واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فرهنگیان نقش موثری در تحقق شعار سال ˈعزم ملی و مدیریت جهادیˈ دارند خبرگزاری پانا: امام جمعه ابهر گفت: معلمان در راستای تعلیم و تربیت نقش موثری در تحقق شعال سال ˈعزم ملی و مدیریت جهادیˈ دارند
۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت ساعت 09:32

به گزارش سرویس خبر پانا، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته ابهر افزود: تعلیم و تربیت و نقش والای معلم در نظام ارزشی اسلام ، پایگاه رفیع و جایگاه منیع را به خود اختصاص داده ،بطوریکه در فرهنگ ناب قرآنی ذات اقدس احدیت اولین معلم بشریت است. وی یادآورشد: معلمان آموزش و پرورش و دانشگاهها و دیگر مراکز آموزشی در این مسئله باید به معلمان انسانیت و بشریت یعنی پیامبران اعظم به ویژه پیامبر اکرم (ص) اقتدا کرده و آن روحیه دردمندی نسبت به هدایت جوامع را در دل داشته و به دنبال برنامه ریزی باشند تا هم خود اهل دل و خدا باشند و همه جامعه را به طرف بصیرت و هدایت رهنمون کنند.
حجت الاسلام رحیمی افزود: فرهنگیان می توانند با برنامه ریزی اصولی و منطقی موجب دگرگونی جامعه به طرف شعار سال باشند.
خطیب جمعه ابهر به سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری اشاره کرد و گفت: اندیشه های متفکر شهید استاد مطهری همواره به عنوان اسلام شناسی آگاه، عالمی زمان شناس ، دانشمندی درد آشنا و فیلسوفی توانا مورد علاقه فرهیختگان و جوانان فکور بوده و می باشد.
وی افزود: مطهری شخصیتی بود که پاسخ گویی به شبهات زمانه و مقابله با انحرافات فکری و عقیدتی را وجهه همت خویش ساخت تا بد آنجا که در قبال این مجاهدت عظیم علمی جان خویش را فدای آرمان خود ساخت و به همین مناسبت این روز بزرگ را روز معلم نهاده اند.
خطیب جمعه ابهر به 18 اردیبهشت سالروز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر اشاره کرد و یادآورشد: این روز سالروز پاسداشت حرمت انسان و پاسداشت صلح جهانی است و این سربازان در حقیقت پیام آوران صلح، آرامش، سلامتی و زندگی هستند.
امام جمعه ابهر از طرح بیمه سلامت تشکر کرد و به همه مردم توصیه کرد آنهایی که بیمه ندارند ثبت نام کنند.
رحیمی از عدم بودجه متوازن در کشور ابراز گله کرد و افزود: مجلس باید در تقسیم بودجه اول به مسئله فرهنگ دقت و توازن را رعایت کند و دیوان محاسبات نیز دقیق باید نظارت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]