واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیرعلوم: اقتصاد دانش بنیان، مدیریت و سیاست دانش بنیان می خواهد اصفهان- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری اطلاعات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اقتصاد دانش بنیان، مدیریت، سیاست و جهت گیری دانش بنیان و مبتکرانه نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، ˈوحید احمدیˈ روز پنجشنبه در آیین آغازین دهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در هتل عباسی اصفهان اظهار کرد: با الگوهای کلیشه ای و اتخاذ روش های متداول نمی توان به اقتصاد دانش بنیان رسید و ما باید پوست اندازی کنیم.
وی همزمانی جهت گیری نظام برای خروج از یک حرکت سنتی به سمت نوآوری و برگزاری دهمین دوره جشنواره شیخ بهایی را آغاز حرکتی نو در کشور دانست و افزود: این تلاقی نویدگر حرکتی هماهنگ در کشور است.
وی با بیان اینکه جشنواره های مختلف مثل فارابی و خوارزمی در کشور وجود دارد، تاکید کرد: با این حال جشنواره ملی شیخ بهایی نقش خاص تری در این حرکت ایفا می کند.
احمدی با بیان اینکه فن آفرینی و کار آفرینی برای نظام، نشاط و امید به زندگی ایجاد می کند، تصریح کرد: حرکت های خلاقانه از عوامل اصلی حفظ نظام است.
معاون پژوهش و فناوری اطلاعات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در این مسیر دانشگاه ها، صنعت، جوانان، مردم و سرمایه داران می توانند نقش آفرینی کنند و در این صورت تحول ایجاد می شود.
وی حرکت جهادی اقتصاد دانش بنیان را در گرو مشارکت همه مردم بیان و اضافه کرد: توسعه پایدار در همین جا تحقق می یابد.
احمدی با تاکید بر اینکه حجم دانش نیروی انسانی تحصیل کرده و بستر قانونی در این زمینه در کشور فراهم است، افزود: تنها مشکل ما اجرای قوانین مرتبط است.
جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری در کشور و قدردانی از برترین های عرصه فن آفرینی، تا 20 اردیبهشت در اصفهان برگزار می شود.
این جشنواره در دو بخش مسابقه ای و غیر مسابقه ای برگزار می شود که بخش مسابقه آن شامل شناسایی برترین فن آفرینان، برترین طراحان کسب و کار و برترین حامیان فن آفرین است.
در این بخش رقابت بین 19 طرح کسب و کار و 18 طرح فن آفرینی برای مرحله نهایی داوری است و برترین ها در آیین اختتامیه در روز بیست اردیبهشت معرفی و تجلیل خواهند شد.
این تعداد طرح از میان 480 طرح کسب و کار و فن آفرینی رسیده به دبیرخانه جشنواره برگزیده شده است.
در بخش مسابقه ای سرمایه گذاران (حامیان فن آفرین) نیز حدود 10 حامی که بر روی فناوری های نوین سرمایه گذاری کرده اند شناسایی شده است.
همچنین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دارای بخش غیر مسابقه ای شامل نمایشگاه، بورس ایده و فناوری و سمینارهای آموزشی است.
تعداد 17 طرح فن آفرینی در بورس ایده و 17 طرح فن آفرینی در بورس فناوری و فرصت های سرمایه گذاری این جشنواره ارائه خواهد شد.
نمایشگاهی نیز از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و فن آفرینان در زمینه هایی مانند شیمی، زیست فناوری، نانوفناوری، فولاد، معدن و صنایع وابسته و تجهیزات پزشکی در قالب 60 غرفه در کنار جشنواره برپا می شود.
پ/7148/7135/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]