واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۷:۰ب.ظ)
ضرورت اداره واحدهاي توليدي آذربايجان غربي با مهندسي مديريت ارزش افزوده رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي بر لزوم بکارگيري تکنيک مهندسي مديريت ارزش افزوده در اداره واحدهاي توليدي استان براي افزايش رقابت پذيري در بازارهاي جهاني تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ جعفر صادق اسکندري در جلسه اي که با حضور برخي از مديران شرکت هاي دانش بنيان استان برگزار شد، با بيان اينکه مهندسي مديريت ارزش افزوده يکي از ابزارهاي مدرني است که امروزه در کشورهاي پيشرفته اجرا مي شود افزود: با توجه به اينکه اين تکنيک در کشور ما نيز در سال هاي اخير مطرح شده لذا اين سازمان در نظر دارد مهندسي مديريت ارزش افزوده را به عنوان رويکردي اثربخش در اداره واحدهاي توليدي استان پياده سازي کند.
وي اضافه کرد: بکارگيري مطلوب مهندسي مديريت ارزش افزوده موجب افزايش رقابت پذيري محصولات توليدي استان دربازارها، کاهش قيمت تمام شده فعاليت هاي صنعتي و دستيابي به توسعه صنعتي پايدار در استان خواهد شد.
اسکندري بر اهميت شرکت هاي دانش بنيان در دنياي کسب و کار و اقتصاد اشاره کرد و گفت: حمايت از شرکت هاي دانش بنيان مستقر در پارک علم و فناوري براي حضور در بازارهاي جهاني و بهره گيري مطلوب از ظرفيتهاي آنها ازديگر رويکردهاي اين سازمان در سالجاري است.
وي ادامه داد: برنامه خاصي را نيز براي احيا کميته صادرات محصولات و خدمات دانش بنيان در بخش هاي صنعت، معدن، تجارت، خدمات و واحدهاي صنفي توليدي با بهره گيري از توان علمي متخصصان بومي استان به ويژه پارک علم و فناوري تدارک ديده ايم که اميدواريم نتايج مثبت آن در 6 ماهه دوم سالجاري ديده شود.
دکتر حيدري رئيس پارک علم و فناوري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: درحال حاضر 30 شرکت در حوزه توليد کالاهاي دانش بنيان در بخش هاي صنعتي،خدماتي و کشاورزي در پارک علم و فناوري استان فعاليت مي کنند که دستاوردهاي مهمي را در حوزه فناوري و اقتصادي بدست آورده اند.
در اين جلسه مديران شرکت هاي دانش بنيان استان ضمن ارائه توضيحاتي در خصوص زمينه هاي فعاليت، دستاوردها و توليدات خود به بيان مسائل و مشکلات حوزه کاري خود پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]