واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 10 ساله شد تهران-ایرنا-دهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روزهای 18 تا 20 اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روز یکشنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: دهمین دوره جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی با شعار «منحصر به فرد بودن، اعتباربخشی به فعالیت فن آفرینان کشور (شرکت های دانش بنیان)» صبح روز پنجشنبه، 18 اردیبهشت ماه در اصفهان آغاز به کار می کند و بعدازظهر شنبه، 20 اردیبهشت به کار خود پایان خواهد داد.
سروش علیمرادی با بیان اینکه جشنواره شیخ بهایی در دو بخش مسابقه ای و غیرمسابقه ای تدارک یافته است،گفت:در بخش مسابقه ای، سه زیر بخش طراحان کسب و کار، فن آفرینان و سرمایه گذاران کارآفرین درنظر گرفته شده و بخش های غیرمسابقه ای نیز شامل نمایشگاه، کارگاه های آموزشی و بورس فناوری و فرصت های سرمایه گذاری خواهد بود.
وی به ارسال حدود 400 طرح کسب و کار به جشنواره شیخ بهایی امسال اشاره کرد و افزود:فرآیند داوری این طرح ها چهار ماه به طول انجامید و در نهایت، 17 طرح کسب و کار برای رقابت در روزهای برگزاری جشنواره انتخاب شدند.
به گفته علیمرادی، بیش از 85 شرکت دانش بنیان دارای طرح های فناورانه نیز برای حضور در جشنواره شیخ بهایی امسال ثبت نام کردند که پس از سه مرحله داوری، 21 شرکت در قالب سه گروه نوپا، درحال رشد و رشد یافته به مرحله نهایی رقابت های بخش فن آفرینان راه یافتند.
وی ادامه داد: در بخش سرمایه گذاران کارآفرین نیز از میان پنج سرمایه گذار متقاضی، دو سرمایه گذار به عنوان شایسته قدردانی انتخاب شدند و در بخش بورس عرضه و فروش فناوری هم از میان 50 طرح رسیده از سراسر کشور، 17 طرح نیمه صنعتی انتخاب شد.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی همچنین از انتخاب و ارائه 17 طرح از میان 40 طرح رسیده در بخش بورس ایده خبر داد و گفت: نمایشگاه فعالیت های فن آفرینی شرکت های دانش بنیان و فن آفرینان داخلی در 40 غرفه برپا خواهد شد.
**جشنواره شیخ بهایی یکی از چهار جشنواره مورد تایید بنیاد ملی نخبگان است
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز دراین نشست، جایگاه و اعتبار جشنواره شیخ بهایی را یادآور شد و گفت: جشنواره شیخ بهایی یکی از چهار جشنواره ای است که بنیاد ملی نخبگان آنها را به رسمیت می شناسد و برگزیدگان آن تحت حمایت این بنیاد درمی آیند.
مهدی کشمیری به سابقه راه اندازی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد و گفت: ایده تاسیس شهرک در سال 71 مطرح شد و اساسنامه آن در سال 75 به تصویب رسید و در سال 77 شهرک به خانواده وزارت علوم منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: اولین مرکز رشد خوشه های فناوری کشور در سال 79 فعالیت خود را در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز کرد و الان شاهد استقرار بیش از 350 شرکت دانش بنیان در این مجموعه هستیم.
به گفته کشمیری درحال حاضر بیش از پنج هزار و 500 نفر در شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شاغلند که 90 درصد آنها را فارغ التحصیلان دانشگاه ها تشکیل می دهند.
وی نقش برگزاری جشنواره شیخ بهایی در تقویت و تشویق فعالیت های کارآفرینی، فن آفرینی و رونق اقتصاد دانش بنیان را تاثیرگذار توصیف کرد.
جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، اهدافی همچون توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری در کشور، شناخت و قدردانی از برترین های عرصه فن آفرینی در جهت توسعه شرکت های دانش بنیان، ایجاد فضای تعامل میان فعالان عرصه های مختلف فن آفرینی و تجاری سازی دستاوردهای فناوری را دنبال می کند.
علمی (3)**1055**1440
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]