واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۴:۲۲ب.ظ)
«ADSL2+» در مراکز مخابراتي تمام استانها راه اندازي مي شود رئيس هيات مديره يک شرکت ارائه دهنده اينترنت از راهاندازي و توسعه اينترنت ADSL2+ در مراکز مخابراتي تمامي استانهاي کشور در سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدحسن شانه ساززاده، با بيان اين مطلب گفت: ارتباط پرچالش با شرکتهاي مخابرات استاني در لايههاي بالادستي اپراتورهاي PAP هنوز وجود دارد و در خيلي نقاط مشکلات عمدي براي ما ايجاد ميشود.
وي رقابت شديد ميان عرضهکنندگان ADSL و فشار حاکميت در کاهش قيمت خدمات اينترنت را از جمله چالشها عنوان کرد و گفت: متاسفانه تمام عوامل هزينهاي افزايش يافته است اما حاکميت هنوز بر کاهش جزيي قيمت اصرار دارد. در نهايت از تصميم دولت تبعيت کرديم اما عواقب آن ممکن است بنيان اپراتور را ضعيف کند و اپراتورها نتوانند به خوبي در توسعه سرمايهگذاري کنند.
رييس هيات مديره شاتل، با اشاره به اينکه ارايه خدمات اينترنت پرسرعت روي تلفنهاي ثابت بر بستر فيبر در انحصار مخابرات است، اظهار داشت: ما بايد فناوري هاي جايگزين را پياده سازي کنيم تا بتوانيم به اين مشترکان سرويس بدهيم.
شانهساززاده، محدوديت فعلي ارايه سرويس را مرتبط با لايه انتقال و EDGE عنوان کرد و گفت: اين خدمات را از شرکت مخابرات ايران دريافت ميکنيم که با استانداردهاي ما مطابقت ندارد.
وي درباره روند تکنولوژي و توسعه پهناي باند در دنيا اظهار داشت: وجود پلتفرمهاي جديد موجب تغيير الگوي ترافيکي و افزايش استفاده از پهناي باند ميشود.
رئيس هيات مديره يک شرکت ارائه دهنده اينترنت افزود: همين روند روي تلفن همراه و اپليکيشنهاي آن نيز وجود دارد و الگوي ترافيکي ديتا به سمت ديتاي موبايل درحال حرکت است.
به گفته وي، در شش ماه گذشته ترافيک بيش از دو برابر شده و از 350 کيلو به ازاي هر Node به حدود 100 کيلو رسيده شاتل نيز اين تغييرات را در روند نياز مشتري و تابع مطلوبيت مشتري احساس ميکند.
شانهساززاده به افزايش ضريب نفود گوشيهاي هوشمند و تبلتها با کاهش قيمت جهاني آن اشاره کرد که موجب افزايش نمايي اپليکيشنها و مصرف ديتا ميشود و گفت: پيشبيني ميشود 1.3 ميليارد دستگاه هوشمند در سال 2015 و نزديک به نيم ميليارد تبلت در سال 2017 وجود داشته باشد که به ديتا نياز دارند.
به گفته وي، درآمد حوزه ديتا به صورت نمايي رو به افزايش است و تا سال 2016 درآمد صوت از طريق شبکههاي TDM تقريبا به صفر ميرسد و Voice over IP بازار را تحت پوشش قرار ميدهد.
بيش ترين سهم بازار در ميان شرکت شرکت هاي PAP
احمد نخجواني مديرعامل اين گروه شرکتهاي ايائه دهنده اينترنت، از سهم 25 درصدي شاتل از بازار اينترنت پرسرعت در ميان شرکتهاي خصوصي ارايهدهنده اينترنت خبر داد.
به گفته وي، سرويس اينترنت پرسرعت شاتل در 14 شهر جديد راهاندازي شده و تعداد شهرهاي روشن در سراسر کشور به 119 شهر افزايش يافته است.
به گفته نخجواني، با تداوم رشد کاربران شاتل در سراسر کشور، تعداد کاربران درحال استفاده از سرويسهاي اين اپراتور از مرز 500 هزار گذشته است.
وي بازنگري در نقشه استراتژيهاي سازمان و تعريف اهداف استراتژيک جديد، بازنگري در شاخصهاي مورد استفاده در BSC، توسعه جايگاه اعتباري شاتل بين بانکها و موسسات اعتباري کشور، توسعه زيرساخت شبکه متناسب با رشد فروش، رشد 41 درصدي کاربران آنلاين و رشد 100 درصدي پهناي باند اختصاص يافته به آنان و رشد قابل توجه ظرفيت انتقال بينالملل در مراکز سراسر کشور را از جمله اقدامات اين شرکت در سال گذشته عنوان کرد.
وي در پايان با اعلام ارايه سرويسهاي جديد د چهار، شش و هشت مگابيت بر ثانيه اينترنت پرسرعت از سوي شاتل در سال گذشته خاطرنشان کرد: پوشش پشتيباني فني شاتل در استانها به 98 درصد رسيده و 95 درصد خدمات پشتيباني فني به صورت 24 ساعته به مشتريان ارايه ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]