واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وزیر راه و شهرسازی: امسال پنج هزار میلیارد ریال به حوزه راهداری کشور اختصاص یافت گرگان - ایرنا - وزیر راه و شهرسازی با تشریح برنامه های امسال این وزارتخانه گفت: در حوزه راهداری، مجلس پنج هزار میلیارد ریال اختصاص داده که در نظر داریم اقداماتی مؤثری برای نگهداری راه های کشور که 200 هزار میلیارد تومان ارزش دارد، انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعباس آخوندیˈ روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران درگرگان تأکید کرد: در سال جاری در نظر داریم سه هزار کیلومتر راه روستایی در کشور احداث و پروژه های راهسازی در حال انجام را نیز ادامه دهیم.
وی با اشاره به پیگیری طرح مسکن مهر گفت: تا پایان سال جاری 700 هزار واحد مسکن مهر در سراسر کشور به بهره برداری می رسد که امیدواریم قسمت عمده مسکن مهر در حال ساخت، تا پایان سال 93 تکمیل شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاربه بازدید امروز خود از پروژه راه آهن اینچه برون -گرگان در استان گلستان گفت: یکی از اهداف اصلی راه آهن گرگان - اینچه برون، انتقال بار ترانزیت کشورهای آسیای مرکزی به آب های جنوب ایران است.
وی ابراز امیدواری کرد که 80 کیلومتر خط ریلی گرگان - اینچه برون تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
به گفته وی با توجه به این که انتقال غلات قزاقستان از این مسیر انجام می شود، ترانزیت قابل توجهی خواهد داشت.
وی یادآور شد: شرکت راه آهن به منظور افزایش ترانزیت ریلی در کشور، تخفیف هایی را در تعرفه های انتقال بار مدنظر قرار داده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که مقدمات سرمایه گذاری برای هشت پروژه ریلی در حال انجام است، گفت: طول این خطوط بیش از 10 هزار کیلومتر است که تحولی در حوزه ریلی ایجاد خواهد کرد
وزیر راه و شهرسازی که از پایانه مرزی اینچه برون بازدید کرده بود گفت: اکنون یک میلیون تن بار در سال از جاده آق قلا - اینچه برون ترانزیت می شود که لازم است برای بهسازی این مسیر اقدام لازم صورت گیرد.
آخوندی در سفر یک روزه خود به استان گلستان صبح پنجشنبه از پایانه مرزی اینچه برون در بخش ریلی و جاده ای بازدید کرد.
وی هم چنین از پروژه بیمارستان 320 تختخوابی آیت اله طاهری گرگان و طرح آفتاب و بافت فرسوده گرگان دیدن کرد.
راه آهن گرگان به اینچه برون به طول 80 کیلومتر دارای چهار ایستگاه و 13 پل بزرگ است.
طرح احداث راه آهن گرگان - اینچه برون به عنوان بخشی از شبکه ریلی بین سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان به منظور ایجاد کریدور جدید ریلی شمال - جنوب و با هدف دسترسی آسیای مرکزی به ویژه کشورهای ترکمنستان و قزاقستان به آب های گرم خلیج فارس و دریای عمان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین این سه کشور، برنامه ریزی و تصویب شده است.
طول کل این مسیر ریلی در سه کشور، حدود 960 کیلومتر است که از کشور قزاقستان شروع شده و پس از عبور از ناحیه شرق دریای خزر به کشور ترکمنستان در ناحیه برکت رسیده و در مسیر اترک از خاک ترکمنستان خارج شده و در ایران به منطقه داشلی برون و اینچه برون می رسد.
7467/602/508
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]