تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816199562




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل نگرش ایران در قبال انتخابات پارلمانی عراق از دیدگاه المانیتور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
تحلیل نگرش ایران در قبال انتخابات پارلمانی عراق از دیدگاه "المانیتور"
انتخابات عراق چند روز پیش برگزار شد و نتایج اولیه آن نیز حاکی از پیشتازی مالکی و احتمال ادامه حضور وی در پست نخست‌وزیری برای سومین دوره متوالی است.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، پایگاه خبری المانیتور در گزارشی در این‌باره می‌نویسد: روابط ایران و عراق در طول تاریخ از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار بوده و سیاست،‌ جنگ، مذهب و از همه مهم‌تر و حیاتی‌تر عمق استراتژی ایران در رابطه با بحران سوریه و تنش‌ها با عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس بر روی آن تاثیر گذار بوده است.


یک مقام مطلع که خواست نامش فاش نشود، در این‌باره به المانیتور گفته است: درک ایران از شرایط عراق متاثر از حضور آمریکا در منطقه است. 


المانیتور می‌نویسد: این امکان وجود دارد که در پی خروج نیروهای آمریکایی از عراق، نفوذ این کشور در بغداد کاهش یافته و در عوض نفوذ ایران در کشور همسایه خود در تمامی ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دولت بغداد گسترش یافته باشد.


این مقام مطلع در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: ایران و عراق فاکتورها و منافع مشترک بسیاری با یکدیگر دارند، حضور صدها هزار آواره عراقی در ایران در طول جنگ میان دو کشور نیز در این میان حائز اهمیت است. در واقع همه کشورهای منطقه از پشت به عراق خنجر زده‌اند، اما تصمیم ایران مبتنی بر کمک به عراق و تامین خواسته‌های دولت این کشور بود و اکنون دلیل گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور به میزان 12 میلیارد دلار کاملا مشخص می‌شود، روابطی که در چند سال آینده به 30 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.


المانیتور ادامه می‌دهد: بنابراین امروز سوال این است که ایران در انتخابات اخیر عراق از چه کسی حمایت می‌کند؟ برخی بر این باورند که گزینه ایران مالکی است. این مقام مطلع در این‌باره می‌گوید: گزینه مورد نظر ایران مالکی نیست، بلکه هر کسی که از سوی مردم عراق به عنوان نخست‌وزیر این کشور انتخاب شود، مورد حمایت ایران است. وی به این نکته اشاره می‌کند که بسیاری از بازیگران عرصه سیاسی عراق به مناسبت‌های مختلف به ایران سفر کرده‌اند و همه آنان دوستان ایران هستند. ما به فرد پیروز تبریک می‌گوییم و از همکاری با هر کسی که نخست‌وزیر جدید شود، خوشحال خواهیم بود.


تعدادی از افراد برجسته عرصه سیاسی عراق که اخیرا و در طول چند ماه اخیر به تهران سفر کرده‌اند، عبارتند از ابراهیم جعفری، نخست‌وزیر سابق و رئیس جنبش اصلاحات ملی عراق؛ عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، عادل عبدالمهدی، عضو مجلس اعلا و معاون رئیس‌جمهور سابق و چندین نفر دیگر. 


یک روز پس از انتخابات بود که وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای ابراز امیدواری کرد که انتخابات در عراق به موج خشونت و اقدامات تروریستی در این کشور و منطقه پایان دهد. ایران امیدوار به گسترش دموکراسی و اتحاد در عراق و تشکیل دولتی فراگیر که نشانه اراده عموم باشد، است.


با اینحال، جنگ با داعش در عراق نیازمند تعهد کامل دولت بغداد به برداشتن گام‌های مهم برای ریشه‌کن کردن گروه تروریستی داعش در سوریه است. این مسئله مستلزم تداوم همکاری‌های اطلاعاتی دولت‌های عراق و سوریه و ایجاد شرایط برای انجام عملیات در مرز دو کشور است. ایجاد یک پیوند قوی میان دو کشور در این زمینه بر روی مرزهای هر دو طرف و همچنین بر مواضع عربستان در این زمینه، تاثیرگذار خواهد بود، و این چیزی است که برای ایران درباره دولت آینده عراق بسیار حائز اهمیت است.




انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن