمی افزایش یافته استمسئول واحد بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت امید به زندگی در بیماران تالاسمی افزایش یافته و این اعتقاد که فرد تالاسمیک زندگی کوتاهی خواهد داشت دیگر وج-
گوناگون
پربازدیدترینها