تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820084279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنایع دستی حلقه رابط میراث فرهنگی و گردشگری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون فرماندار گنبدکاووس: صنایع دستی حلقه رابط میراث فرهنگی و گردشگری است گنبدکاووس- ایرنا- معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان گنبدکاووس گفت: صنایع دستی حلقه رابط میراث فرهنگی و گردشگری بوده و موجب توسعه مناطق است.


به گزارش ایرنا، ˈنورمحمد جعفری ˈ روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی صنایع دستی شهرستان گنبدکاووس افزود: صنایع دستی هر کشوری مهم ترین یکی از مهم ترین عوامل معرفی فرهنگ آن کشور است.
وی افزود: صنایع دستی یک هنر و صنعت است و از این صنعت می توان بیشترین استفاده را در جذب گردشگر و رونق اقتصادی محلی و ملی برد.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری گنبدکاووس گفت: با تهیه سند جامع توسعه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری می توان راهکارهای عملی تحقق آموزه اقتصاد و فرهنگ را عینیت بخشید.
جعفری با تاکید بر احداث بازارچه های محلی در سطح شهر گنبدکاووس، صنایع دستی را از جمله مشاغلی دانست که می تواند حضور پر رنگی در این بازارچه ها داشته باشد، ضمن اینکه احداث یک مکان دائم برای عرضه محصولات صنایع دستی از ضروریات است.
وی سهولت دسترسی عموم و بالاخص گردشگران به این مکان و احداث ان در جوار سایر جاذبه های شهرستان را در تقویت این بازارچه مثبت دانست.
وی گفت: باید با تحقیق ، آموزش، تولید ، بازاریابی و فروش صنایع دستی بازار محوری را در آموزش های فنی و حرفه ای گسترش داد.
در این جلسه که علاوه بر مسوولان جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان صنایع دستی حضور داشتند ، ضرورت توجه به پیشکسوتان صنایع دستی ، توجه به بیمه هنرمندان ، احداث فرهنگسرا، احداث بازارچه دایمی صنایع دستی ، ایجاد روحیه رقابت در میان هنرمندان جوان ، حفظ اصالت صنایع دستی و فعال شدن تعاونی های مربوط به صنایع دستی مورد بررسی قرار گرفت.
/600/622/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن