واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۸:۵۷ق.ظ)
عطاريان در ديدار با هيئتي از سازمان بين المللي کار تاکيد کرد: حضور چشمگير زنان ايراني در عرصه هاي مختلف اقتصادي، صنعتي، کشاورزي مدير عامل صندوق بازنشستگي کشوري تاکيد کرد: زنان در عرصه هاي مختلف اقتصادي ،صنعتي ،کشاورزي حضور چشمگيري دارند به طوري که 28 درصد از زنان کشورمان در بخش کشاورزي 23 درصد در بخش صنعت ،48 درصد دربخش خدمات عمومي فعاليت دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، ايراندخت عطاريان در ديدار با هيئتي از سازمان بين المللي کار اظهار داشت : پيشرفت و ارتقاء چمشگير موفقيت زنان در طول ساليان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي موضوعي غير قابل انکار و مرهون رويکرد ها ،ديدگاهها و برنامه هاي کلان کشور در زمينه توسعه فرهنگي ،اجتماعي و اقتصادي بوده است.
عطاريان ادامه داد: زنان سهم قابل توجهي از جمعيت کشور ايران به خود اختصاص داده اند که براساس آخرين آمارهاي اعلام شد 49 درصد از جمعيت کشور را شامل است.
وي تاکيد کرد: زنان در عرصه هاي مختلف اقتصادي ،صنعتي ،کشاورزي حضور چشمگيري دارند به طوري که 28 درصد از زنان کشورمان در بخش کشاورزي 23 درصد در بخش صنعت ،48 درصد دربخش خدمات عمومي فعاليت دارند.
عطاريان بر تاثير نگرش عميق امام راحل و عظيم الشان انقلاب اسلامي حضرت امام خميني ومنويات حکيمانه مقام معظم رهبري را دررشد و شکوفايي زنان در حوزه هاي مختلف سياسي، اجتماعي ، اقتصادي وفرهنگي تاکيد کرد .
وي با اشاره به بخشي از شکل گيري صندوق بازنشستگي کشوري و ضرورت حمايت ازمستخدمين دولت در مقابل پيري ،فوت واز کارافتادگي کارکنان دولت . کارآمد کردن ذخاير وسرمايه گذاري ها و برقراري تعامل مناسب با مشترکين و مخاطبين را از مهمترين رويکرد هاي صندوق بازنشستگي کشوري عنوان کرد.
مدير عامل صندوق بازنشستگي کشوري توجه به وضعيت معيشتي بازنشستگان ،پرداخت وام ضروري ،برگزاري تورهاي زيارتي وسياحتي، اجراي بيمه تکميلي درمان، اجراي بيمه عمر وحوادث بازنشستگان با کمک دولت ،احداث وتوسعه خانه هاي اميد و تمهيدات اجراي نظام نوين بازنشستگي چند لايه را از مهمترين اقدامات و عملکرد صندوق بر شمرد.
در اين ديدار خانم کلئوپاترا دومبيا هنري مديرکل دپارتمان هاي استانداردهاي بين المللي کار(ILO) اظهار داشت: بسيار خوشحالم که کشور ايران در جهت رفع موانع و محدوديت هاي تبعيض جنسيتي در حوزه کار و مديريت در حال تلاش و پيشرفت است.
خانم هنري با ابراز خوشنودي از هدف گذاري بر جامعه زنان در بحث اشتغال ادامه داد بايد سهم زنان را در افزايش ارزش افزوده در بخش هاي مختلف جامعه را جدي گرفت.
وي ادامه داد: سرمايه گذاري بلندمدت در حوزه اشتغال زنان قطعاً در بهبود و افزايش روندمشارکت اقتصادي زنان کمک شاياني خواهد کرد.
خانم هنري به موضوع اجراي مقاوله نامه شماره 111 (تبعيض در اشتغال و حرفه) در جمهوري اسلامي ايران اشاره و اظهار داشت: اين موضوع در جمهوري اسلامي ايران از سال 1985 در اجلاسيه هاي مختلف مطرح شده که اقدامات مثبت و مساعد مسئولين ايران به نتايج قابل قبولي دست يافته است.
وي يکي از وظايف اصلي سازمان بين المللي کار را تصويب استانداردهاي بين المللي کار دانست که اين سازمان داراي يک ويژگي خاص و منحصر به فرد سه جانبه گرايي متشکل از گروههاي دولت، کارگر و کارفرماست که به گفته وي ILO تنها نهاد و ارگان بين المللي است که هرسه گروه دولت ها، کارفرمايان و کارگروهان را در شرايط مساوي و با حقوق يکسان و برابر گرد هم مي آورد. تا در خصوص مسائل و موضوعات مرتبط با کار و اموراجتماعي به بحث و تصميم گيري بپردازند.
خانم هنري نقش ممتاز و برجسته خانم عطاريان را در هدايت وراهبري صندوق بازنشستگي کشوري ستود و ازوي نماد موفق حضور زنان درعرصه مديريت کلان کشور يادکرد.
وي در پايان گفت: حق برخورداري از بازنشستگي مي تواند امنيت را در جامعه به ارمغان بياورد و سيستم هاي نظارتي بين المللي برخورداري از حق بازنشستگي و تامين اجتماعي را مدنظر قرار مي دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]