واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
رييس پليس آگاهي ناجا: قرارگاه هاي مبارزه با سرقت در مراکز استان ها راه اندازي مي شود رييس پليس آگاهي نيروي انتظامي کشور در جمع فرماندهان و روساي پليس هاي تخصصي استان خوزستان، طي سخناني با اهميت دادن به مقابله جدي با پديده سرقت در جامعه از راه اندازي قرار گاه هاي مبارزه با سرقت در استان ها خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار حسين بتولي در کميسيون تخصصي مقابله با سرقت که با حضور سردار معصوم بيگي جانشين پليس پيشگيري ناجا و سردار اسحاقي فرمانده انتظامي خوزستان و کليه فرماندهان و روساي پليس هاي تخصصي سراسر استان برگزار شده بود، هدف از راه اندازي قرارگاه هاي مبارزه با سرقت در استان ها را، پيشگيري از افزايش انواع سرقت، ايجاد ناامني رواني براي مجرمان و سارقان در مناطق جرم خيز و توليد و توسعه احساس امنيتي مطلوب در جامعه عنوان کرد.
وي در ادامه از جمله اقدامات ناجا در سال جاري را توجه و اهتمام جدي به تقويت کلانتري ها و واحد هاي تخصصي پليس به منظور حضور بيشتر در کنار مردم دانسته و گفت: حضور پليس يعني احساس امنيت و مردم بايد اين احساس را در بهترين شرايط درک کنند.
سردار بتولي بر جلب مشارکت هاي هدفمند پليس با سازمان ها، اصناف و تشکل هاي اجتماعي تاکيد کرده و گفت: يکي از ارکان مسلم امنيت به عنوان اصلي ترين نياز اجتماعي، مشارکت دادن اقشار مختلف جامعه در حفظ، گسترش و استمرار آن و تعامل فعال آن ها با حوزه هاي امنيتي از جمله نيروي انتظامي است لذا پليس بايد از همه توان ها و موقعيت ها در تامين امنيت جامعه بهره گيري کند.
اين مقام ارشد پليس اظهار داشت: فرماندهان و روساي پليس هاي تخصصي بايد با درايت و هوشمندي به تحليل شرايط اجتماعي و جغرافيايي جرائم پرداخته و با تنظيم برآوردي صحيح از جرم، فرايند پيشگيري و مقابله با اين پديده را مديريت کنند.
در ادامه سردار معصوم بيگي جانشين پليس پيشگيري ناجا طي سخناني با اهميت دادن به نقش آموزش همگاني در جامعه بيان داشت: بايد امنيت را عمومي کرده و با آموزش همگاني تمامي اقشار اجتماعي، فرهنگ خودکنترلي و خودنگهداري را در جامعه تقويت کنيم.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود با تاکيد بر فعال سازي موسسات خدماتي مراقبتي در استان، بيان داشت: راه اندازي و تقويت اين گونه موسسات خدماتي نظير پارکبان ها، نگهبانان محله و ... عاملي موثر در کاهش سرقت است.
سردار معصوم بيگي علت وقوع سرقتهاي خرد در جامعه را در اغلب موارد بيکاري و اعتياد دانست و گفت: فراهم سازي اردوگاههاي بازپروري معتادان در استان گامي موثر در کاهش انواع جرائم است.
جانشين پليس پيشگيري ناجا در بخشي ديگر با اعلام راه اندازي پليس هاي افتخاري در کشور عنوان کرد: درواقع هدف اصلي از تشکيل پليس افتخاري بکارگيري و استفاده از ظرفيت هاي عظيم مردمي در توليد امنيت در جامعه است.
اين مقام انتظامي ادامه داد: کمک به ناجا در توسعه و تحکيم نظم و امنيت اجتماعي، توسعه مشارکت هاي مردمي و جلب اعتماد عمومي جامعه به اجراي قوانين و مقررات انتظامي، تقويت توان، تحرک و پويايي ناجا در انجام ماموريت ها، بهره برداري از اطلاعات و توان مردمي در ماموريت هاي محوله و ...از جمله اهداف عمده نيروي انتظامي در جذب و بکارگيري پليس افتخاري مي باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]