محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846340718
تعامل سازنده با جهان از دریچه سازمان های اقتصادی و مالی بین المللی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تعامل سازنده با جهان از دریچه سازمان های اقتصادی و مالی بین المللی تهران- ایرنا- گسترش همکاری های ایران و سازمان های اقتصادی و مالی بین المللی می تواند زمینه ساز تعامل بهینه با اقتصاد جهانی و نیز بهره جویی بیشینه از مزیت های این تعامل باشد.
روابط ایران با سازمان های مالی و اقتصادی بین المللی بویژه بانک جهانی در روزهای گذشته مورد توجه رسانه ها و ناظران بوده است. تازه ترین خبر در ارتباط با این موضوع، اعلان معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در زمینه تسویه حساب کامل با بانک جهانی است.
به گزارش سیزدهم اردیبهشت ماه خبرگزاری جمهوری اسلامی، «بهروز علیشیری» معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان سرمایه گذاری ایران، از ایجاد شرایطی تازه در روابط ایران و بانک جهانی خبر داده است.
به گفته علیشیری پس از رفع برخی موانع ارتباط های مالی و نقل و انتقال پول که به دلیل تحریم ها ایجاد شده بود، ایران توانسته است قسط های عقب افتاده مربوط به تسهیلات بانک جهانی را پرداخت کند.
به گفته علیشیری در شرایط تازه و پس از تسویه حساب ایران با بانک جهانی، خط اعتباری نوینی برای بهره جویی کشورمان از تسهیلات این سازمان ایجاد شده است.
از دید ناظران، رفع گام به گام مشکلات پیش روی ارتباط ایران با اقتصاد جهانی و سازمان های پولی و مالی، نمودی از آغاز روند فروکش کردن چالش های اقتصادی ایران در عرصه بین المللی است؛ چالش هایی که در سال های گذشته زیان های فراوانی از جمله کاهش سرمایه گذاری های خارجی در کشورمان را به دنبال داشته است.
اذعان برخی نهادها و موسسه های اعتبارسنجی بین المللی به بهبود چشم انداز فعالیت های اقتصادی در ایران نیز نشانه هایی از حرکت ساختار اقتصاد کشور به سمت بسامان شدن را آشکار می سازد.
در این پیوند، تارنمای «صدای آلمان» هشتم اردیبهشت ماه به نقل از موسسه اعتبارسنجی بین المللی «کاپیتال اینتلیجنس» (Capital Intelligence) اعلام کرد: اقتصاد ایران در حال حرکت از وضعیت منفی به باثبات است.
این موسسه، دستیابی تهران و گروه 1+5 به توافق بر سر پرونده فعالیت های (صلح آمیز) هسته ای ایران و تعلیق بخشی از تحریم ها را از مهمترین دلایل این دگرگونی وضعیت برشمرده است؛ توافقی که پیامدهایی چون افزایش درآمدهای نفتی و آزاد شدن بخشی از درآمدهای مسدود شده ایران را به دنبال داشته است.
کاپیتال اینتلیجنس روی کار آمدن دولت تازه و مدیریت بهتر در عرصه اقتصاد کلان را به عنوان مهمترین دلایل داخلی حرکت ساختار اقتصاد ایران به سمت ثبات بیشتر قلمداد کرده است.
این موسسه همچنین پیش بینی کرده که ارزش ریال در برابر دیگر ارزهای خارجی تقویت شده و تورم نیز تا 2 سال دیگر به 20 درصد خواهد رسید.
پیش از این، مقام های دولت تازه نرخ تورم در سال 1392 را 40 درصد اعلام کرده و وعده داده بودند که این نرخ را در سال 1393 در مرز 25 درصد کنترل می کنند.
با این حال، ایران برای رویارویی با مشکلات داخلی ساختار اقتصادی و نیز رفع موانع تعامل با اقتصاد بین الملل همچنان راه درازی پیش رو دارد.
ناظران یکی از راهکارهای موثر در این زمینه را افزایش همکاری با سازمان های مالی و پولی بین المللی برمی شمرند که می تواند دریچه ای به سمت گسترش روابط با اقتصاد جهانی و دربردارنده مزایای بسیاری باشد.
**ایران و سازمان های مالی و پولی بین المللی
در سال های گذشته، ایران در رابطه با سازمان های پولی، مالی و نهادهای اقتصادی بین المللی روند پرفراز و نشیبی را پیموده است.
با وجود مشارکت فعال ایران در گردهمایی های اعضای نظام مالی جهانی در دهه های پس از جنگ جهانی دوم، همکاری های ایران با این سازمان ها در وضعیتی کمینه قرار دارد.
به عنوان مثال، با وجود ارایه درخواست ایران برای عضویت در «سازمان تجارت جهانی» (WTO) در سال 1375، همچنان وضعیت پیوند کشورمان با بزرگترین مجمع اقتصادی جهان به صورت عضو ناظر است.
این در حالی است که در سال های گذشته بزرگترین اقتصادهای غیر عضو همچون روسیه و عربستان سعودی نیز به این سازمان پیوسته اند و ایران در شرایط کنونی بزرگترین اقتصاد خارج از سازمان تجارت جهانی به شمار می رود.
در این پیوند، بانک جهانی نهم اردیبهشت ماه، رده بندی و سهم 199 کشور جهان در اقتصاد 90هزار میلیارد دلاری جهان در سال 2011 میلادی را اعلام کرد.
بر پایه گزارش تازه بانک جهانی، ایران در سال 2011 با تولید ناخالص داخلی یک تریلیون و 26میلیارد دلاری (بر پایه شاخص قدرت خرید یا PPP) سهمی 1.4 درصدی در اقتصاد جهان داشته است. همچنین این میزان تولید ناخالص داخلی، ایران را در رده هجدهم جهان قرار داده است.
«صندوق بین المللی پول» (IMF) دیگر سازمان مهم پولی بین المللی است که در سال های گذشته، همکاری های خود را با کشورمان کاهش داده است.
این در حالی است که این صندوق در طول سال های پس از شروع بحران جهانی اقتصاد (1387 خورشیدی)، از مهمترین منابع اعطای وام و اعتبارات بین المللی به شماری از کشورهای بحران زده بوده است.
با توجه به بایسته های افزایش سطح همکاری ها با صندوق بین المللی پول در فضای تازه سیاست خارجی ایران، «حسن روحانی» رییس جمهوری، دوم مهرماه سال گذشته در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با «کریستین لاگارد» دیدار کرد و راه های گسترش روابط با این صندوق را مورد بررسی قرار داد.
در پی این دیدار، هیاتی از صندوق بین المللی پول در روزهای آغازین بهمن ماه سال گذشته به ایران سفر کرد تا پس از نزدیک به 2 سال، ارزیابی تازه ای از اقتصاد کشورمان صورت دهد.
در مورد بانک جهانی که سومین نهاد مهم اقتصادی- مالی بین المللی به شمار می رود باید گفت ایران از سال 1324 به طور رسمی در این سازمان عضو بوده و از امکانات مالی آن برای انجام طرح هایی در زمینه آبرسانی، راه و ترابری، تامین امکانات بهداشتی- درمانی و ... در سال های قبل از انقلاب و نیز پس از آن بهره جسته است.
با این حال روابط و همکاری های ایران با این نهاد نیز در سال های گذشته زیر تاثیر چالش های بین المللی و جبهه بندی کشورهای غربی علیه کشورمان قرار داشته است.
** ایران و مزیت های همکاری با سازمان های پولی و مالی جهانی
گسترش همکاری ها با نهادهای اقتصادی بین المللی در گام نخست می تواند اطمینان از دست رفته برخی سرمایه گذاران مالی و فنی نسبت به کنشگری فعالانه در ساختار اقتصادی ایران را بازگرداند.
همچنان که گفته شد، ایران در یک دهه گذشته تا حد زیادی از امکانات سازمان هایی چون بانک جهانی و صندوق بین المللی پول بی بهره بوده و به نسبت بسیاری از کشورهای دیگر نتوانسته آنچنان که باید در جذب تسهیلات و منابع مالی مورد نیاز خود موفق عمل کند.
به این ترتیب، سازمان های مالی و پولی بین المللی می توانند به منابعی برای تامین هزینه های ارزی طرح های صنعتی و عمرانی و نیز برنامه های حمایت اجتماعی دولت تبدیل شوند.
مزیت دیگر گسترش این همکاری ها، بهره جویی از مشاوره های کارشناسانه و تخصصی سازمان های یاد شده است.
در مجموع همکاری با سازمان های یاد شده می تواند با کمک به رفع برخی چالش های اقتصادی پیش روی کشور در عرصه بین المللی و نیز داخلی، مسیر تعامل سازنده با جهان را هموارتر سازد.
از محمد کاظمی - گروه تحقیق و تفسیر خبر
تحقیق**9279**1358
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
تکرار/ پدر علم حسابداری مطرح کرد استاندارد حسابداری بینالمللی گزارشگری مالی دریچهای برای جهانی شدن
تکرار پدر علم حسابداری مطرح کرداستاندارد حسابداری بینالمللی گزارشگری مالی دریچهای برای جهانی شدنپدر حسابداری با اشاره به اینکه با اجرای استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی ایران به سمت جهانی شدن در این حرفه پیش خواهد رفت گفت حدود ۳۰ سال از آنچه در خارج کشور میگذرد عقب هسپدر علم حسابداری مطرح کرد استاندارد حسابداری بینالمللی گزارشگری مالی دریچهای برای جهانی شدن
پدر علم حسابداری مطرح کرداستاندارد حسابداری بینالمللی گزارشگری مالی دریچهای برای جهانی شدنپدر علم حسابداری با اشاره به اینکه با اجرای استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی ایران به سمت جهانی شدن در این حرفه پیش خواهد رفت گفت حدود ۳۰ سال از آنچه در خارج کشور میگذرد عقب هستیمتکرار/ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کرد ضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی/ تعامل
تکرار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کردضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی تعامل اقتصاد ایران با دنیا افزایش مییابدرئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید براینکه ضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی بر کسی پوشیده نیست گفت در آینرئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کرد ضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی/ تعامل اقتصاد
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کردضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی تعامل اقتصاد ایران با دنیا افزایش مییابدرئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید براینکه ضرورت استفاده از استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی بر کسی پوشیده نیست گفت در آینده تعامتکرار/ عضو هیأتمدیره سازمان بورس و اوراق بهادار تغییر استاندارد ملی از سال جاری به استاندارد بینالمللی گزارش
تکرار عضو هیأتمدیره سازمان بورس و اوراق بهادارتغییر استاندارد ملی از سال جاری به استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی کلید خوردمعاون نظارت بر ناشران بورس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اقدامات و برنامههای سازمان بورس در خصوص استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی گفت اسعضو هیأتمدیره سازمان بورس و اوراق بهادار تغییر استاندارد ملی از سال جاری به استاندارد بینالمللی گزارشگری مال
عضو هیأتمدیره سازمان بورس و اوراق بهادارتغییر استاندارد ملی از سال جاری به استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی کلید خوردمعاون نظارت بر ناشران بورس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اقدامات و برنامههای سازمان بورس در خصوص استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی گفت استفاده اضرورت افزایش تعامل اقتصادی با دنیا با استانداردهای بین المللی گزارشگری
صالح آبادی ضرورت افزایش تعامل اقتصادی با دنیا با استانداردهای بین المللی گزارشگری تهران - ایرنا - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت اکنون ضرورت استفاده از استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی بر کسی پوشیده نیست و این امر تعاملات بیشتری را با دنیا به همراه خواهد داشت به گزارشدبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری آموزش استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی به کانون نهادها واگذار شد
دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاریآموزش استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی به کانون نهادها واگذار شددبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری با اشاره به اینکه پس از مصوبه سازمان بورس و اوراق بهادار برگزاری آموزشهای لازم مربوط به استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی به کانون نهادها واگذارحکمرانی اینترنت در جهان باید بینالمللی شود
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۶ دبیر شورای عالی فضای مجازی بر اصلاح حکمرانی اینترنت در جهان و تبدیل آن به حکمرانی بین المللی تاکید کرد به گزارش ایسنا محمدحسن انتظاری - دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور - با اشاره به برگزاری نشست بین المللی آینده حکمرانی اینترنتنماینده مجلس: خشک شدن بلوط ایلام در سازمان های بین المللی طرح می شود
نماینده مجلس خشک شدن بلوط ایلام در سازمان های بین المللی طرح می شود ایلام- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه وبودجه وامور محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد موضوع خشکیدگی گسترده جنگل های بلوط استان ایلام قرار است در سازمان ها و مجامع بین المللی طرح و پی گیری شود علی محمد احمدی روزنماینده مجلس: خشکیدگی بلوط ایلام در سازمان های بین المللی طرح می شود
نماینده مجلس خشکیدگی بلوط ایلام در سازمان های بین المللی طرح می شود ایلام- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه و بودجه و امور محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد موضوع خشکیدگی گسترده جنگل های بلوط استان ایلام قرار است در سازمان های و مجامع بین المللی طرح و پی گیری شود علی محمد احمدی رسومین همایش بین المللی معماری معاصر؛ گفتگوی ایران و جهان برگزار می شود
سومین همایش بین المللی معماری معاصر گفتگوی ایران و جهان برگزار می شود سومین همایش بین المللی معماری معاصر گفتگوی ایران و جهان سه شنبه و چهارشنبه 23 و 24 اردیبهشت ماه 1393در سالن اصلی مرکز همایش های برج میلاد تهران سالن حافظ و به مدت دو روز برگزار خواهد شد به گزارش خبصندوق بین المللی پول:رشد اقتصادی آسیا دوبرابر کشورهای پیشرفته می شود
صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی آسیا دوبرابر کشورهای پیشرفته می شود تهران-ایرنا- صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی آسیا را در سال جاری میلادی بیش از دو برابر کشورهای پیشرفته و نرخ رشد کشورهای نوظهور آسیا شامل چین و هند را سه برابر کشورهای توسعه یافته برآورد کرد به گزارش پایگرئیس سازمان مالیاتی خبر داد ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی برای شناسایی دقیق دریافت مالیات
رئیس سازمان مالیاتی خبر دادایجاد بانک اطلاعات اقتصادی برای شناسایی دقیق دریافت مالیاترئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی در سازمان امور مالیاتی برای شناسایی دقیق افراد جهت دریافت مالیات خبر داد به گزارش فارس به نقل از سازمان مالیاتی رئیس کل سازمان امورصندوق بینالمللی پول اعلام کرد پیشبینی رشد اقتصادی 5.4 درصدی آسیا در 2014
صندوق بینالمللی پول اعلام کردپیشبینی رشد اقتصادی 5 4 درصدی آسیا در 2014صندوق بینالمللی پول طی آخرین گزارش خود نسبت به شرایط اقتصادی آسیا رشد اقتصادی معادل 5 4 درصدی را برای این قاره پیشبینی کرد به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا صندوق بین الم10 اردیبهشت در تهران سمینار تحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی در دوره گذار به محیط کسب و کار بینالمللی برگز
10 اردیبهشت در تهرانسمینار تحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی در دوره گذار به محیط کسب و کار بینالمللی برگزار می شودسمینارتحولات پیش روی حرفه حسابداری و مالی در دوره گذار به محیط کسب و کار بین المللی 10 اردیبهشت ماه در پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار می شود به گزارش خبرگزاری فابين المللي شدن صورت هاي مالي بازار سرمايه در سال 95
۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۰ ۳۵ق ظ بين المللي شدن صورت هاي مالي بازار سرمايه در سال 95 رييس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت لازمه تشکيل بازار سرمايه بين المللي استفاده از يک زبان گزارشگري مالي واحد است و استفاده از زبان گزارشگري XBRL در ايران آغاز شده است و مصمم هستيم اين امر را به مرور-
اقتصادی
پربازدیدترینها