محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826977771
فرماندار: جاذبه های گردشگری آستارا با برگزاری جشنواره های متعدد معرفی می شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار: جاذبه های گردشگری آستارا با برگزاری جشنواره های متعدد معرفی می شود آستارا ـ ایرنا ـ فرماندار شهرستان آستارا اعلام کرد: جاذبه ها و قابلیت های گردشگری و فرهنگی این شهرستان با برگزاری جشنواره های متعدد در سطح ملی و استانی معرفی می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیروس شفقی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره گیاهان دارویی و گل گاوزبان افزود: شهرستان آستارا در همه زمینه های گردشگری سلامت ، گردشگری طبیعت ، گردشگری تجاری و توریسم تفریحی ساحلی و جنگلی قابلیت های زیادی دارد که برای معرفی هر کدام از این قابلیت ها ، جشنواره های متعدد طراحی و به اجرا در می آید.
وی با تاکید بر برگزاری و اجرای مناسب جشنواره گیاهان دارویی آستارا گفت: علاوه بر جنبه های تبلیغاتی ، سایر قابلیت های گردشگری و فرهنگی آستارا و همچنین مباحث علمی و تخصصی در این زمینه نیز باید در کنار برگزاری این رویداد اجتماعی و فرهنگی مد نظر قرار گیرد.
شفقی همچنین بیان کرد: در استان گیلان به بحث تولید و فرآوری گیاهان دارویی چندان توجهی نشده در حالی که به علت تنوع گیاهی ، این استان می تواند یکی از قطب های تولید ، فرآوری و حتی صادرات گیاهان دارویی باشد.
وی با اشاره به وجود 11 اقلیم از 14 اقلیم جغرافیای جهانی و نیز300 روز آفتابی در کشور و نیز اختلاف دمایی 40 تا 50 درجه سانتیگراد همزمان در کشور افزود: این ظرفیت ها باعث تنوع رشد گیاهان دارویی در کشور و به خصوص در استان گیلان شده است.
وی گیاهان دارویی را فرصت طلایی شهرستان آستارا و استان گیلان برشمرد و گفت: ما باید از همه ظرفیت های بومی و محلی خود در زمینه گردشگری و توسعه اقتصادی بهره بگیریم.
شفقی شهرستان آستارا را با توجه به رویش انواع متعدد گیاهان دارویی جزو مناطق مستعد برای توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی ذکر کرد و گفت: تولید و فروش گیاهان دارویی می تواند نقش موثری در افزایش درآمد و رفاه روستاییان ایفا کند.
وی افزود: در صورت مدیریت اصولی و اقتصادی کشت ، صنایع جانبی گیاهان دارویی نیز می تواند در شهرستان مستقر شده و مازاد تولید هم به سایر استانها و حتی خارج از کشور صادر شود.
وی اظهار کرد: تولید گیاهان دارویی اگر به صورت اقتصادی و متناسب با الگوهای محیطی و قابلیت های اقلیمی منطقه انجام شود ، می تواند موجب حفظ منابع طبیعی و محیط زیست منطقه نیز شود.
شفقی اضافه کرد: اگر کشاورزان و روستاییان به ارزش اقتصادی گیاهان دارویی واقف شوند و بدانند که مقرون به صرفه تر و اقتصادی تر از سایر کشت هاست ، به یقین در این حوزه فعالتر خواهند شد.
فرماندار آستارا همچنین گفت: گیاهان دارویی فقط منحصر به دارو و درمان نیست بلکه تولید این گیاهان در امور بهداشتی و آرایشی و عرقیات و نوشیدنی ها نیز قابلیت استفاده دارد.
بخشدار مرکزی شهرستان آستارا و دبیر اجرایی جشنواره گیاهان دارویی شهرستان آستارا نیز در این جلسه هدف از برگزاری این جشنواره را نشان دادن اهمیت گیاهان دارویی در سلامت عمومی جامعه و معرفی قابلیت ها و توانمندی های گردشگری آستارا ذکر کرد.
چنگیز شکوری گفت: با برگزاری این جشنواره زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه تولید و فرآوری و حتی صادرات گیاهان دارویی در منطقه فراهم می شود.
وی پر کردن اوقات فراغت مردم ، معرفی سایر جاذبه های فرهنگی و گردشگری آستارا را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره ذکر و زمان برگزاری آن را یکم خردادماه از ساعت 15 تا 19 عنوان کرد.
وی ادامه داد: در روز برگزاری این جشنواره ، در مکان تعیین شده که در یکی از مناظر طبیعی و در رویشگاه گیاه گل گاوزبان در دهستان حیران خواهد بود ، نمایشگاه فرهنگی و هنری به همراه بازیهای بومی و محلی نیز برگزار می شود.
شکوری اضافه کرد: در این جشنواره عرقیات گیاهی ، گیاهان دارویی موجود در منطقه به همراه چایی گل گاوزبان عرضه خواهد شد.
بخشدار مرکزی آستارا اظهار کرد: جشنواره گیاهان دارویی با محوریت گل گاوزبان خواهد بود و در این جشنواره گل گاوزبان به عنوان یکی از گیاهان دارویی پرمصرف تولیدی مناطق کوهستانی شهرستان آستارا به صورت علمی و تخصصی معرفی خواهد شد.
به گزارش ایرنا ، در شهرستان آستارا گیاهان دارویی متعددی از قبیل گزنه ، پونه وحشی ، مرزه ، گل گاوزبان ، بالدیرغان ، بولاق اوتی ، آویشن و دههد گونه دیگر به صورت خودرو در مناطق جلگه ای و کوهستانی شهرستان آستارا شناسایی شده و مورد استفاده مردم قرار می گیرد.
گل گاوزبان به عنوان پرمصرف ترین گیاه طبیعی با وسیع ترین رویشگاه جزو شناسنامه پوشش گیاهی شهرستان آستارا محسوب می شود.
برداشت گیاه دارویی و چای سنتی گل گاوزبان در روستاهای کوهستانی غرب شهرستان آستارا باتوجه به شرایط آب و هوایی از نیمه نخست اردیبهشت ماه آغاز می شود.
رویشگاه اصلی این گیاه ارتفاعات شمال ایران است و علاوه بر کشت دستی ، در مناطق وسیعی که سطح آن در کوهستان های شهرستان آستارا به صدها هکتار می رسد ، این گیاه به صورت پراکنده و خودرو می روید.
ارزش اقتصادی هر کیلوگرم گل گاوزبان تر 500 هزار ریال و ارزش هر کیلوگرم خشک شده آن یک میلیون ریال است و اهالی منطقه سالانه بالغ بر یک و نیم میلیارد ریال از فروش این محصول به دست می آوردند.
گل گاوزبان در طب سنتی از گذشته های دور تاکنون در ایران مصرف فراوان داشته و از نظر طب سنتی ، برگ و گل گاوزبان با طبیعت گرم دارای اثر نشاط آور ، مقوی قلب و اعصاب و شاداب کننده رخساره است.
در طب سنتی این گیاه دارویی برای ناراحتی های تنفسی به ویژه در رفع عوارض گریپ و سرماخوردگی مفید بوده و در درمان بیماری های کلیوی به ویژه ورم کلیه مورد استفاده قرار می گیرد.
گل گاو زبان با نام علمی Echium amoenum گیاهی دو یا چند ساله از تیره Boraginaceae است که بومی ارتفاعات جنگلهای شمال ایران بوده و از دیرباز در ایران مورد استفاده دارویی قرار می گرفته است.
عمل گل چینی این گیاه نسبت به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف ، از اوایل اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان گلدهی آن در تابستان ادامه می یابد و گل های برداشت شده در فضای باز و با نور غیرمستقیم آفتاب خشک می شود.
گل گاوزبان به صورت سنتی کشت ، برداشت و فرآوری می شود به طوری که این گیاه از اواخر زمستان از خاک می روید و از اوایل اردیبهشت ماه تا پایان فصل تابستان گلهای آن در چندین مرحله برداشت می شود.
جوشانده گیاه طبی ˈگل گاوزبانˈ در طب سنتی ایران ، چین و هندوستان موارد استفاده فراوانی دارد.
در طب گیاهی ایران از گذشته های دور از جوشانده ˈگل گاوزبانˈ به عنوان نوشیدنی آرامبخش و دارویی مفید برای درمان بیماریهای رماتیسم ، کلیه ، سرماخوردگی ، تپش قلب و اعصاب استفاده می شود.
این گیاه به صورت خودرو در اراضی و دامنه های جنگلی شهرستان های رودسر ، تالش ، رودبار ، رضوانشهر و آستارا می روید.
در استان گیلان 516 هکتار از اراضی کشاورزی به کشت گل گاو زبان اختصاص دارد و شهرستان رودسر با 450 هکتار مقام نخست کاشت این گیاه دارویی را در استان دارد و شهرستان آستارا در غرب استان گیلان نیز یکی از قطب های تولید این گیاه دارویی به شمار می رود.ک/3
535/695
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
برگزاری نخستین همایش ملی گردشگری توسط دانشگاه شیراز | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۸ – به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز سیویلیکا یک دایره المعارف تخصصی برای کلیه رشته های علوم است که هدف از راه اندازی آن ایجاد بستری مناسب جهت جلوگیری از پراکنده شدن نتایج تحقیقها و مطالعات محققان ودانشمندان ایرانی است نامCIVILICAبا الهام از کلمهبرگزاری جایزه جهانی فردوسی با موافقت یونسکو | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۴ – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران istta به نقل از همشهری آنلاین رضا صالحی امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس کمیته ملی حافظه جهانی درباره نتایج سفر هفته گذشته ایرینا بوکووا مدیرکل یونسکو به ایران کهبرگزاری جمعه بازار تمبر در ساختمان موزه ارتباطات | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۲ ۰۹ – خبرگزاری میراث فرهنگی جمعه بازار تمبر به موزه ارتباطات منتقل می شود رئیس شورای تمبر با اعلام این خبر تصریح می کند قصد داریم از کلکسیونرهای تمبر و علاقمندان این رشته که در جمعه بازار تمبر حضور دارند دعوت کنیم تا جمعه بازار را در ساختمان موزه ارتباطات بوزیر گردشگری لبنان: آماده برگزاری دومین کمیته گردشگری ایران و لبنان هستیم | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۲ ۰۲- ایرنا -به گزارش ایرنا میشل فرعون روز سه شنبه در دیدار با غضفنر رکن آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان بر آمادگی کشور متبوعش برای گسترش همکاری های دو کشور بویژه در زمینه گردشگری تاکید کرد وی با تشکر از پیام تبریک همتای ایرانی خود به سفر تعداد زیادهتل لاله بناب | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
فاصله تا فرودگاه مراغه ۵ کیلومتر فاصله تا راه آهن مراغه ۵ کیلومتر فاصله تا ترمینال ۳ کیلومتر… اماکن گردشگری اطراف هتل مسجد مهرآباد ۱ کیلومتر حمام مهرآباد ۱ کیلومتر موزه مهرآباد ۱ کیلومتر روستای تاریخی صور ۲۰ کیلومتر … توضیحات هتل لاله واقع در شهر بناب یکی ازفرماندار سراوان: همایشهای ملی برای معرفی جاذبههای سراوان برگزار شود
فرماندار سراوان همایشهای ملی برای معرفی جاذبههای سراوان برگزار شودفرماندار سراوان استفاده از توان و افکار عمومی برگزاری جشنوارهها دعوت از لیدرهای تورهای گردشگری برگزاری همایش ملی برای معرفی و صیانت از میراث فرهنگی سراوان را خواستار شد به گزارش خبرگزاری فارس از سراوان درویهتل آلیانس مراغه | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
هتل بزرگ آلیانس آدرس مراغه سه راهی جاده نوا و علویان بلوار طبیعت شماره های تماس ۲۲۵۴۴۷۷ – ۲۲۵۶۶۷۸ – ۰۴۲۱ همراه ۰۹۱۴۳۲۰۶۵۶۱ فکس ۲۲۵۶۶۷۷ – ۰۴۲۱آرامگاه سالار رضا | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
مقبره سالار رضا مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان جیرفت روستای گرم سالار رضا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ تیر ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۲۷۵۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده استسرو آباد | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
سَروآباد یکی از شهرهای استان کردستان ایران است شهر سروآباد مرکز شهرستان سروآباد است این شهر تقریباً در ۸۰ کیلومتری سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد شهرستان سروآباد با مساحتی در حدود ۱۲۰۰ کیلومتر مربع تشکیل شده از دو شهر سروآباد واورامان و ۸ دهستان و ۷۳روستا با جمعیتی باتصاویر همه صفحات روزنامه توریسم امروز ۱۳۹۳/۰۲/۱۰ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در ادامه می توانید تصاویر همه صفحات روزنامه توریسم منتشرشده در تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۰ را مشاهده فرمائیدیاسوکند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
یاسوکند شهری است در استان کردستان در غرب ایران این شهر در بخش کرانی شهرستان بیجار قرار گرفته است جمعیت این شهر در سال ۱۳۸۵ برابر با ۳ ۸۴۶ نفر بوده است فتاح اسماعیلی شاعر گرانقدر در این شهر ساکن است کتاب اعزاز عشق از وی به تازگی به چاپ رسیده است از نظر آب و هوای اقلیمی شهر یاسهتل پارسیان آزادی آبادان | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
اطلاعات هتل آزادی آبادان با چهار ستاره در سال ۱۳۴۷ با نام هتل پرشین و داشتن Nightclub که شهرت جهانی داشت افتتاح گردید در جنگ تحمیلی متحمل خسارات زیادی شد و بعد از جنگ در سال ۱۳۷۲ بازسازی آن آغاز و در سال ۱۳۷۴ با نام هتل آزادی آبادان فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با نام هپارک گفتگو | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
پارک گفتگو یکی از بوستانهای شهر تهران است که در غرب تهران احداث شده است این بوستان از شمال به مجموعه پلهای تقاطع بزرگراه شهید چمراه و حکیم از جنوب به خیابان جواد فاضل از شرق به بزرگراه شهید چمران و از غرب به کوی نصر گیشا محدود میشود مساحت پارک گفتگو ۱۴۴۵۸۰ مترمربع است کهعبدالسلام زرندی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در قبرستان قدیم ریحان مقبره یکی از عرفای معروف قرن هفتم زرند بنام عبدالسلام زرندی می باشد که از زمره بناهای قدمت دار و با سابقه زرند محسوب می گردد مشهور است که حضرت شیخ عبدالسلام که قرنها فارغ از مشکلات زندگی به خواب آسوده فرو رفته است احوال عالی داشته و در زمان حیات خود کارهای خهتل پارس کاروانسرا | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
اطلاعات از امکانات دیگر هتل استخر روباز باشگاه بیلیارد زمین فوتبال والیبال و بسکتبال کتابخانه چایخانه سنتی و … می باشد توضیحات هتل پارس کاروانسرای آبادان از سال ۱۳۵۰ مورد بهره برداری قرار گرفته و با شروع جنگ تحمیلی فعالیت هتل متوقف گردید در زمان جنگ تحمیلی و دفاعارزيابي شرايط اقليم گردشگري استان هاي شمالي حاشيه درياي خزر | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
شرایط اقلیمی یکی از فاکتورهای مهم در توسعه صنعت گردشگری هر منطقه جغرافیایی است در این پژوهش با استفاده از شاخص اقلیم گردشگری میکزکوفسکی TCI اقلیم گردشگری در گستره استان های شمالی کشور حاشیه دریای خزر گلستان مازندران و گیلان در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS ارزیابی شدههتل آپارتمان مهتاب جواهرده | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
اطلاعات هتل جویبارهای بالادست این روستا با آبشارهای زیبا پارک جنگلی وسیعی در میان دره که در کنار رود صفارود جای دارد و رودخانهای با آب معدنی گازدار از جاذبههای گردشگری این منطقه به شمار میرود… آثار تاریخی چون مسجد آدینه که گویا در گذشتههای دور معبد آناهیتا و یا آتشکد-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها