واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: همدان/
مدیریت رسانه در مدیریت بحران
در کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی به مسائل مختلفی پرداخته شد که مدیریت رسانه در مدیریت بحران یکی از این موارد بود.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،، بعد از ظهر امروز نمایندگان 26 اداره عضو کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی هلال احمر با هدف آخرین هماهنگیها برای اجرای مانور زلزله در نهاوند گرد هم آمدند.
طبق بررسیهای کارشناسی موسسات لرزهنگاری، وقوع زلزله در شهرستان نهاوند واقعهای که در آینده این شهرستان مشاهده شده است.
جمعیت هلال احمر استان نیز در راستای فعالیتهای خود در بخش آمادگی برای مقابله با بلایای طبیعی در نظر دارد هفته آینده مانوری واقعی در بافت شهری این شهرستان اجرا کند.
در راستای برنامهریزی برای اجرای هرچه بهتر این مانور، امروز سالن کنفرانس جمعیت هلال احمر استان، محل گردهمایی نمایندگان 26 اداره عضو کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی این جمعیت بود.
در این جلسه که به فوریت و با هدف ایجاد هماهنگی میان دستگاههای ذیربط اجرای مانور واقعی زلزله در نهاوند تشکیل شده بود، معاون امداد و نجات هلال احمر استان در سخنانی به نقش تأثیرگذار رسانه در مدیریت بحران اشاره کرد و خطاب به نماینده صدا و سیمای مرکز همدان، خواستار انعکاس صحیح و کارشناسانه آخرین اخبار از محل اجرای مانور واقعی زلزله در نهاوند در رسانه ملی شد.
وی رسانهها را بازوی اصلی مدیریت بحران دانست و افزود: اصحاب رسانه میتوانند با شناسایی نیازهای اولیه مصدومین در 72 ساعت اول پس از حادثه، جلوگیری از انعکاس خودسرانه و غیر کارشناسانه اخبار و تهییج افکار عمومی در راستای همکاری با هلال احمر و تهییج حادثهدیدگان در اعتماد به نیروهای امدادی بکوشند.
نماینده صدا و سیمای مرکز همدان نیز با بیان اینکه سناریو فعالیت خبری نیروهای اعزامی صدا و سیما به محل اجرای مانور را آماده کردهایم، افزود: انعکاس خبرهای مانور از طریق گفتوگو با مسئولان ارشد و با ذکر منبع خواهد بود.
امید الوندکوهی به خودسانسوری در مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: منبع خبر رسانهها در راستای اهداف مردمی خواهد بود.
در این جلسه اشرفی، در بیان و شرح وظایف مرکز مخابرات همدان در اجرای مانور زلزله در نهاوند، به راهاندازی و استقرار خطوط ارتباطی و تلفنهای ماهوارهای برای اردوگاه اشاره کرد.
نماینده مرکز مخابرات همدان در این نشست گفت: طبق هماهنگیهای صورت گرفته و در صورت اخذ مجوز از مراجع ذیربط، برای نخستین بار در کشور پس از اعلام لحظه صفر اجرای مانور، پیامکی را به شمارههای تلفن همراه هم استانیها مبنی بر اطلاعرسانی در خصوص اجرای مانور زلزله ارسال خواهیم کرد.
بطحوئی به هجوم اطلاعات در زمان وقوع حوادث اشاره کرد و افزود: در روز مانور زلزله در نهاوند، باز هم برای نخستین بار در سطح کشور، خطوط ارتباطی ویژهای برای مدیران و مسئولان راهاندازی خواهد شد.
در ادامه نشست معاون امداد از نقش بنیاد مسکن در شناسایی سایتهای مناسب برای استقرار و اسکان موقت حادثهدیدگان خبر داد.
در این جلسه نماینده ستاد مدیریت بحران استانداری همدان با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای این مانور ارزیابی میزان آمادگی دستگاههای اجرایی و عملیاتی خواهد بود، اظهار کرد: هر یک از دستگاهها باید با مستندسازی نحوه عملکرد خود در طول اجرای مانور در شناسایی نقاط و ضعف خود بکوشد.
زارعی با اشاره به اینکه فرماندهی مانور زلزله در نهاوند با جمعیت هلال احمر استان است، افزود: از ورود افراد غیر مرتبط به منطقه فرضی حادثه جلوگیری به عمل خواهد آمد و حضور نیروها بنا به تأیید جمعیت هلال احمر خواهد بود.
وی فرماندار نهاوند را رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران در این شهرستان معرفی کرد و بیان کرد: کسب تمام اطلاعات و اخبار منوط به هماهنگی با فرمانداری خواهد بود.
گردهمایی نمایندگان کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی جمعیت هلال احمر استان پس از شرح وظایف و مذاکره در خصوص نحوه عملکرد دیگر نهادها در اجرای مانور واقعی زلزله در نهاوند، لحظاتی قبل پایان یافت.
انتهای پیام/م
منبع: خبرگزاري فارس
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]