تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837801187
احمد پورنجاتی: دولت روحانی شبیه یک آتش نشان عمل کرده است/ سیستم رسانهای دولت لکنت دارد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
احمد پورنجاتی: دولت روحانی شبیه یک آتش نشان عمل کرده است/ سیستم رسانهای دولت لکنت دارد
احمد پورنجاتی،رئیس اسبق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است نباید از ترس اینکه دشمنان و یا رقیب سیاسی سوء استفاده کند دست از نقد کشید و حقایق را باز گو نکرد.
به گزارش نامه نیوز، وی در گفت و گو با «قانون» مشکلات دولت در حوزه رسانه و سیاست داخلی را مورد بررسی قرار می دهد. مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید؛
در ابتدای روی کار آمدن دولت، شما یک سری انتقادها به تیم دولت داشتید و آن را در فضای مجازی انتشار دادید که سبب سوء استفاده مخالفان دولت شد و بیان میکردند به دلیل اینکه شما جایی در کابینه روحانی ندارید دست به این نقدها زدید، پاسخی به این اتهامات دارید؟
من بعد از مجلس ششم تصمیم گرفتم که به عنوان بازنشسته اداری و نه سیاسی مسئولیتی بر عهده نگیرم و به فعالیتهای مدنی و اجتماعی بپردازم و نگاهی به دولت نداشتم. این بحث منحصر به این دولت نیست بلکه دردولت احتمالی مهندس موسوی که بنده در ستاد ایشان کار میکردم نیز قصد نداشتم مسئولیت بگیرم. در مورد دولت آقای روحانی نیز قبل از اینکه ایشان مسئولیتی بر عهده بگیرند، شخص رئیس جمهور و همکاران ایشان پیشنهادهای زیادی را با من مطرح کردند و بنده ترجیح دادم به عنوان کمک کننده دولت از دور به آنها کمک کنم.
در مورد نقدها چطور، توضیح میدهید؟
موضع گیریهایی هم که بنده داشتم اصلاحی بوده است از این به بعد نیز ادامه دارد و اینکه دیگران چه برداشتی میکنند اهمیتی ندارد.
این عقیده شماست که اهمیتی ندارد ولی وقتی این اعتراضها دستمایهای برای هجمه به دولت شود، جای تامل ندارد؟
من با این تئوری که به بهانه سوء استفاده رقیب سیاسی یا دشمن، حقیقتی پوشانده شود مخالفم و نباید به عنوان مصلحت یا پیشگیری از سوءاستفاده حرف حق را نزد. شما در مسائل کلان هم میبینید که در برخی از اوقات میگویند شما خیلی حرفها را در فضای کنونی نباید بزنید تا مورد سوء استفاده دشمن قرار نگیرد که این تفکر و تئوری نیز اشتباه است و من با این نیز مخالفم. هزینه سوء استفاده رقیب سیاسی خیلی کمتر از هزینهای است که ما در مخدوش کردن افکار عمومی با ندادن اطلاعات میپردازیم.
رسانهها و صاحبان افکارعمومی از تیم رسانهای رئیس جمهور انتقاد دارند و معتقدند مقصر بعضی مشکلات که برای دولت پیش میآید، ضعف کاری آنهاست، نظر شما چیست؟
بله درست است. نه تنها در این دوران بلکه از بعد از دوم خرداد ۷۶ فضای دوگانهای به وجود آمد که انتخابی بود و فرصت ارزیابی را در میان افکار عمومی فراهم کرد و دولتها باید بتوانند پیام مورد نظر خود را به افکار عمومی برسانند و بازخورد افکار را بگیرند و این ساز وکار ارتباطی دولت از دو آسیب بزرگ همواره رنج برده است. اول یا دولتها انتظار داشتند که رسانهها فقط از دولت حمایت کنند و اخباری را به یاد مردم نیاورند و یا در کنار آن توجیه کنند. برای مثال در زمان احمدینژاد ما این بحث را در دولت ایشان میدیدیم و وقتی که دولت باید شرایط را برای رسانهها آماده میکرد، شده بود اولین شکایت کننده رسانهها.
یا برعکس در این زمان یا مانند دوران آقای خاتمی ارتباط رسانهای دچار لکنت است و اشکال آن نیز به این بر میگردد که بیشترین سرمایه گذاری روی شخص رئیس جمهور است و برای مثال هر وقت آقای خاتمی یا آقای روحانی میآیند و صحبتی میکنند، پیام منتقل میشود و از زمان سخنان ایشان تا سخنرانی بعدی این ارتباط میان مردم و دولت خالی است.
به نظر شما مشکل کجاست؟
در ارتباط رسانهای دولت مشکل مهمی از لحاظ راهبرد و رویکرد وجود دارد و دولت احساس میکند به دلیل اعتماد و باوری که مردم به آن دارند، از همه چیز اطلاع دارد و این درست نیست در صورتیکه خبرها و دادههای غلط و نادرستی از گوشه و کنار وارد میشود و افکار را منحرف میکند.
سوال دیگر اینجاست که به نظر شما چرا دولت از روزنامههایی که سعی دارند مستقل باشند حمایت نمیکند و حتی از آنها شکایت نیز میکند آیا این رویکرد به حمایت رسانهای دولت ضربه نمیزند؟
بله، رویکردی که گفته شد یعنی اینکه آیا دولت باید بنشیند تا اتفاقی بیفتد و بعد پاسخگویی کند اشتباه است. دولت باید برای سرمایه اجتماعی خود استراتژی داشته باشد. دولت باید توجه داشته باشد واسطه ارتباط دولت با افکار عمومی رسانهها هستند و نه رسانههای بله قربان گو، بلکه آنهایی که به دنبال ایجاد ارتباط صادقانه میان مردم و دولت باشند و اگر این ارتباط نباشد، انگیزه رسانههای مستقل از اهداف سیاسی خاص که قصد کمک به دولت و افکار عمومی را دارند، تضعیف میشود.
این روند هزینههای دولت را بالا نمیبرد؟
من احساس میکنم اعتنایی که باید به رسانهها باشد در ساختار رسانهای دولت نیست. مهم این است که نوع نگرش و راهبرد رسانهای دولت باید تدوین شود و بگوید این سرمایه رسانهای بنده است و بنابراین باید ساز وکار رسانهای مشخصی داشته باشد. دولت باید برنامهها و محدودیتهای خود را به رسانه توضیح دهد و گرههای رسانههایی که در این راستا کار میکنند را باز کند. به نظر من هزینهای که برای جبران ناکارآمدی ارتباط رسانهای دولت صرف میشود چند برابر میزانی است که اگر از ابتدا ارتباط رسانهای درستی برقرار بود.
ایراد را از شخص میدانید یا از سیستم دولت؟
کل ساختار رسانهای دولت مشکل دارد. وقتی سازوکار نباشد نقش شخص نمایان میشود و اگر کسی خدایگان رسانه هم باشد و او را در ساختار فشلی قرار دهیم، نمیتواند مشکلی را حل کند و الان ما نه سیستم قابل قبولی داریم و نه شخص که بتواند این کار را به شکل صحیح انجام دهد. ما با یک مجمعالجزایر در ستاد رسانهای دولت مواجهیم و جزیره جزیره هر کدام برای خودشان داعیه دارند و سوال پیش میآید که آیا این افراد همه کار بلد هستند؟ البته برخی شاید به عنوان عنصر رسانهای متوسط یا کارشناس و مشاور به درد بخورند ولی عنصر رسانهای در امروز باید عنصر حرفهای باشد.
نمره سیاستهای رسانهای دولت که از نظر شما زیر ۱۰ بود، به رویکرد دولت در سیاست داخلی چه نمرهای میدهید؟
اگر اردیبهشت ۹۳ را با ۹۲ مقایسه و فرآیندی بررسی کنیم و ببینیم در چه شرایطی بودیم والان در کجا هستیم و از همه مهمتر رابطه افکار عمومی با دولت، حاکمیت و هم با گروههای مرجع مانند احزاب چگونه است اوضاع بهتراست. دولت روحانی از آغاز تا کنون شبیه یک آتشنشان عمل کرده است و در شرایطی که شما میبینید همه از آتش فرار میکنند دولت سعی میکند آتش را خاموش کند و از این منظر مانند آتشنشان کهگاه برای خاموش کردن آتش به قاب هنری با ارزشی را که در گوشه اتاق است نادیده میگیرد، به حرمتی که نابود میشود توجهی ندارد و فقط تلاش میکند آتش را خاموش کند، عمل میکند.
به نظر شما این رویکرد درست است؟
البته خیلی از اتفاقات را نباید نادیده گرفت و این جزو صورت حساب دولت باقی خواهد ماند. ولی باید توجه داشت روحانی هم در انتخابهایش و هم رویکردش و هم سکوتهای معنی داری که لج ما را نیز در میآورد از موضع تدبیر عمل میکند.
فکر نمیکنید از نظر افکار عمومی این صحبتها توجیه تلقی شود؟
من قصد توجیه ندارم و همیشه انتقاد و نقد داشتم و به دولت انتقال دادهام ولی به این موضوع توجه دارم که روحانی از یک موضع تدبیر عمل میکند. البته روحانی قصد ندارد خودش را به نشنیدن بزند، بلکه به دنبال آرام کردن فضا و آتش موجود است و دلیل آنکه جریان افراطی رقیب خیلی زود دست به حرکات انتحاری زده است این است که نتوانستند لج روحانی را در بیاورند و او را به حرکت واکنشی وادار کنند.
دلیل عملیات انتحاری افراطگرایان چیست؟
به نظر میرسد تندروها با رویکردی که از آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی دیدند تصور میکردند او در مقام مسئولیت نیز همانطور بیپرده عمل کند. ولی روحانی آنها را ناامید کرد و مدبرانه عمل میکند. آنها احساس میکردند اگر روحانی در همه مواضع سیاست داخلی پیش میرفت آسیب پذیرتر میشد. رویکردمخالفان دولت، عوامپسندانه است. به همین دلیل وقتی نطقی دارند واژههای این افراد بار فاخرمعنایی و مهمی در موضوع اداره کشور ندارد و سوال فلان نماینده را از وزیر نفت ببینید که آنقدر بیمایه و بیربط است که دنبال راهی میگردند تا سوال مطرح نشود و وقتی بحث رای گیری میشود میفهمم که رای از رای اعتماد بیشتر میشود و از اینکار جلوگیری میکنند.
این سیاست دولت تا چه حد موفق بوده ا ست؟
روحانی از این باب که راه جولان کمتری برای این نوع بازیهای کودکانه فراهم کرده و ظاهری از حرکت آرام و کمتر مورد قبول همه طیفهای تحول خواه داشته باشد تا اینجا با همه کم و کاستیهایی که داشته، قابل قبول است.
به نظر شما اینکه منتقدان تندروی دولت سوالهای بیمحتوایی را از وزرای مختلف مانند وزیر نفت و اطلاعات میکنند نیز در راستای درآوردن لج دولت است؟ یا تفکر دیگر دارند؟
از تحلیل رفتار و محتوای بیانی که ارائه میشود میتوان فهمید دو هدف دارند. در این مورد رفتار شتابزده میتواند برای منافع ملی خطرناک باشد. یکی جا خالی دادن این افراد از پرسشهای اساسی که به عملکرد ۸ سال اصولگرایان و احمدینژاد شبیه است و این افراد با قیل و قال سعی دارند فضا را به جایی ببرند که شما نتوانید سوال کنید و به جای اینکه به این مشکلات پاسخ دهند و به درست اجرا نشدن قانون در زمان ریاست آنان سعی دارند پیشدستی کنند و فضا را عوض کنند. هدف دوم اینکه سعی دارند دولت جای اینکه به کارهای خود برسد هر روز پرونده زیر بغل بزند و به مجلس برود و به سوالهای نامربوط پاسخ دهد. البته سوال حق نماینده است ولی اینکه برای مثال از یک معلم ریاضی در رابطه با آمیب سوال شود بسی جای تامل دارد و درست نیست.
نتیجه این برخورد چیست؟
نتیجه اینکه این وضعیت با دو هدف است اول فرسایش انرژی دولت و دوم فرار رو به جلو برای پاسخ ندادن به خرابکاریها و اشتباهاتی که درگذشته رخداده است.
به نظر شما جامعه اقبالی به این روشها دارد؟
به نظر میرسد که پرونده این تفکر و افراطیون کم توجه به منافع ملی بسته شده است. مگر اینکه یک گونه متفاوتی با آرایش جدید وارد میدان کنند. به نظر من مردم دیگر به افرادی که در مجلس هفتم تا نهم آنگونه با احمدینژاد برخورد کردند و دربست در اختیار دولت او بودند و در حال حاضر دربست در حال مخالفت با دولت روحانی هستند و در حال یقهگیریها هستند، اقبالی ندارند.
درچه صورتی حمایت مردم از دولت تحلیل خواهد رفت؟
باید توجه داشت که جامعه ما با کسی عهد اخوت نبسته است و دولت باید مراقب پیگیری مطالباتی باشد که جامعه داشته و یکی از مهمترین مسائلی که ما کمتر شاهد هستیم و باوجود اینکه روحانی تاکید موکد دارد که پای وعدههایم هستم این است. دولت چشم انداز روشن و قابل لمس و برنامه ریزی شدهای را به افکار عمومی منتقل نمیکند.
افزون بر این نکته نظرها، گفته ویژه و خاصی برای مخاطبان ما دارید؟
به عنوان یک ناظر میگویم و با نگاهی به آینده میگویم همه باید یک تعهد و توافق جمعی برای حفظ و استمرار فضای امید و آن چیزی که بعد از ۲۴خرداد۹۲ به وجود آمده است، داشته باشیم و باید آن را حفظ کنیم و نگذاریم که این راهروی ایجاد شده از بین برود شاید برخی اوقات به هم تنه بزنیم ولی نباید امید رااز بین ببریم.
1393/2/16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
پورنجاتی: سيستم رسانهاي دولت لكنت دارد
پورنجاتی سيستم رسانهاي دولت لكنت دارد سکوتهای معنی دار روحانی لج ما را نیز در میآورد تندروها برای فرار از پاسخ دادن فرافکنی میکنند کد خبر ۳۹۸۳۶۹ تاریخ انتشار ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۰ - 06 May 2014 احمد پورنجاتي رئيس اسبق كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي معتقد«دلواپسیهای» پرحاشیه حامیان احمدینژاد و سعید جلیلی علیه دولت/ روحانی چه زمانی عصبانی میشود؟
دلواپسیهای پرحاشیه حامیان احمدینژاد و سعید جلیلی علیه دولت روحانی چه زمانی عصبانی میشود هر اندازه روحانی بر مدار نجابت و صبر حرکت می کند تندروها بی پرواتر و عصبانی تر می شوند افراطیونی منتقد که آشکارا دلواپس جایگاه متزلزل و رو به زوال شان در سپهر سیاست ایران هستند و به هراتهامات و انتقادات وزیر اقتصاد احمدی نژاد به دولت روحانی
اتهامات و انتقادات وزیر اقتصاد احمدی نژاد به دولت روحانی مواردی که فعلا وجود داررد عکس هایی است که منتشر شده و بابک زنجانی گفته است که برای بانک مرکزی در دوره آقای هاشمی ارز می فروخته است سرایدار ساختمان ما تنها کسی در ساختمان بود که از سبد کالایی بهره مند نشد یعنی دقیقا فقیرعملکرد دولت یازدهم همان خط احمدینژاد است
دبیرکل حزب مردمسالاری عملکرد دولت یازدهم همان خط احمدینژاد است دبیرکل حزب مردمسالاری با اشاره به روند هدفمندسازی یارانهها گفت وزیر اقتصاد از شناسایی 10 میلیون ثروتمند خبر داده و پس از ثبتنام 73 میلیون نفر مسئولان میگویند به همه یارانه میدهیم این همان ادامه خط احمدینژادزنان دولتمرد، از دولت احمدینژاد تا دولت روحانی
زنان دولتمرد از دولت احمدینژاد تا دولت روحانی جامعه > شهری - حضور زنان در رده های بالای مدیریت دولتی حداقل در دو دهه گذشته و پس از جنگ روند افزایش داشته است هرچند که در دولت دوم محمود احمدینژاد یک زن به وزارت هم رسید اما حضور زنان در رده های مختلف مدیریتی اهمیتفرماندار اردبیل : نخبگان عملکرد دولت گذشته و دولت روحانی را نقد کنند
فرماندار اردبیل نخبگان عملکرد دولت گذشته و دولت روحانی را نقد کنند اردبیل - ایرنا- فرماندار اردبیل گفت دولت یازدهم از نقد استقبال می کند و واهمه ای از زیر ذره بین قرار گرفتن عملکردش ندارد پس بهتر است نخبگان هم عملکرد این دولت وهم دولت های گذشته را به نقد بکشند به گزارش خبرنگروحانی: علیه رییس جمهور CD پخش میکنند با نشانی/ اهل شکایت نیستیم، فقط به آنها گفتم این قسمت CD ناصحیح است/ مخ
روحانی علیه رییس جمهور CD پخش میکنند با نشانی اهل شکایت نیستیم فقط به آنها گفتم این قسمت CD ناصحیح است مخالفان این دولت آزادند بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم آزاد باشند در شرایطی که جریان تندروی مخالف دولت - که عمدهی این افراد از اعضای جبهه پایداری هستند - از هر بکواکبیان در قوچان: عملکرد دولت یازدهم در هدفمندسازی یارانهها همان خط احمدینژاد است
کواکبیان در قوچان عملکرد دولت یازدهم در هدفمندسازی یارانهها همان خط احمدینژاد استدبیرکل حزب مردمسالاری با اشاره به روند هدفمندسازی یارانهها گفت وزیر اقتصاد از شناسایی 10 میلیون ثروتمند خبر داده و پس از ثبتنام 73 میلیون نفر میگویند به همه یارانه میدهیم این همان ادامه خط امجوز روحانی برای اشتغال ۵ بازنشسته ديگر/ لغو بخشنامه دولت احمدینژاد
مجوز روحانی برای اشتغال ۵ بازنشسته ديگر لغو بخشنامه دولت احمدینژادبه گزارش آخرین نیوز روزنامه خراسان نوشت مجوز رئيس جمهور براي اشتغال ۵ بازنشسته ديگربر اساس مصوبه وزيران عضو کميسيون امور اجتماعي و دولت الکترونيک که به استناد ماده ۴۱قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مورد بررحسین مرعشی: دولت روحانی باید قاطعانه می ایستاد و یارانه ها را قطع می کرد /احمدینژاد به دنبال قدرت بود و به ری
حسین مرعشی دولت روحانی باید قاطعانه می ایستاد و یارانه ها را قطع می کرد احمدینژاد به دنبال قدرت بود و به ریاستجمهوری قانع نبود پرداخت یارانه به مردم یک روند اشتباهی بود که توسط دولت آقای احمدینژاد کلید خورد و نباید ادامه پیدا میکرد به گزارش نامه نیوز روزنامه آرمان در گفتگانبارلویی در پاسخ به اظهارات منتسب به هاشمی: ذخایر طلا و ارز دولت روحانی بینظیر بود/ در زمان احمدینژاد وارد
انبارلویی در پاسخ به اظهارات منتسب به هاشمی ذخایر طلا و ارز دولت روحانی بینظیر بود در زمان احمدینژاد وارد باشگاه هوافضای جهان شدیم بحران اقتصادی کجاست انبارلویی تصریح کرد ما در دولت گذشته وارد باشگاه هوافضای جهان شدیم ما جزو 10 کشور پیشرفته جهان در این زمینه هستیم و در فناوآمار مقدماتی از عملکرد صنعت بیمه در سال ۹۲ نشان میدهد کاهش سهم بخش دولتی از حق بیمهها/ افزایش ۳۵ درصدی پردا
آمار مقدماتی از عملکرد صنعت بیمه در سال ۹۲ نشان میدهدکاهش سهم بخش دولتی از حق بیمهها افزایش ۳۵ درصدی پرداخت خسارتهاآمار مقدماتی عملکرد شرکتهای بیمه در سال ۱۳۹۲ از تولید ۱۶۵ ۷ هزار میلیارد ریال حق بیمه و پرداخت ۱۰۶ ۲ هزار میلیارد ریال خسارت به بیمهگذاران حکایت دارد به گزارتغییرات روسای دانشگاهها در دولت روحانی کمتر از دولت احمدی نژاد
تغییرات روسای دانشگاهها در دولت روحانی کمتر از دولت احمدی نژاد آفتاب روزنامه ایران نوشت در طول هفت ماه آخر سال 1392 از مجموع 101 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم تنها 38 رئیس دانشگاه یعنی کمی کمتر از 38درصد از دانشگاهها دچار تغییر مدیریتی شدهاند حال آنکه در مدت مشابه در دولت نهممطهری: در سال 87عدهای کاسه داغ تر از آش گفتند که دل آقا با احمدینژاد است/خطاهای موسوی و کروبی عکسالعمل کاره
مطهری در سال 87عدهای کاسه داغ تر از آش گفتند که دل آقا با احمدینژاد است خطاهای موسوی و کروبی عکسالعمل کارهایی بود که دولت احمدینژاد انجام میداد نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه حقوق شهروندی و حقوق بشر در کشور خاطرنشان کرد که بایدها و اساس آزادی درزنان دولتمرد، از دولت احمدی نژاد تا روحانی
زنان دولتمرد از دولت احمدی نژاد تا روحانیروحانی که در ابتدای حضور در دولت درباره حضور نداشتن زنان در پست وزارت گفته بود زنان نباید به تنها یک پست وزارت در دولت اکتفا کنند علاوه بر سه معاون خود عملا در لایه های بالایی وزارتخانه ها از مدیران زن به خوبی استفاده کردحضور زنانوقتی وزرای روحانی در طول 9 ماه به اندازه 2 و نیم سال دولت احمدینژاد کارت زرد گرفتند/ سنگهای بزرگ اقلیت تندرو
وقتی وزرای روحانی در طول 9 ماه به اندازه 2 و نیم سال دولت احمدینژاد کارت زرد گرفتند سنگهای بزرگ اقلیت تندرو مجلس نهم زیر پای روحانی جدول دولت روحانی در 9 آغازین خود چهار کارت زرد را از مجلس شورای اسلامی دریافت کرده است و این در حالی است که وزرای دولت دهم در 4 سال دوران این دتوقیف در دولت احمدینژاد،انتشار در دولت روحانی/«اعتدال و پیروزی» هاشمی رفسنجانی به نمایشگاه کتاب رسی
توقیف در دولت احمدینژاد انتشار در دولت روحانی اعتدال و پیروزی هاشمی رفسنجانی به نمایشگاه کتاب رسید فرهنگ > ادبیات - امسال در نمایشگاه کتاب مجموعهای 14جلدی از خاطرات آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام عرضه میشود به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین این-
گوناگون
پربازدیدترینها